mrSorips Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 καλησπερα στο φορουμ, προσφατα ετυχε να βρω μια αγγελια εδω, για ενα ρολοι που μου αρεσε πολυ victorinox swiss army chrono classic 251122 βεβαια το συγκεκριμενο ειναι παραγωγης 2010 αρα μιλαμε για ενα μηχανισμο που λειτουργει τουλαχιστον 6 χρονια ο τυπος ζηταει στην καλυτερη 250ευρω, καθως λεει πως πως είναι ηδη στην μιση τιμη προφανως απο αυτη που το αγορασε τοτε πριν τοσα χρονια πλεον ομως δεν εχει εγγυηση θα τα εδινε καποιοσ αυτα τα λεφτα? ή καλα κανω και λεω πως ειναι πολλα για το συγκεκριμενο?
bromiaris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το κάθε αντικείμενο έχει την αξία που εμείς του δίνουμε. Αν πχ εσύ καίγεσαι να το αποκτήσεις, τότε δίνεις και περισσότερα χρήματα.
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 χρόνια δεν είναι τίποτα για ένα ρολόι ειδικά quartz, έχω ελβετικό quartz 16 ετών που δουλεύει άψογα, το μόνο που μπορεί να πάθει είναι να έχει μείνει μπαταρία μέσα για πολλά χρόνια και να έχει οξειδωθεί, αλλά αν αλλάζονται κάθε φορά που τελειώνουν με την προβλεπόμενη διαδικασία (αλλάζεται και το λαστιχάκι και γίνεται έλεγχος στεγανότητας) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από κει και πέρα το τι θέλει κάποιος για κάτι είναι δικαίωμα του, αν βρίσκεις καλή την αγορά και συμφέρουσα προχωράς, αν όχι δεν προχωράς Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από logistoulis
Whargoul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 10:39 ΠΜ, mrSorips είπε καλησπερα στο φορουμ, προσφατα ετυχε να βρω μια αγγελια εδω, για ενα ρολοι που μου αρεσε πολυ victorinox swiss army chrono classic 251122 βεβαια το συγκεκριμενο ειναι παραγωγης 2010 αρα μιλαμε για ενα μηχανισμο που λειτουργει τουλαχιστον 6 χρονια ο τυπος ζηταει στην καλυτερη 250ευρω, καθως λεει πως πως είναι ηδη στην μιση τιμη προφανως απο αυτη που το αγορασε τοτε πριν τοσα χρονια πλεον ομως δεν εχει εγγυηση θα τα εδινε καποιοσ αυτα τα λεφτα? ή καλα κανω και λεω πως ειναι πολλα για το συγκεκριμενο? Δεν μπορώ να σου πώ εάν αξίζει το συγκεκριμένο στην τιμή αυτή, ίσως θα πρέπει να περάσεις από κανένα κατάστημα victorinox και να συγκρίνεις τιμές σε παρόμοια μοντέλα. Εγώ πάντως έχω το Victorinox Maverick GS, μάυρο με λαστιχένιο λουράκι, εδώ και 7 χρόνια. Το φοράω καθημερινά, έχει φάει άπειρα χτυπήματα και δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Μόνο μπαταρία κάθε 2 χρόνια περίπου χρειάζεται. Εάν σε βοηθάει αυτό καθόλου.
mrSorips Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 και που λετε βρηκα απο amazon.com παλι μεταχειρισμενο το πιο καινουργιο μοντελο κατω απο 200 ευρω (μαζι με shipping kai imported taxes, καθως τα υπολογιζει αυτοματα) οποτε αν δεν μου το δωσει ο τυπος στα >=200 θα το παρω απο εκει ευχαριστω πολυ παντως
haris_216 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εύχομαι να το το 'πιασε το "μήνυμα" ο πωλητής και να στο δώσει όσο το θες Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από haris_216
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μεταχειρισμένο quartz ιδίως 8ετιας και Victorinox. Κανένας λόγος. Μην πεταξεις 200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα