Par1s* Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το πρόβλημα "Δεν ξέρω με τι να ασχοληθώ" το βλέπω και σε άτομα τα οποία είναι στο τέλος των σπουδών τους. Στη δική μου περίπτωση αποφάσισα τι συγκεκριμένα θέλω να κάνω περίπου έναν χρόνο πριν πάρω πτυχίο. Βέβαια και πριν μπω στην συγκεκριμένη σχολή είχα μία μικρή ιδέα, όμως όχι τόσο συγκεκριμένα. Άρχισα να ψάχνω τα job descriptions γύρω από τον τομέα που με ενδιέφερε και κοιτούσα ποιες είναι οι απαραίτητες γνώσεις και ποιες οι αρμοδιότητες για τον κάθε ρόλο, στην συνέχεια με αρκετά online σεμινάρια και πολλά tutorials άρχισα να εξειδικεύομαι. Όποτε αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κοιτάξεις περιγραφές διάφορων ρόλων - εργασιών και να κατασταλάξεις σε έναν ρόλο όπου θα σου ταιριάζει σαν άνθρωπο και να πιστεύεις πως μπορείς να το κάνεις. Στην συνέχεια κοίτα να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεσαι για να ασκήσεις το επάγγελμα. Είτε σπουδάζοντας στην αντίστοιχη σχολή, είτε σε κάποιο ΙΕΚ, είτε με σεμινάρια ή με οποιοδήποτε τρόπο είναι δυνατόν.
ILIAS GR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Κάποτε ένας δάσκαλος μας έλεγε… παιδιά μη ψάχνετε να δείτε τι θα γίνετε στη ζωή σας, για να πετύχετε… Επιτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις….
paparovic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 10/6/2018 στις 2:20 ΠΜ, TermiL1 είπε Καλησπερα, ειμαι 17 χρονων και απο Σεπτεμβριο θα παω Γ λυκειου και δεν εχω αποφασησει τι να σπουδασω δεν εχω εντελως ιδεα τι θελω, το μονο ισως που με αρεσει ειναι Personal trainer αλλα δεν ειναι και τοσο καλο επαγγελμα(για χρηματα) και ετσι το αφηνω στην ακρη! Θα δωσω πανελληνιες αλλα εαν τυχων δεν περασω θα παω σε καποιο ΙΕΚ η το αντιθετο μπορει να παω απευθειας σε καποιο ΙΕΚ! Ευχαριστω! Κάθε επάγγελμα έχει καλά χρήματα αν είσαι στους κορυφαίους του. Αν πράγματι σου αρέσει και έχεις τα @@ να σκιστείς στην δουλειά, κάνε το. Αν όχι, βρες ένα τεχνικό επάγγελμα με καλό μεροκάματο. Αν έχεις ήδη κεφάλαιο, μπορείς να πας να "μάθεις την δουλειά" σε κάποιο μαγαζί και μετά από μερικά χρόνια να ανοίξεις το δικό σου. 1
l337 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Με τα νέα δεδομένα λέω να μην σπουδάσεις τίποτα. Αγρότης ή βοσκός μπορείς να γίνεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγρότης ή ο βοσκός έχουν καλύτερους τρόπους από εσένα. 2
chill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 +1 για personal trainer. Χτυπάς 5 - 6 τατου, δηλώνεις κ συμμετοχή στο survivor. Με τα φράγκα που θα μαζέψεις με τη συμμετοχή στο ατζουνοπαιχνιδο και τις κοσμικές εμφανίσεις μαζεύεις ένα ποσό και ανοίγεις σουβλατζιδικο/καφετέρια/φούρνο. Προσλαμβάνεις μετά αριστούχους από τη νομική - μακράν οι καλύτεροι τυλιχτες αλάδωτης πίτας - ή αριστούχους του ΕΜΠ που είναι άσοι στο baristιλικη. Problem solved. Ζωαρα.... Η idomeneas μας φταιει... Επαλ, ΙΕΚ, αφεντικό κ personal trainer στο post του op κ φταίει η idomeneas... 1
IOSIF SALEM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, chill είπε +1 για personal trainer. Χτυπάς 5 - 6 τατου, δηλώνεις κ συμμετοχή στο survivor. Με τα φράγκα που θα μαζέψεις με τη συμμετοχή στο ατζουνοπαιχνιδο και τις κοσμικές εμφανίσεις μαζεύεις ένα ποσό και ανοίγεις σουβλατζιδικο/καφετέρια/φούρνο. Προσλαμβάνεις μετά αριστούχους από τη νομική - μακράν οι καλύτεροι τυλιχτες αλάδωτης πίτας - ή αριστούχους του ΕΜΠ που είναι άσοι στο baristιλικη. Problem solved. Ζωαρα.... Η idomeneas μας φταιει... Επαλ, ΙΕΚ, αφεντικό κ personal trainer στο post του op κ φταίει η idomeneas... Δεν το σκέφτηκες καλά το πράγμα. Χτυπάς μετάλλιο στους ολυμπιακούς και αυτόματα γίνεσαι στέλεχος του ελληνικού στρατου Τώρα λόγω μνημονίου δεν σε κάνουν καραβανά αλλά μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την χτυπάς άνετα χωρίς εξετάσεις και τα τοιαύτα. Ούτε πανελλήνιες,ούτε το μαμήσι των 4 ετών στην Ευελπίδων,ούτε παρουσία-υπηρεσίες στο στρατόπεδο. Ολυμπιονίκης και στο σπιτάκι σου με την τσέπη γεμάτη απο το μισθουλάκο του υπολοχαγού-ταγματάρχα και δεν συμμαζεύεται
paparovic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Χαχαχαχα, 4 χρόνια Ευελπις -> μαμήσι. Ολυμπιονίκης -> Χαλαρά ρε, σιγά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ευελπιδες μπορούν να γίνουν πολλοί,Ολυμπιονίκες λίγοι.Για μένα ο Ολυμπιονίκης πρέπει να έχει τιμητικη σύνταξη για όλη του την ζωή,επειδή κατάφερε κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο που το πετυχαίνουν λίγοι.Προσωπική υποκειμενική άποψη.Πολλοί θα διαφωνούν.Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές, ας το αποδεχτούν. Στο θέμα,επειδή κλασσικά έχει παρεκτραπεί, το σημαντικό είναι να δει κάποιος όχι τόσο το τι έχει οικονομικά οφέλη, δεν λέω να το δει και αυτό,αλλά να δει που έχει κλίση,τι του αρέσει γιατί δεν υπάρχει περιπτωση να πετύχει κάπου αν το κάνει σαν αγγαρεία.Και ποτε να μην τον ενδιαφέρει η γνώμη των άσχετων, αυτοί μονο ζήλια και κακία θα έχουν.Η ζωή είναι μία, διαρκεί λίγο. Αν δεν έχει κανένα ενδιαφέρον,για τίποτα,κανένα όνειρο, καμμία φιλοδοξία,υπάρχει το δημόσιο στην Ελλάδα. Εκεί μια χαρά μπορεί να βολευτει και να ειρωνευεται εκ του ασφαλους .
IOSIF SALEM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, paparovic είπε Χαχαχαχα, 4 χρόνια Ευελπις -> μαμήσι. Ολυμπιονίκης -> Χαλαρά ρε, σιγά. Οι καραβανάδες απο το πολύ μαμήσι στην ευελπίδων στο τέλος τον καίνε τον εγκέφαλο.Μπαίνει το 18 χρονο στην Ευελπίδων και βγαίνει στα 22 αρπαγμένο. Έχεις δει ποτέ καραβανά απο την ευελπίδων να είναι ισορροπημένο άτομο; Όλοι λίγο ως πολύ ρετάρουν και το κύριο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η καρμιριά! 4 χρόνια ψυχολογικής πίεσης είναι αυτά.Δεν είναι αστεία Εν τω μεταξύ στο στρατό μου ετοίμαζαν θέση ΥΕΑ και τους λέω βρε δεν πάτε να μαμηθείτε; Που θα μου πεις σε 2 λεπτά να πλυθώ και να ξυριστώ αλλιώς θα έχω τιμωρία ή μην περνάς απο εκείνο το σημείο γιατί θα σπάσεις το ανύπαρκτο τζάμι και θα πας να μαζέψεις τα ανύπαρκτα γυαλιά Να σου καεί ο εγκέφαλος,λοιπόν, για μια φλογίτσα,ένα σπάθακι και ένα μισθουλάκο και να έρχεται ο κάθε τυχαίος-τυχάρπαστος-τυχερός ολυμπιονίκης (βλέπε Πατουλίδου που αν δεν σκόνταφτε η άλλη δεν θα έπαιρνε μετάλλιο) και να απολαμβάνει τους ίδιους καρπούς με εσένα χωρίς τον παραμικρό κόπο Βούλα_Πατουλίδου:Επειδή η άλλη αθλήτρια έκανε βουτιά στο ταρτάν αυτή έγινε υποπλίαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού Αν αυτό δεν λέγεται πιάνω το ΛΟΤΤΟ,πώς αλλιώς λέγεται; Γεννήθηκε στον Τριπόταμο Φλώρινας στις 29 Μαρτίου του 1965.[1] Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και φέρει το βαθμό της υποπλοιάρχου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. https://el.wikipedia.org/wiki/Βούλα_Πατουλίδου
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω δει φιλε μου αξιωματικους Ευελπίδων μια χαρά ατομα,με οικογένειες,απολύτως φυσιολογικά ατομα,προσωπικοί μου φίλοι. Πολύ γενικό αυτό που λες,και βγαζεις πολύ ζήλεια και κακία. Για να φτασει κάποιος να πάρει ολυμπιακό μετάλλιο, εχει περάσει αντίστοιχη πίεση,και πολυ παραπανω για πιο πολλά χρόνια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από jmmys
IOSIF SALEM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, jmmys είπε Ευελπιδες μπορούν να γίνουν πολλοί,Ολυμπιονίκες λίγοι.Για μένα ο Ολυμπιονίκης πρέπει να έχει τιμητικη σύνταξη για όλη του την ζωή,επειδή κατάφερε κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο που το πετυχαίνουν λίγοι.Προσωπική υποκειμενική άποψη.Πολλοί θα διαφωνούν.Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές, ας το αποδεχτούν. Στο θέμα,επειδή κλασσικά έχει παρεκτραπεί, το σημαντικό είναι να δει κάποιος όχι τόσο το τι έχει οικονομικά οφέλη, δεν λέω να το δει και αυτό,αλλά να δει που έχει κλίση,τι του αρέσει γιατί δεν υπάρχει περιπτωση να πετύχει κάπου αν το κάνει σαν αγγαρεία.Και ποτε να μην τον ενδιαφέρει η γνώμη των άσχετων, αυτοί μονο ζήλια και κακία θα έχουν.Η ζωή είναι μία, διαρκεί λίγο. Αν δεν έχει κανένα ενδιαφέρον,για τίποτα,κανένα όνειρο, καμμία φιλοδοξία,υπάρχει το δημόσιο στην Ελλάδα. Εκεί μια χαρά μπορεί να βολευτει και να ειρωνευεται εκ του ασφαλους . Για να γίνει ολυμπιονίκης 3 είναι τα μυστικά της συνταγής.Να πάρεις το ΟΚ απο την βιομηχανία των Ολυμπιακών αγώνων,να είσαι φουλ στην ντόπα και να έχεις τυχη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι πεις, εσύ ξέρεις καλυτερα.Τα βίντεο και τις φωτό και τις αναλυτικές περιγραφες τι τα ανεβάζεις;;;;Για επιβεβαίωση;Το εχεις τόσο αναγκη; Εγώ χαίρομαι για καθε πετυχημένο άτομο,σε οποίο τομέα είναι.Κάποιοι άλλοι,βγάζουν τη χολή τους.Αυτήν την μιζέρια να μην είχαμε. Στην αρχαία Ελλάδα τους Ολυμπιονίκες τους τιμούσαν, ο Νεοέλληνας τους χλευάζει αν τους τιμήσει το κράτος. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από jmmys
paparovic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Οπότε παιδιά το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Ο Ιωσήφ θα ήταν Ολυμπιονίκης αν δεν τον πολεμούσε η μαφία της Ολυμπιακής βιομηχανίας.
IOSIF SALEM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, jmmys είπε Οτι πεις, εσύ ξέρεις καλυτερα.Τα βίντεο και τις φωτό και τις αναλυτικές περιγραφες τι τα ανεβάζεις;;;;Για επιβεβαίωση;Το εχεις τόσο αναγκη; Εγώ χαίρομαι για καθε πετυχημένο άτομο,σε οποίο τομέα είναι.Κάποιοι άλλοι,βγάζουν τη χολή τους.Αυτήν την μιζέρια να μην είχαμε. Στην αρχαία Ελλάδα τους Ολυμπιονίκες τους τιμούσαν, ο Νεοέλληνας τους χλευάζει αν τους τιμήσει το κράτος. Είμαι σίγουρος πως ούτε στρατό έχεις πάει,ούτε εχεις λιώσει την καρέκλα απο το διάβασμα και στο τέλος να σου τρώει ο άλλος την θέση που κυνηγάς επειδή βγήκε πρώτος στους ολυμπιακούς αγώνες. Όταν εσύ π.χ. μαμιέσαι στα φροντιστήρια,μαμιέσαι στο διάβασμα,ο πατέρας σου που είναι μεροκαματιάρης μαμιέται και αυτός για να σου πληρώσει τα φροντιστήρια και στο τέλος μπαίνεις π.χ. στην σχολή της αστυνομίας μέσω πανελληνιών,ενώ το κομματόσκυλο μπαίνει στην αστυνομία απο το παράθυρο δια του θεσμού των συνοριοφυλάκων και των ειδικών φρουρών τότε αγαπητέ μου θα συμφωνούσες μαζί μου. Δεν είμαι ούτε μπατσόνι,ούτε καραβανάς,ούτε ζηλεύω επειδή δεν έγινα κάτι απο αυτά. Απλά επειδή κάποτε έστρωσα κώλο και διάβασα,μαμήθηκα στα φροντιστήρια και έδωσα πανελλήνιες κατακτώντας μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν μπορώ να χωνέψω όλους εκείνους τους τυπάδες που επειδή είχαν βύσμα ή ήταν οι ευνοημένοι του συστήματος να κλέβουν τον ιδρώτα εκείνων που κοπιασαν και να απολαμβάνουν τους ίδιους μισθούς και τα ίδια προνόμια Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από IOSIF SALEM
paparovic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε Είμαι σίγουρος πως ούτε στρατό έχεις πάει,ούτε εχεις λιώσει την καρέκλα απο το διάβασμα και στο τέλος να σου τρώει ο άλλος την θέση που κυνηγάς επειδή βγήκε πρώτος στους ολυμπιακούς αγώνες. Όταν εσύ π.χ. μαμιέσαι στα φροντιστήρια,μαμιέσαι στο διάβασμα,ο πατέρας σου που είναι μεροκαματιάρης μαμιέται και αυτός για να σου πληρώσει τα φροντιστήρια και στο τέλος μπαίνεις π.χ. στην σχολή της αστυνομίας μέσω πανελληνιών,ενώ το κομματόσκυλο μπαίνει στην αστυνομία απο το παράθυρο δια του θεσμού των συνοριοφυλάκων και των ειδικών φρουρών τότε αγαπητέ μου θα συμφωνούσες μαζί μου. Δεν είμαι ούτε μπατσόνι,ούτε καραβανάς,ούτε ζηλεύω επειδή δεν έγινα κάτι απο αυτά. Απλά επειδή κάποτε έστρωσα κώλο και διάβασα,μαμήθηκα στα φροντιστήρια και έδωσα πανελλήνιες κατακτώντας μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν μπορώ να χωνέψω όλους εκείνους τους τυπάδες που επειδή είχαν βύσμα ή ήταν οι ευνοημένοι του συστήματος να κλέβουν τον ιδρώτα εκείνων που κοπιασαν και να απολαμβάνουν τους ίδιους μισθούς και τα ίδια προνόμια Πήξε ψαρούλη. Το "διάβασα και πέρασα σε μια μέτρια σχολή" είναι του συρμού, ο κάθε κακομοίρης μπορεί να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα