Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

image.png.b86345f5622f5d6abc88ba51aaff88

Αυτός που το έφτιαξε μάλλον δεν ξέρει καν ποιος είναι στη φωτογραφία.

Μπορεί και να ξέρει, αλλά μοιάζει πολύ με Μιχάλη 24 ετών που δουλεύει χρόνια μέσα στη νύχτα...Τί Osama Saddam, τί Μιχάλης... Που κολλάς και εσύ;...

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ούτε κι εσύ ξέρεις;

Saddam Hussein 

Έχεις δίκιο, όντως αυτόν ακριβώς είχα στο μυαλό μου και μπέρδεψα τα ονόματα. Τον έπιασαν δήθεν αιχμάλωτο και απλά εξαφανίστηκε. Ξέρω. Το έζησα, το έβλεπα στις ειδήσεις. Ήμου φοιτητής στην πρώτη σχολή μου. Παρόλα αυτά εδώ κάνουμε μόνο αστεία, όχι σχολιασμό. Ας μείνουμε σε αυτό.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Έχεις δίκιο, όντως αυτόν ακριβώς είχα στο μυαλό μου και μπέρδεψα τα ονόματα. Τον έπιασαν δήθεν αιχμάλωτο και απλά εξαφανίστηκε. Ξέρω. Το έζησα, το έβλεπα στις ειδήσεις. Ήμου φοιτητής στην πρώτη σχολή μου. Παρόλα αυτά εδώ κάνουμε μόνο αστεία, όχι σχολιασμό. Ας μείνουμε σε αυτό.

Τι δηθεν αιχμάλωτο και εξαφανίστηκε;;;; Τον επισαν, τον δικασαν και τον κρεμασαν. Υπάρχουν και βιντεο απο την κρεμαλα....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τι δηθεν αιχμάλωτο και εξαφανίστηκε;;;; Τον επισαν, τον δικασαν και τον κρεμασαν. Υπάρχουν και βιντεο απο την κρεμαλα....

Φίλε, δεν είπα ότι δεν τον έπιασαν ή ότι δεν τον εκτέλεσαν. Εννοείται πως κυκλοφορεί βίντεο από τη θηλιά, αν και είναι τραβηγμένο με κινητό και όχι επίσημο υλικό. Αυτό που λέω είναι ότι η όλη παρουσίαση τότε φαινόταν "στημένη". Τον δείχνουν σαν άστεγο μέσα σε μια τρύπα, αξύριστο, τρομαγμένο και όλο αυτό ήρθε να εξυπηρετήσει ένα αφήγημα. Δεν λέω ότι δεν ήταν εκεί, αλλά ότι το πώς παρουσιάστηκε είχε έντονο επικοινωνιακό χειρισμό.

Απλά να θυμίσω ότι είμαστε εκτός θέματος. θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για το θέμα.

Επεξ/σία από Tlykog

• Δημιουργία νέου...