Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

χαχαχαχαχα.. τρελός!

Δε το έχω βάλει εδώ Ισπανία..και θέλω λίγα γκάζια!

ε, το παιζω στο σιμιουλεϊσο κ φουλ ζημιες κλπ αλλα το παιχνιδι ειναι ψευτια οποτε θελει τον τροπο του.

το βρηκα τωρα με τα αλματα & τις παγιδες ταχυτητας.

το ιδιο κολπο θελει κ στα off-road με τα μουφοτζιπακια. βγαζεις τη ζημια απ'το σιμ μιας κ οταν εχει αλματα κ σκας σαν καρπουζι πεθαινει το καρο...

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mclein² είπε

ε, το παιζω στο σιμιουλεϊσο κ φουλ ζημιες κλπ αλλα το παιχνιδι ειναι ψευτια οποτε θελει τον τροπο του.

το βρηκα τωρα με τα αλματα & τις παγιδες ταχυτητας.

το ιδιο κολπο θελει κ στα off-road με τα μουφοτζιπακια. βγαζεις τη ζημια απ'το σιμ μιας κ οταν εχει αλματα κ σκας σαν καρπουζι πεθαινει το καρο...

σιμουλέησο τον χειρισμό δε μπορώ να το κρατήσω το αμάξι,τα άλλα τα χω κλειστά οκ!

ρε οταν σκας, γίνεται αραμπάς μετά...σέρνεται, το κόλπο ειναι ενας fast travel και έφτιαξε :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εγώ δοκίμασα με 7-8 αυτοκίνητα. 😂 Τελικά  πήρα το Rimac, κι έκανα new personal best, με περίπου 250 μέτρα άλμα... 😂 Υπολογίζω ότι θέλει να περάσεις από τη ράμπα με ταχύτητα τουλάχιστον 210 kmh για να το πετύχεις...

Υ.Γ. Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, λενε ότι θα εμφανιστεί στο Forzathon Store ένα σπάνιο Focus RS. 

Τo rimac επιταχυνει διχως αυριο οποτε βολευει οπου θελεις γρηγορα να μαζεψεις χιλιοτετρα και δεν εχεις χωρο.

Για εμενα ενα απο τα καλυτερα διαμαντακια του παιχνιδιου ειναι η lotus elise gt1 (barn find) με μοντα το μοτερ και τετρακινηση, αν και τα σκασιδια που ριχνει το μαμα μοτερ ειναι εθιστικα και στο στριψιμο ειναι απο τα αγαπημενα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μετά από πολλές προσπάθειες πήρα 221 με assists on με maxed out viper. Πρόσεξα πως με βοήθησε να ανέβω ταχύτητα πρόωρα στο τέλος. Επίσης μόλις βγείτε από την αψίδα πάτε φουλ δεξιά και αφήστε το γκάζι όταν περάσετε το χόρτο, μετά full throttle και αν δεν πάρετε την ράμπα καλά rewind.

Δημοσ.

Σχετικά εύκολα πέρασα τα μέτρα με Φεράρι 599 (X999) 

Φορά πήρα λίγο έξω απ' το κάστρο.

Αυτό που δε μπορώ με τίποτα είναι να περάσω με 258mph από κάμερα με την Veyron super sport ώστε  να πάρω το achievement. 

Άπειρες προσπάθειες, δε τα κατάφερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αυτό με το κάστρο δεν ήταν τίποτα... Όποιος έχει το Lego DLC και πάει να περάσει το Seasonal Speedzone κοντά στο σπίτι, θα υποφέρει... 😛 Δοκίμασα 10 αυτοκίνητα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά μπινελίκια, κατάφερα να το κερδίσω με την 599XX E (με την 3η φορά, στην κατηφόρα)... 🥳

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Σχετικά εύκολα πέρασα τα μέτρα με Φεράρι 599 (X999) 

Φορά πήρα λίγο έξω απ' το κάστρο.

Αυτό που δε μπορώ με τίποτα είναι να περάσω με 258mph από κάμερα με την Veyron super sport ώστε  να πάρω το achievement. 

Άπειρες προσπάθειες, δε τα κατάφερα.

Δεν έχω δει αυτό το achievement, θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι το καλύτερο σημείο είναι στον αυτοκινητοδρομο με αρχή τις σήραγγες, στο αντίθετο ρεύμα, όπου μπορείς να πάρεις τις στροφές πιο ανοιχτά. Αν τσουγκρισεις με κανέναν, πατάς rewind. 😁

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
4 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Τελικά αυτό με το κάστρο δεν ήταν τίποτα... Όποιος έχει το Lego DLC και πάει να περάσει το Seasonal Speedzone κοντά στο σπίτι, θα υποφέρει... 😛 Δοκίμασα 10 αυτοκίνητα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά μπινελίκια, κατάφερα να το κερδίσω με την 599XX E (με την 3η φορά, στην κατηφόρα)... 🥳

Δεν έχω δει αυτό το achievement, θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι το καλύτερο σημείο είναι στον αυτοκινητοδρομο με αρχή τις σήραγγες, στο αντίθετο ρεύμα, όπου μπορείς να πάρεις τις στροφές πιο ανοιχτά. 

Ψάξτο να δεις ακριβώς τι ζητάει. 

Εκεί πρέπει να γίνει, αλλά δε το φτάνω με τίποτα, όσες φορές και να προσπαθησα. Πιστεψε με είναι  πολλές 🥶

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ψάξτο να δεις ακριβώς τι ζητάει. 

Εκεί πρέπει να γίνει, αλλά δε το φτάνω με τίποτα, όσες φορές και να προσπαθησα. Πιστεψε με είναι  πολλές 🥶

Εύκολο ήταν. Πήρα το έτοιμο tune του Don Joewon Song (που ακολουθώ και στο YouTube) και με την 2η προσπάθεια στο αντίθετο ρεύμα, πέρασα το speedtrap με 433 kmh (415 ήθελε το achievement). Εγώ τα assists δεν τα έχω κλειστά, αλλά ούτε και στο "φουλ". Απλά μπορεί να σε δυσκολέψει μια μεγάλη στροφή, εγώ την πήρα με λίγο γκάζι (για να μην κόψει πολύ). 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
1 minute ago, MitsosDaBest13 said:

Εύκολο ήταν. Πήρα το έτοιμο tune του Don Joewon Song (που ακολουθώ και στο YouTube) και με την 2η προσπάθεια στο αντίθετο ρεύμα, πέρασα το speedtrap με 433 kmh (415 ήθελε το achievement). Εγώ τα assists δεν τα έχω κλειστά, αλλά ούτε και στο "φουλ".

Θα το τσεκαρω. 

Θυμάσαι μήπως το όνομα του tune; Έβαλα ένα που λέγεται top speed (ή κάπως ετσι)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Θα το τσεκαρω. 

Θυμάσαι μήπως το όνομα του tune; Έβαλα ένα που λέγεται top speed (ή κάπως ετσι)

Trap Achievement. Αριστερά στη μέση, λέει και το όνομα του creator. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 11:59 ΠΜ, Mr^Robot είπε

Πουλάει κάνεις το LFA? βαριέμαι να κανω την Playlist :P

Να κάνω μια noob ερώτηση μιας και νεος στο παιχνίδι.

Googlαρα και είδα οτι για να πάρεις το LFA πρέπει να ολοκληρώσεις το 50% του Summer playlist σωστά? Επειδή αυτές τις μέρες δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ, αυτό το reward ισχύει σε κάθε summer season ή μόνο για την συγκεκριμμένη?

Δημοσ.
22 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Trap Achievement. Αριστερά στη μέση, λέει και το όνομα του creator. 

Όχι όχι όχι και πάλι όχι. 

Οσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα. 

Σα να έχει πέσει κατάρα πάνω μου. 

Αν θέλεις, δείξε στον χάρτη από πιο σημείο ξεκίνησες Μπας και τα καταφέρω

Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 4:13 ΜΜ, bad_freddy είπε

Να κάνω μια noob ερώτηση μιας και νεος στο παιχνίδι.

Googlαρα και είδα οτι για να πάρεις το LFA πρέπει να ολοκληρώσεις το 50% του Summer playlist σωστά? Επειδή αυτές τις μέρες δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ, αυτό το reward ισχύει σε κάθε summer season ή μόνο για την συγκεκριμμένη?

Όχι, αλλά είναι πιθανό να το δούμε ξανά αργότερα, πχ τον άλλο μήνα με τις νέες Playlists. Μπορεί όμως πχ να το βάλει Χειμώνα. 

Δεν ξέρω γιατί λέτε τόσοι ότι δεν προλαβαίνετε, εγώ μέσα σ' ένα 2ωρο φτάνω τη σεζόν πάνω από 50% και σε λιγότερο από 4ωρο την φτάνω στο 100%. 😛 Και μιλάω για την Καλοκαιρινή σεζόν, που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις το Online Team Adverture και σου "τρώει" παραπάνω χρόνο (εκτός κι αν δεν το έχετε παίξει ποτέ και θα χρειαστεί να το παίξετε 8 φορές για να γίνετε Ranked). 

Στις 16/2/2020 στις 5:54 ΜΜ, d_gkal είπε

Όχι όχι όχι και πάλι όχι. 

Οσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα. 

Σα να έχει πέσει κατάρα πάνω μου. 

Αν θέλεις, δείξε στον χάρτη από πιο σημείο ξεκίνησες Μπας και τα καταφέρω

Ξεκίνησα χαμηλά στα τούνελ, λίγο μετά τον κύκλο με τον μπλε αγώνα, εκεί που είναι ένα bonus board, στο αντίθετο ρεύμα. Δεν ξέρω γιατί σε δυσκολεύει, δοκίμασε να βάλεις assists, χωρίς όμως το φρένο, γιατί ίσως σε κόβει περισσότερο απ' όσο χρειάζεται... 

Εγώ την πρώτη φορά το έχασα, γιατί έκοψα πολύ στην στροφή και το πέρασα με 413 kmh (αντί 415)... 😛😐

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Όχι, αλλά είναι πιθανό να το δούμε ξανά αργότερα, πχ τον άλλο μήνα με τις νέες Playlists. Μπορεί όμως πχ να το βάλει Χειμώνα. 

Δεν ξέρω γιατί λέτε τόσοι ότι δεν προλαβαίνετε, εγώ μέσα σ' ένα 2ωρο φτάνω τη σεζόν πάνω από 50% και σε λιγότερο από 4ωρο την φτάνω στο 100%. 😛 Και μιλάω για την Καλοκαιρινή σεζόν, που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις το Online Team Adverture και σου "τρώει" παραπάνω χρόνο (εκτός κι αν δεν το έχετε παίξει ποτέ και θα χρειαστεί να το παίξετε 8 φορές για να γίνετε Ranked). 

50% σε 2 ώρες? Εγω στις ίδιες σχεδόν ώρες έφτασα στο 7%...

Βασικά πρώτη φορά παίζω playlist οπότε δεν ξέρω τα κόλπα αλλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορές το πρώτο event (με τους 3 αγώνες 6 vs 6) για να το κερδίσουμε και άλλες 2 φορές το event με τους survivors, τις σημαίες κλπ αλλά χάσαμε και τις 2 και το παράτησα.

Υπάρχουν κάποια event πιο εύκολα να τα κάνω πρώτα μήπως πιάσω το 50%? Αυτό με το ranked βέβαια δεν το κατάλαβα τι παίζει και αν βοηθάει στο πόσο γρήγορα κάνεις complete την σεζόν? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...