Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω 2powerbanks το ένα από το πλαίσιο το άλλο της Avantree.

Λοιπόν όταν πάω να τα χρησιμοποιήσω ειδικά στα κινητα ένα Xiaomi Redmi 4 & ένα Lumia 640  παρατηρείται το γεγονός ότι φορτίζουν για 5 με 10 λεπτά και μετα κλείνουν από μόνα τους.

Όταν πάω να φορτίσω άλλες συσκευές φορτίζουν κανονικά και με το νόμο.Και εδώ τίθεται το ερώτημα τι φταίει και αλλού δουλεύουν και αλλού δεν δουλεύουν.Ειναι για πέταμα ή υπάρχει κάπου αλλού πρόβλημα που εμένα μου διαφεύγει;  Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω 2powerbanks το ένα από το πλαίσιο το άλλο της Avantree.

Λοιπόν όταν πάω να τα χρησιμοποιήσω ειδικά στα κινητα ένα Xiaomi Redmi 4 & ένα Lumia 640  παρατηρείται το γεγονός ότι φορτίζουν για 5 με 10 λεπτά και μετα κλείνουν από μόνα τους.

Όταν πάω να φορτίσω άλλες συσκευές φορτίζουν κανονικά και με το νόμο.Και εδώ τίθεται το ερώτημα τι φταίει και αλλού δουλεύουν και αλλού δεν δουλεύουν.Ειναι για πέταμα ή υπάρχει κάπου αλλού πρόβλημα που εμένα μου διαφεύγει;  Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Δοκιμασες με πολλα καλωδια η μονο με ενα;

Επισης καποιες παλιες συσκευες φορτιζουν μονο με 1.2/1.5A και οχι με 2.0/2.4Α.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fuel7 είπε

Με το καλώδιο του φορτιστή 

Δοκιμασε και καποιο αλλο για παν ενδεχομενο. Εγω σε ενα σταθερο φορτιστη με καμια 10αρια θυρες εχω 7 καλωδια, τα 5 απο αυτα Δεν φορτιζουν 2-3 κινητα που εχουμε εδω, τα αλλα 2 τα φορτιζουν μια χαρα.

Δημοσ.

Ωραία να το δοκιμασω αλλά το θέμα είναι ότι πώς γίνεται η μπαταρία να κλείνει μόνη της  την φόρτιση.Και αυτό να το προκαλειται  για ένα καλώδιο.Μου φαίνεται λίγο αφύσικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Ωραία να το δοκιμασω αλλά το θέμα είναι ότι πώς γίνεται η μπαταρία να κλείνει μόνη της  την φόρτιση.Και αυτό να το προκαλειται  για ένα καλώδιο.Μου φαίνεται λίγο αφύσικο.

Η μπαταρια φορτιζει οσο εντοπιζει οτι ειναι συνδεδεμενη με κατι, αν υπαρχει θεμα ειτε με το καλωδιο ειτε με την εξοδος της (οπως ειπα και πριν, καποια κινητα μπορει να μην φορτιζουν αν η εξοδος ειναι απο 2A και πανω) τοτε θα σταματαει να φορτιζει.

Δημοσ.

να σου πω πιο κουφο...

εχω ενα παλιο smartphone που φορτιζει ΜΟΝΟ με ενα καλωδιο anker μεσα απο καμια δεκαρια που εχω.

Αφου σκεφτομαι αμα χαλασει, παει την πατησα! Τωρα τι ζορι τραβαει με τα υπολοιπα, δεν εχω βγαλει ακρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tornado είπε

να σου πω πιο κουφο...

εχω ενα παλιο smartphone που φορτιζει ΜΟΝΟ με ενα καλωδιο anker μεσα απο καμια δεκαρια που εχω.

Αφου σκεφτομαι αμα χαλασει, παει την πατησα! Τωρα τι ζορι τραβαει με τα υπολοιπα, δεν εχω βγαλει ακρη.

Ειναι το ιδιο θεμα με το οτι καποια καλωδια δεν κανουν για συνδεση με υπολογιστη (εχω 4 εδω και μονο το 1 συνδεει μια χαρα τα κινητα μου).

Δεν εχω κατσει να ανοιξω καποιο μεσα και να δω το τι φταιει αλλα φανταζομαι πως θα ειναι θεμα ποιοτητας (παχους καλωδιωσεων).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μας λες και τα μοντέλα των powerbanks; Να ξερουμε αν αξιζει αφιερωσεις χρονο να το ψαξεις ή τσαμπα ταλαιπωρεισαι.

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...