Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Καμενίτσα βουλγάρικη είναι.

Δοκιμάστηκε το 2010 όταν πήγα να δω Big 4 στη Σόφια.

Ανάμικτες εντυπώσεις καθώς περίμενα να είναι τέρμα άθλια και τελικά δεν ήταν. Τέρμα κρύα πίνονταν σχετικά ευχάριστα.

Γενικά ποτέ δεν ήμουν υπέρ ποσότητα αντί της ποιότητας αλλά υπο συγκεκριμένες συνθήκες και οι Argus καλές είναι και οι Peja καλές είναι..

Έχω δοκιμάσει πάνω από 100 μπύρες και διάφορες τοπικές σε ταξίδια στη Γερμανία.

Κάποιες έχουν τζάμπα όνομα (πχ είναι γνωστές οι γερμανικές, αλλά εκτός από Warsteiner, DAB, Beck's, οι οποίες κυκλοφορούν κι εδώ, όλες οι άλλες lager στην περιοχή του Μονάχου μου φάνηκαν σαν νερό).

Κατά πολύ υποδεέστερες της έζα premium pilsner ή της Βεργίνας Πορφύρα, νήσος και άλλες.

Δεν συγκρίνω καν με Septem.

Όπως και να'χει είναι υποκειμενικό θέμα η μπύρα, αλλά είναι αντικειμενικό θέμα η τιμή, οι συνθήκες και η ποσότητα που θες να αγοράσεις.

Κάποτε σε κάμπινκ 5 ημερών (συνολικά 7 ατομα παρέα) ήπιαμε 52 κάσες μπύρες τα δοξασμένα και ανέμελα χρόνια που ήμαστε φοιτητές).

Ούτε Gulden Draak μπορούσαμε να πάρουμε, ούτε La trappe quadrupel.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Ανάμικτες εντυπώσεις καθώς περίμενα να είναι τέρμα άθλια και τελικά δεν ήταν. Τέρμα κρύα πίνονταν σχετικά ευχάριστα.

Γενικά ποτέ δεν ήμουν υπέρ ποσότητα αντί της ποιότητας αλλά υπο συγκεκριμένες συνθήκες και οι Argus καλές είναι και οι Peja καλές είναι..

Κάποιες έχουν τζάμπα όνομα (πχ είναι γνωστές οι γερμανικές, αλλά εκτός από Warsteiner, DAB, Beck's, οι οποίες κυκλοφορούν κι εδώ, όλες οι άλλες lager στην περιοχή του Μονάχου μου φάνηκαν σαν νερό).

Κατά πολύ υποδεέστερες της έζα premium pilsner ή της Βεργίνας Πορφύρα, νήσος και άλλες.

Όπως και να'χει είναι υποκειμενικό θέμα η μπύρα, αλλά είναι αντικειμενικό θέμα η τιμή, οι συνθήκες και η ποσότητα που θες να αγοράσεις.

Κάποτε σε κάμπινκ 5 ημερών (συνολικά 7 ατομα παρέα) ήπιαμε 52 κάσες μπύρες τα δοξασμένα και ανέμελα χρόνια που ήμαστε φοιτητές).

τυπε πεινατε 35 μπυρες την ημερα ?

ειχαν γευση φιδιου? μηπως θυμασαι? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τυπε πεινατε 35 μπυρες την ημερα ?

ειχαν γευση φιδιου? μηπως θυμασαι? :P

Αν οι finkbräu έχουν γεύση φιδιού, τότε ναι.

Όλη μέρα πίναμε, οπότε δεν είναι απαγορευτικό νούμερο (έχεις ιδέα από επαρχία Δυτ. Μακεδονίας? )

Επεξ/σία από Deathmace
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, varoul k. είπε

ήξερα για μπυροκοίλι και μπυρομάγαζο, οτι υπάρχουν και μπυροflames και μπυροτρολ τωρα τα μαθαινω

Ωραιο account  -4 και μηδεν μηνυματα....παω να κανω και εγω 3-4 τετοια...

βλεπει και flame στους αλλους.

1 ώρα πριν, Deathmace είπε

Οι αποψεις ολες  σεβαστες. Απλα μην ξαναπεις παραεξω οτι στην Ελλαδα εχουν καλυτερη μπυρα απο κεντρικη/βορεια Ευρωπη. Θα σε παρουν στην πλακα. 

επισης και Βελγιο Ολλανδια.

η εζα premium pilsner δεν ειναι argus oκ, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Καιζερ μου θυμιζει.

αν θες νερο, δοκιμασε οποιαδηποτε Ελληνικη draft. Για γελια. Καμια σχεση με εξω.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deathmace είπε

Έλα ρε αλάνι, στο ίδιο φεστιβάλ την ήπια και γω για πρώτη και τελευταία φορά B)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Zerg13 κι ομως Augustiner Helles, Fruh Kolsch, Tucher, Hofbräuhaus, König Ludwig και άλλες που ούτε καν θυμάμαι δεν μου έκαναν και καμιά ιδιαίτερη εντύπωση.

Πολύ φτωχή γεύση.

Αντίθετα η ολλανδική Bavaria μου άρεσε πάρα πολύ (την οποία έβρισκα στη Θεσσαλονίκη βαρελίσια με 3,5 ευρώ το μισόλιτρο) και δυστυχώς σταμάτησε να τη φέρνει ο εισαγωγέας όπως μου είχε πει ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας.

Οι Weiss είναι άλλη ιστορία (τι οποίες επίσης έχω δοκιμάσει όλες της Βαυαρίας).

Όπως έγραψα, είναι τέρμα υποκειμενικό το θέμα της μπύρας.

Άλλοι λάτρευαν την Carling η οποία κυριολεκτικά ήταν σαν νερό, πρέπει να είχε αλκοόλ γύρω στο 4%.

Όσο για τις απόψεις, από άτομα που βάζουν αναψυκτικά στη μπύρα τους..να'χαμε να λέγαμε..

Επεξ/σία από Deathmace
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Deathmace said:

Τέρμα κρύα πίνονταν σχετικά ευχάριστα.

Για να μην καταλαβαίνεις γεύση δλδ... 😛

Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 6:53 ΜΜ, sunstorm είπε

Πάρε τις φθηνότερες και πάγωσέ τες καλά. Ετσι κι αλλιώς από μια τιμή και κάτω όλες νεροπλύματα είναι.

σωστός,

και να συμπληρώσω ότι από μια θερμοκρασία και πάνω όλες ίδια σκ@τ@ είναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Deathmace είπε

Μια χαρά μπυριτσα είναι αν θες για κατανάλωση μεγάλη.

Για αυτό μιλάμε στο παρόν τοπικ. Δε λέμε γενικά για γαμάτες μπύρες. Αν ήθελε μπυραρα ο φίλος δε θα έλεγα αυτές που είπα προφανώς.

Όταν βλέπαμε Μουντιάλ όμως, στο προηγούμενο και ειμασταν 6-7 άτομα αναγκαστικά θα πάρεις κάτι πιο φθηνό και πιο κακό σε γεύση...

Αν έχεις λεφτά και δε σε νοιάζει, οκ.. Πίνεις ότι θες.

Καμενίτσα και άγιος ο θεός και φέτος 😛

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

ΛΟιπον παιδια μολις γυρισα απο το μπιροscouting στα λιντλ.

Πλεον απο τα δικα τους brand εχουν μονο perlenbacher και argus.

Την πρωτη την ειχε σε δυο παραλλαγες (πρασινη και κοκκινη) τη δευτερη σε πολλες παραλλαγες (τουλαχιστον 5).

Πηρα μια πρασινη για δοκιμη και μου φανηκε drinkable αλλα οπως προειπα ολες ετσι μου φαινονται .

Λεω να δοκιμασω και καμια argus . Ποα(ή ποιες) προτείνετε?

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, louben είπε

ΛΟιπον παιδια μολις γυρισα απο το μπιροscouting στα λιντλ.

Πλεον απο τα δικα τους brand εχουν μονο perlenbacher και argus.

Την πρωτη την ειχε σε δυο παραλλαγες (πρασινη και κοκκινη) τη δευτερη σε πολλες παραλλαγες (τουλαχιστον 5).

Πηρα μια πρασινη για δοκιμη και μου φανηκε drinkable αλλα οπως προειπα ολες ετσι μου φαινονται .

Λεω να δοκιμασω και καμια argus . Ποα(ή ποιες) προτείνετε?

Πάρε ελεύθερα όλες αν τις παγώσεις καλά καλές είναι.Μην ακούς τους κακοπροαίρετου που δεν χωνεύουν τα lidl και τα δυσφημούν.

Κανείς δεν έπαθε τίποτε πίνοντας μπύρα από τα lidl.Ξέρω κάποιους μπυροκοιλιάδες που στην καθισιά τους πίνουν μισό κιβώτιο.:lol:

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, koufs said:

και να συμπληρώσω ότι από μια θερμοκρασία και πάνω όλες ίδια σκ@τ@ είναι

Ασφαλώς κι όχι... 

Πχ οι Trappist είναι καλύτερες όταν πίνονται σε θερμοκρασία 12-14 βαθμών, ενω οι Lager είναι για 2-4 βαθμούς...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ασφαλώς κι όχι... 

Πχ οι Trappist είναι καλύτερες όταν πίνονται σε θερμοκρασία 12-14 βαθμών, ενω οι Lager είναι για 2-4 βαθμούς...

μα μιλάμε για τις πιθανές μπύρες για τους "Αυστραλούς",

δεν πιάσαμε ειδικές περιπτώσεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...