Skywalker333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, kostiger είπε Δεν υπάρχει θεωρω, υγιώς σκεπτομενος gamer που να θελει την αποτυχία του 5. Fingers crossed να είναι το έπος που όλοι περιμενουμε και αξιζει στο franchise. εκει ειναι το προβλημα. αν δεις τα μισα και βαλε σχόλια στα αναλογα κείμενα, ο υγιώς σκεπτόμενος gamer είναι σαν την μεσογειακή αρκούδα, προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση Περα από την πλάκα, πραγματικά μακάρι να βγει καλό. Με αγχώνει που σε τόσες παρουσιάσεις δεν έδειξαν τιποτα για το campaign κ τα μαθαίνουμε τώρα όλα από τρίτους αλλά ας βγει καλό και ολα συγχωρημένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε εκει ειναι το προβλημα. αν δεις τα μισα και βαλε σχόλια στα αναλογα κείμενα, ο υγιώς σκεπτόμενος gamer είναι σαν την μεσογειακή αρκούδα, προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση Περα από την πλάκα, πραγματικά μακάρι να βγει καλό. Με αγχώνει που σε τόσες παρουσιάσεις δεν έδειξαν τιποτα για το campaign κ τα μαθαίνουμε τώρα όλα από τρίτους αλλά ας βγει καλό και ολα συγχωρημένα! Με εχει απασχολησει και εμενα αυτο και το εχω αναφερει σε παρελθοντικα μου ποστ στο console gears 5 section. Εύχομαι να παίρνει κεφαλιά και να μπει στη χρονοντούλαπο η οποία ανησυχια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ε την Παρασκευή πέφτουν οι μάσκες! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω έτοιμο το νέο pc, ακόμα δεν έχει έρθει η μητρική και ο nvme...ελπίζω ο fx8350 να το τρέξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 ααα τωρα ειναι; πως νομιζα ηταν στις 10? ωχχ οκ τρεχω να τελειωσω το control! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sephir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε ααα τωρα ειναι; πως νομιζα ηταν στις 10? ωχχ οκ τρεχω να τελειωσω το control! We are in the same boat, my friend! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Skywalker333 είπε ααα τωρα ειναι; πως νομιζα ηταν στις 10? ωχχ οκ τρεχω να τελειωσω το control! Χωρίς να ξέρω ποια έκδοση έχεις, την Παρασκευή ανοίγει για τα Pre-order και όχι για το gamepass από όσο ξέρω. Αν έχεις κάνει pre-order και σου ξεκλειδώνει όπως και σε μένα την Παρασκευή πες μου να κάνουμε κανένα group! 3 ώρες πριν, Sephir είπε We are in the same boat, my friend! 😁 Και σε σένα Sephir αν ξεκλειδώνει την Παρασκευή ας κάνουμε κανένα group να πάρουμε bonus xp! Και αυτό που είπα σήμερα και στον logistoulis να προσέξετε να είναι τα windows σας στην 1903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Για τα gamepass ποτε θα μπορούμε να παίξουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SPANK είπε Για τα gamepass ποτε θα μπορούμε να παίξουμε ? Για 9 Σεπτεμβριου λενε Απο την επισημη σελιδα του Gears 5. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δηλαδη μπορω να δωσω 1e που ειναι τιμη γνωριμιας, και να παιξω το παιχνιδι για ενα μηνα; μεχρι ποτε ισχυει αυτο; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, KilliK είπε δηλαδη μπορω να δωσω 1e που ειναι τιμη γνωριμιας, και να παιξω το παιχνιδι για ενα μηνα; μεχρι ποτε ισχυει αυτο; Νομίζω δεν εχει διάρκεια ειναι για καινούργιες συνδρομές , δοκίμασε να δεις αν παίζει ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Με gamepass ultimate παίρνεις την ultimate έκδοση και παίζεις από 6/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Νομίζω δεν εχει διάρκεια ειναι για καινούργιες συνδρομές , δοκίμασε να δεις αν παίζει ακομη Έχω ήδη βάλει game pass 2 φορές με 1 ευρώ και το έχω ακυρώσει με refund. Δηλαδή έχω παίξει γύρω στις 40 μέρες κυριολεκτικά τσαμπα. Και με αφήνει πάλι να βάλω για 1 μήνα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, naruto14 είπε Έχω ήδη βάλει game pass 2 φορές με 1 ευρώ και το έχω ακυρώσει με refund. Ο λογος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο λογος? Ότι και τις 2 φορές κατελειξα να μη παίζω τίποτα μιας και ή είχα παίξει τα παιχνίδια που με είχε ή ότι δεν είχα παίξει δεν με ενδιέφερε. Και αφού δινόταν η επιλογή για refund γιατί να μην την αξιοποιήσω; δεν περίμενα να με αφήσει να το κάνω 2η φόρα βέβαια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Και ένα μικρό patch 922mb κατέβηκε μόλις τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα