Προς το περιεχόμενο

A Plague Tale: Innocence [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω μονο να καταφερεις να το τελειωσεις γιατι βλεπω στα achievements του game pass στο pc οτι κατω απο 20% το τελειωσε το παιχνιδι ως τωρα :S

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει καποια δυσκολια το παιχνιδι παρα μονο ισως στην τελικη μαχη που στις 2-3 φορες εχεις μαθει το pattern και βγαινει ευκολα μετα. Το παιχνιδι ειναι ενα απο τα καλυτερα του 2019.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ενώ διάβαζα ότι τα encounters με τα αρούρια ήταν τρομακτικά, δε μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι.

Και γενικά «μπαίνω» στο κλίμα σε τέτοια games, δεν είμαι αδιάφορος σαν κάποιους που παίζουν π.χ. Amnesia και είναι λες και παίζουν Tetris.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Εγώ πάντως ενώ διάβαζα ότι τα encounters με τα αρούρια ήταν τρομακτικά, δε μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι.

Και γενικά «μπαίνω» στο κλίμα σε τέτοια games, δεν είμαι αδιάφορος σαν κάποιους που παίζουν π.χ. Amnesia και είναι λες και παίζουν Tetris.

Συμφωνώ, πιο πολύ εκνευριστικά θα τα έλεγα κάποια σημεία παρα τρομακτικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι. Έχω συνδρομή και στο origin και στο XBOX gamepass. Υπάρχει κάποια πρόταση σε πιο από τα δύο είναι καλύτερα,μήπως έχουν γίνει γνωστά τεχνικά προβλήματα σε κάποια από τις 2 πλατφόρμες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsabasid είπε

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι. Έχω συνδρομή και στο origin και στο XBOX gamepass. Υπάρχει κάποια πρόταση σε πιο από τα δύο είναι καλύτερα,μήπως έχουν γίνει γνωστά τεχνικά προβλήματα σε κάποια από τις 2 πλατφόρμες;

Γενικά το Xbox pass έχει διάφορα προβλήματα. Δεν γνωρίζω εάν το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κάποιο θέμα, αλλά καλύτερα να το παίξεις στο origin

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε σεις τι παιχνιδάρα είναι αυτό! Πανέμορφο πραγματικά. Αυτά τα μεσαιωνικά κτήρια, κάστρα, τα δάση και όλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου και σε games και στην πραγματικότητα. Μου άρεσαν πολύ και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό των κτηρίων. Τώρα είμαι στην αρχή εκεί που έρχονται οι στρατιώτες και σφάζουν τους πάντες και φεύγεις από την πίσω πόρτα..

Υ.Γ. Ωραία η μαμά :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτόν το Sir Nicolas πως τον κερδίζεις; Του έριξα τα αρούρια μια φορά πάνω του, τα έδιωξε με τη φωτιά, μετά κρύφτηκα για να του σβήσω τη φωτιά και μετά πάλι του ρίχνω τα αρούρια αλλά τα ξαναδιώχνει με φωτιά.. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αυτόν το Sir Nicolas πως τον κερδίζεις; Του έριξα τα αρούρια μια φορά πάνω του, τα έδιωξε με τη φωτιά, μετά κρύφτηκα για να του σβήσω τη φωτιά και μετά πάλι του ρίχνω τα αρούρια αλλά τα ξαναδιώχνει με φωτιά.. 

Καντον αντιπερισπασμο τον βαζεις φωτια ξανα την σβηνει και παλι τους στελνεις τους αρουραιους. Θελει καποιες φορες δεν θυμαμαι ποσες ακριβως. Τιμιο boss ευκολος μολις μαθεις πως να κρυβεσαι μετα τον πας οπου θελεις. Μην ξεχασεις να σβηνεις και τις φωτιες ωστε να κρυβεσαι πιο ευκολα.

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καντον αντιπερισπασμο τον βαζεις φωτια ξανα την σβηνει και παλι τους στελνεις τους αρουραιους. Θελει καποιες φορες δεν θυμαμαι ποσες ακριβως. Τιμιο boss ευκολος μολις μαθεις πως να κρυβεσαι μετα τον πας οπου θελεις. Μην ξεχασεις να σβηνεις και τις φωτιες ωστε να κρυβεσαι πιο ευκολα.

Ελπίζω μόνο μη μου τελειώσουν τα "σβηστήρια", αν και έχω αρκετό loot..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Ελπίζω μόνο μη μου τελειώσουν τα "σβηστήρια", αν και έχω αρκετό loot..

Εχει διασπαρτα σε ολο το μερος μην ανησυχεις. Το πιο δυσκολο boss ειναι στο τελος στο ναο αλλα και εκει μολις μαθεις το pattern 2-3 φορες βγαινει ευκολα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Ultrawide support εξακολουθει να μην εχει να υποθεσω.

Native όχι. Εγώ το έπαιξα κανονικά σε ultrawide όταν βγήκε δεν συνάντησα πουθενά πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...