Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ελπιζω μονο να καταφερεις να το τελειωσεις γιατι βλεπω στα achievements του game pass στο pc οτι κατω απο 20% το τελειωσε το παιχνιδι ως τωρα :S
Arkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν εχει καποια δυσκολια το παιχνιδι παρα μονο ισως στην τελικη μαχη που στις 2-3 φορες εχεις μαθει το pattern και βγαινει ευκολα μετα. Το παιχνιδι ειναι ενα απο τα καλυτερα του 2019.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάντως ενώ διάβαζα ότι τα encounters με τα αρούρια ήταν τρομακτικά, δε μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι. Και γενικά «μπαίνω» στο κλίμα σε τέτοια games, δεν είμαι αδιάφορος σαν κάποιους που παίζουν π.χ. Amnesia και είναι λες και παίζουν Tetris. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, phanispal είπε Εγώ πάντως ενώ διάβαζα ότι τα encounters με τα αρούρια ήταν τρομακτικά, δε μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι. Και γενικά «μπαίνω» στο κλίμα σε τέτοια games, δεν είμαι αδιάφορος σαν κάποιους που παίζουν π.χ. Amnesia και είναι λες και παίζουν Tetris. Συμφωνώ, πιο πολύ εκνευριστικά θα τα έλεγα κάποια σημεία παρα τρομακτικά.
tsabasid Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι. Έχω συνδρομή και στο origin και στο XBOX gamepass. Υπάρχει κάποια πρόταση σε πιο από τα δύο είναι καλύτερα,μήπως έχουν γίνει γνωστά τεχνικά προβλήματα σε κάποια από τις 2 πλατφόρμες;
mike299 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsabasid είπε Σκέφτομαι να ξεκινήσω το παιχνίδι. Έχω συνδρομή και στο origin και στο XBOX gamepass. Υπάρχει κάποια πρόταση σε πιο από τα δύο είναι καλύτερα,μήπως έχουν γίνει γνωστά τεχνικά προβλήματα σε κάποια από τις 2 πλατφόρμες; Γενικά το Xbox pass έχει διάφορα προβλήματα. Δεν γνωρίζω εάν το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κάποιο θέμα, αλλά καλύτερα να το παίξεις στο origin 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πω ρε σεις τι παιχνιδάρα είναι αυτό! Πανέμορφο πραγματικά. Αυτά τα μεσαιωνικά κτήρια, κάστρα, τα δάση και όλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου και σε games και στην πραγματικότητα. Μου άρεσαν πολύ και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό των κτηρίων. Τώρα είμαι στην αρχή εκεί που έρχονται οι στρατιώτες και σφάζουν τους πάντες και φεύγεις από την πίσω πόρτα.. Υ.Γ. Ωραία η μαμά Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Ετοιμάζουν και το sequel με target release το 2022.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτόν το Sir Nicolas πως τον κερδίζεις; Του έριξα τα αρούρια μια φορά πάνω του, τα έδιωξε με τη φωτιά, μετά κρύφτηκα για να του σβήσω τη φωτιά και μετά πάλι του ρίχνω τα αρούρια αλλά τα ξαναδιώχνει με φωτιά.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτόν το Sir Nicolas πως τον κερδίζεις; Του έριξα τα αρούρια μια φορά πάνω του, τα έδιωξε με τη φωτιά, μετά κρύφτηκα για να του σβήσω τη φωτιά και μετά πάλι του ρίχνω τα αρούρια αλλά τα ξαναδιώχνει με φωτιά.. Καντον αντιπερισπασμο τον βαζεις φωτια ξανα την σβηνει και παλι τους στελνεις τους αρουραιους. Θελει καποιες φορες δεν θυμαμαι ποσες ακριβως. Τιμιο boss ευκολος μολις μαθεις πως να κρυβεσαι μετα τον πας οπου θελεις. Μην ξεχασεις να σβηνεις και τις φωτιες ωστε να κρυβεσαι πιο ευκολα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Καντον αντιπερισπασμο τον βαζεις φωτια ξανα την σβηνει και παλι τους στελνεις τους αρουραιους. Θελει καποιες φορες δεν θυμαμαι ποσες ακριβως. Τιμιο boss ευκολος μολις μαθεις πως να κρυβεσαι μετα τον πας οπου θελεις. Μην ξεχασεις να σβηνεις και τις φωτιες ωστε να κρυβεσαι πιο ευκολα. Ελπίζω μόνο μη μου τελειώσουν τα "σβηστήρια", αν και έχω αρκετό loot..
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ελπίζω μόνο μη μου τελειώσουν τα "σβηστήρια", αν και έχω αρκετό loot.. Εχει διασπαρτα σε ολο το μερος μην ανησυχεις. Το πιο δυσκολο boss ειναι στο τελος στο ναο αλλα και εκει μολις μαθεις το pattern 2-3 φορες βγαινει ευκολα.
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Ultrawide support εξακολουθει να μην εχει να υποθεσω.
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kostiger είπε Ultrawide support εξακολουθει να μην εχει να υποθεσω. Native όχι. Εγώ το έπαιξα κανονικά σε ultrawide όταν βγήκε δεν συνάντησα πουθενά πρόβλημα.
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Ωραιο παιχνιδακι! Υπαρχει κανα αλλο να προτεινεται σε τετιο στυλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα