xristoslet Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Νομίζω ότι κάποιοι έχετε καταλάβει κάτι λάθος. Μερικά χρόνια πίσω, ζητούσαμε οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - να εξαλειφθούν τα bezels και βλέπαμε κάτι concept phones από την Sharp αν θυμάμαι καλά και γενικά θέλαμε περισσότερη οθόνη. Πριν μερικά χρόνια φτάσαμε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο αφού είχαμε και οθόνες οι οποίες σχεδόν αγγίζουν και την πλαϊνή πλευρά της συσκευής όπως στα Samsung. Ο κόσμος όμως ήθελε περισσότερα! Έτσι λοιπόν οι εταιρείες έστυψαν τα μυαλά τους και πρώτη (μπορεί να μη το σκέφτηκε πρώτη αλλά το υλοποίησε) η Apple έδωσε την "λύση" του notch για να κερδίσει μερικά pixel ακόμη... άλλοι προσπάθησαν να βάλλουν την εμπρόσθια κάμερα στο κάτω μέρος, άλλοι την έκρυψαν στο πάνω μέρος της συσκευής και όταν άνοιγε η εφαρμογή της κάμερας πεταγόταν σαν κάτι flash που είχαν οι κάμερες την δεκαετία του 90. Το notch ήταν αυτό που επικράτησε, και σίγουρα η apple παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Φυσικά και σε κάποιους δεν άρεσε αισθητικά... έτσι λοιπόν όταν το υιοθέτησε το android το πήγε ένα βήμα παραπέρα δίνοντας την δυνατότητα να μαυρίζεις εντελώς την topbar έτσι ώστε έξυπνα να κρύβεις το αντιαισθητικό (για κάποιους) notch. Πολύ καλή λύση κατά την άποψη μου. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται περί αντιγραφής ή οτιδήποτε σχετικό. Είναι απλά η εξέλιξη και η ζήτηση/αποδοχή του κόσμου είναι που καθορίζει το τελικό προϊόν. Αν το notch το είχαν αποδοκιμάσει περισσότεροι ίσως να μιλούσαμε για αποτυχία της Apple και οι υπόλοιποι κατασκευαστές να απέφευγαν μια τέτοια λύση. Είτε θα μέναμε στο κλασσικό design είτε θα είχαμε την κάμερα να πετάγεται πάνω από την οθόνη. Για να συνεχίζεται το design αυτό πάει να πει ότι ο περισσότερος κόσμος το αποδέχτηκε! Υπάρχουν κινητά όμως χωρίς notch με μεγάλα ποσοστά οθόνης. Άρα κατεπιλογη το βάζουν στο σχεδιασμό τους οι εταιρίες.
EuphangeL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Οι androidάκηδες έχουν όχι απλά ξεφύγει, βρίσκονται σε τελική ευθεία απογείωσης για άλλους ουρανούς οτινανισμού. Εντάξει, καταλαβαίνουμε όλοι οτι η καγκουριά ή/και η τσέπη σας δεν σας αφήνει να έχετε iPhone, αλλά πρέπει να σταματήσετε να πλάθεται έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό σας που επιβεβαιώνει αυτή την επιλογή σας ως την καλύτερη. Έβγαλε iPhone με notch και FaceID η Apple, χαχαχούχα οι androidάκηδες οτι τι είναι αυτά, πως είναι έτσι κλπ. Μετά αρχίσαν σαν μανιτάρια να πετάγονται android με notch από δω και από κει, κανένα χαχα και χιχιχι. Και εκτός από tuboflo Βερόπουλος, κουβέντα για την παραμονή fingerprint sensor στο πίσω μέρος, με λιγδωμένες δαχτυλιές πάνω στις κάμερες κλπ. Φυσικά όμως, το Essential Phone είδε η Apple και έχωσε το iPhone X. Σε ένα 6μηνάκι πατ πατ πατ το είδε, το έβαλε κάτω και το πέταξε στη παραγωγή, έτσι δουλεύουν αυτά γενικά. Κάθονται οι CEO και κοιτάνε τις κυκλοφορίες των άλλων. Ούτε δείγματα παίζουν από τις εταιρίες που τους προμηθεύουν με τις αντίστοιχες τεχνολογίες που τους επιτρέπουν να χώνουν όλα αυτά (οθόνη) ούτε 2-3 χρόνια design Κινέζικα android μόνοοοο 3 1
deceit Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Οι androidάκηδες έχουν όχι απλά ξεφύγει, βρίσκονται σε τελική ευθεία απογείωσης για άλλους ουρανούς οτινανισμού. Εντάξει, καταλαβαίνουμε όλοι οτι η καγκουριά ή/και η τσέπη σας δεν σας αφήνει να έχετε iPhone, αλλά πρέπει να σταματήσετε να πλάθεται έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό σας που επιβεβαιώνει αυτή την επιλογή σας ως την καλύτερη. Σε ρωτάω γράφοντας από το 7plus μου, από ποτέ το iPhone έγινε status symbol? Κάτι άτομα σαν εσένα έχουν αυτή την ψευδαίσθηση. Ότι γίνονται καλύτεροι από τους άλλους επειδή κρατούν στα χέρια τους μια premium συσκευή. Στις ΗΠΑ, UK και άλλες χώρες που οι προσφορές από τους παροχους είναι ανταγωνιστικότερες των ελληνικών, iPhone έχει και η κουτσή Μαρία. Φτάνει αυτή η μπουρδολογία εκατέρωθεν σε κάθε άρθρο. Ξυπνατε ορισμένοι. 1
Q-Taxys Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε Οι androidάκηδες έχουν όχι απλά ξεφύγει, βρίσκονται σε τελική ευθεία απογείωσης για άλλους ουρανούς οτινανισμού. Εντάξει, καταλαβαίνουμε όλοι οτι η καγκουριά ή/και η τσέπη σας δεν σας αφήνει να έχετε iPhone, αλλά πρέπει να σταματήσετε να πλάθεται έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό σας που επιβεβαιώνει αυτή την επιλογή σας ως την καλύτερη. Ρε σύντεκνε, αφού έχεις μεγάλη τσέπη, δεν επιστρέφεις ξανά στο δημοτικό για να μάθεις λίγη ορθογραφία; Θα γλιτώσουμε και τα πανέξυπνα posts σου. 1
Jimmy08 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, deceit είπε Σε ρωτάω γράφοντας από το 7plus μου, από ποτέ το iPhone έγινε status symbol? Κάτι άτομα σαν εσένα έχουν αυτή την ψευδαίσθηση. Ότι γίνονται καλύτεροι από τους άλλους επειδή κρατούν στα χέρια τους μια premium συσκευή. Στις ΗΠΑ, UK και άλλες χώρες που οι προσφορές από τους παροχους είναι ανταγωνιστικότερες των ελληνικών, iPhone έχει και η κουτσή Μαρία. Φτάνει αυτή η μπουρδολογία εκατέρωθεν σε κάθε άρθρο. Ξυπνατε ορισμένοι. Να αποφασίσουν όμως οι χρήστες android, τι τελικά είναι το iphone. Να τα παίρνουμε για να τα αφήνουμε στο τραπεζάκι της καφετέριας ώστε να φαίνεται το μηλαράκι ή όχι; Τι λένε οι ειδικοί;
uesugi1989 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Τι ασχημο πράγμα είναι αυτό ? ότι είδαν τώρα αυτό τα αφεντικά και τους άρεσε δηλαδή? Το βλέπει αυτό ο κόσμος και θα του αρέσει δηλάδή? Τι να πω, να την καταπιούμε την έλλειψη θυρας ακουστικών αλλά αυτό το notch δε καταπίνεται με τίποτα. Προτιμώ να μείνω χωρίς κινητό παρά να βλέπω καθέ μέρα αυτή την ασχήμια μπροστά μου. Και καλά είναι στη μόδα και παρέχει καλύτερη χρηστικότητα δηλαδή? Αν του χρόνου το καλοκαίρι πουν ότι είναι στη μόδα για τους αντρες τα μαγιώ brazil θα σκάνε με κόφτη στη παραλία μερικοί? Απλά τραγικό 1
Jimmy08 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μας διευκολύνει η Google φέτος, ώστε να μη μπούμε στον πειρασμό να σκεφτόμαστε αναβάθμιση.
Joni29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Το οτι καθεστε και μαλωνετε ποιος σκεφτηκε πρωτος το notch... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, EuphangeL είπε Οι androidάκηδες έχουν όχι απλά ξεφύγει, βρίσκονται σε τελική ευθεία απογείωσης για άλλους ουρανούς οτινανισμού. Εντάξει, καταλαβαίνουμε όλοι οτι η καγκουριά ή/και η τσέπη σας δεν σας αφήνει να έχετε iPhone, αλλά πρέπει να σταματήσετε να πλάθεται έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό σας που επιβεβαιώνει αυτή την επιλογή σας ως την καλύτερη. Έβγαλε iPhone με notch και FaceID η Apple, χαχαχούχα οι androidάκηδες οτι τι είναι αυτά, πως είναι έτσι κλπ. Μετά αρχίσαν σαν μανιτάρια να πετάγονται android με notch από δω και από κει, κανένα χαχα και χιχιχι. Και εκτός από tuboflo Βερόπουλος, κουβέντα για την παραμονή fingerprint sensor στο πίσω μέρος, με λιγδωμένες δαχτυλιές πάνω στις κάμερες κλπ. Φυσικά όμως, το Essential Phone είδε η Apple και έχωσε το iPhone X. Σε ένα 6μηνάκι πατ πατ πατ το είδε, το έβαλε κάτω και το πέταξε στη παραγωγή, έτσι δουλεύουν αυτά γενικά. Κάθονται οι CEO και κοιτάνε τις κυκλοφορίες των άλλων. Ούτε δείγματα παίζουν από τις εταιρίες που τους προμηθεύουν με τις αντίστοιχες τεχνολογίες που τους επιτρέπουν να χώνουν όλα αυτά (οθόνη) ούτε 2-3 χρόνια design Κινέζικα android μόνοοοο Αγαπητέ φίλε Εισαι μεγάλος τρόμπας Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
nantinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, kamarianakis.a είπε Αγαπητέ φίλε η τσέπη μου μου επιτρέπει να έχω I phone . Είχα το 8 plus και το άλλαξα για το s9+ Η τοποθέτηση σου είναι προσβλητική και θα σου αντιστρέψω την επιχειρηματολογία σου όσο αφορά την καγκουρια . κομπλεξικε που δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία για αυτό και έχεις ακόμα I phone και κάλεσε και στον ακουμπάνε στο κλειδωμένο iOS είμαι σίγουρος ότι τρως στα Mac Donald’s και φοράς timberland παπούτσια και βλέπεις cardasians . Ο φιλός παραπάνω είναι αλήθεια ότι τα παρά είπε κάπως. Δεν θα συμφωνήσω όμως εντελώς μαζί σου. Έχω S9+ και iPhone X. Είναι μεγάλη κουβέντα όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι ο φίλος δεν έχει ιδέα από τεχνολογία επειδή έχει iPhone. Σε πληροφορώ ότι πολλά γίνονται πολύ καλύτερα στο iPhone παρά στο s9 Φιλικά
songless_bird Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Ναι ακριβώς έτσι. Η Apple είδε το Essential και μέσα σε δύο μήνες άλλαξε όλα τα σχέδια για το Χ και ανέπτυξε και το Face ID ώστε να αντιγράψει το πρώτο. Τα σκέφτεστε αυτά πριν τα πείτε ή όχι; Φιλε μου επειδη ειναι μεγαλες εταιρειες, ναι, μπορουν να κανουν αλλαγες οχι μεσα σε δυο μηνες, αλλα σε δυο εβδομαδες ! https://www.gsmarena.com/samsung_vice_chairman_delays_the_samsung_galaxy_note9_launch_by_two_weeks-news-31411.php
polteris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δεν εχει να κανει με το τι ειναι καλυτερο. Εχει να κανει με το τι βολευει τον καθενα μας!! Ολα τα αλλα ειναι κομπλεξ εκατερωθεν!!!
Jimmy08 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, songless_bird είπε Φιλε μου επειδη ειναι μεγαλες εταιρειες, ναι, μπορουν να κανουν αλλαγες οχι μεσα σε δυο μηνες, αλλα σε δυο εβδομαδες ! https://www.gsmarena.com/samsung_vice_chairman_delays_the_samsung_galaxy_note9_launch_by_two_weeks-news-31411.php Θα καθυστερήσει απλά να βγει. Τι αλλαγή έκαναν;
songless_bird Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Θα καθυστερήσει απλά να βγει. Τι αλλαγή έκαναν; Αλλαγη στο τζαμι της οθονης. Κυριως αισθητικες παρεμβασεις. Μεσα σε δυο εβδομαδες για παραγωγη της ναυρχιδας τους σε χιλιαδες κομματια. Φανταζεσαι τι θα μπορουσαν να κανουν σε δυο μηνες αν ηταν θεμα ανταγωνισμου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα