james9tito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Γρήγορη ερώτηση, Πέρα απο το shopto βλέπω και το gamecollection εμφάνισε το preorder του zelda μαζί με poster & keychain στην ίδια τιμή και με τα ίδια μεταφορικά. Επειδή δεν εχω παραγγείλει ποτέ απο αυτά τα 2 (είμαι πελάτης του base αλλά για το zelda έχει αποφασίσει να βάλει καπελάκι 10 ευρώ πάνω στην τιμή ανευ λόγου) ποιο προτείνεται να προτιμήσω απο αξιοπιστία, ταχύτητα, συσκευασία αποστολής κλπ.? Gamecollection παραγγελνω συνεχεια. Τιμιο μαγαζι με παραδοση μαξ 1 εμδομαδα. Πολυ εξυπηρετικοι και στην επικοινωνια οποτε εχω χρειαστει κατι. 1
non-serviam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Γρήγορη ερώτηση, Πέρα απο το shopto βλέπω και το gamecollection εμφάνισε το preorder του zelda μαζί με poster & keychain στην ίδια τιμή και με τα ίδια μεταφορικά. Επειδή δεν εχω παραγγείλει ποτέ απο αυτά τα 2 (είμαι πελάτης του base αλλά για το zelda έχει αποφασίσει να βάλει καπελάκι 10 ευρώ πάνω στην τιμή ανευ λόγου) ποιο προτείνεται να προτιμήσω απο αξιοπιστία, ταχύτητα, συσκευασία αποστολής κλπ.? Gamecollection και από εμένα.
CleanthisD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 https://www.thegamecollection.net/ Αυτό εννοείτε παιδιά;;
james9tito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, CleanthisD είπε https://www.thegamecollection.net/ Αυτό εννοείτε παιδιά;; Ναι
non-serviam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Mario Kart 8, αγορασμένο προ δυο μηνών, πάω να πάρω τους πόντους από την κασέτα και μου βγάζει σφάλμα: "You cannot collect My Nintendo points for this software as the expiry date has passed." Τι σκατά; Έχει τύχει κανέναν;
stafftw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, non-serviam είπε Mario Kart 8, αγορασμένο προ δυο μηνών, πάω να πάρω τους πόντους από την κασέτα και μου βγάζει σφάλμα: "You cannot collect My Nintendo points for this software as the expiry date has passed." Τι σκατά; Έχει τύχει κανέναν; Έχουν παρέλθει 2 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του για αυτό μέχρι 2 χρόνια μπορείς να πάρεις points.
non-serviam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, stafftw είπε Έχουν παρέλθει 2 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του για αυτό μέχρι 2 χρόνια μπορείς να πάρεις points. Λολ, απλά τραγική η Ν. Όλο μαλακίες ρε πούστη μου... 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντομεταξυ το mario kart(ή και το zelda)λογω τεραστιας ζητησης μεχρι και σημερα κατω απο 45περιπου ευρω δεν τα βρισκεις πουθενα καινουργια. Δεν ειναι δηλαδη οτι περασαν 2χρονια και τα βρισκεις τα παιχνιδια πλεον 20-25ευρω ξερω γω σε σχεση με τα 55-60ευρω που ειχαν day one. Ασε που και οι ιδιοι οι ποντοι αν θυμαμαι καλα ειναι ψιχουλα στα retail παιχνιδια. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Fulgore
EverythingYouBelieve Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μετά από κάποιο διάστημα οι πιο εμπορικοί τίτλοι μπαίνουν στην κατηγορία Selects και πωλούνται στα 25 ευρώ. Ψάχνοντας λίγο για το πότε συμβαίνει αυτό βρήκα οτι συνήθως γίνεται στα 2-3 χρόνια από την κυκλοφορία του τίτλου αν και ακριβέστερη απάντηση είναι αυτό το σχόλιο από το reddit: "After you already own them"...
I'm_busy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Για ποιο λογο ακριβως? Το πακετο με το crash εβγαινε περιπου στα 247ευρω(με την επιστφοφη)και σου εδινε και το παιχνιδι κουτατο. Το παραπανω θα ηταν πολυ καλη περιπτωση limited εκδοσης αν ειχε εστω το παιχνιδι κουτατο. Εγω για αυτο το λογο και εχω ριξει στα περισσοτερα προσφατα bundle ακυρο. Γιατι ολα ειναι με κωδικους παιχνιδιων μεσα(τα bundle με τα exclusives τελος παντων)που προσωπικα το θεωρω μεγαλο fail. Ιδια τιμη με το παραπανω Smash bros bundle βγαινει και το bundle με το Pokemon lets go https://www.germanos.gr/product/nintendo-switch-pokemon-lets-go-eevee-poke-ball-plus/20377816/ Μιας και η αξια του παιχνιδιου+της Pokeball ειναι 60ευρω. Βεβαια και στην περιπτωση του Pokemon δεν σου δινει το παιχνιδι κουτατο δυστηχως. Πάντως εμένα με έχουν βολεψει τα ψηφιακά, έχω μια κάρτα 256gb και απλά τα περνάω εκεί όλα και δε χρειάζεται να κουβαλάω cartridges ή και σπίτι να είμαι και χω λίγη ώρα κενή βαριέμαι να πάω να βρω τη θήκη, να βγάλω τη κασέτα, να τη βάλω στη θήκη της και να βρω πιο παιχνίδι θέλω να παίξω και να βάλω πάλι τη κασέτα μέσα (ξέρω δεν είναι κάτι αλλά ναι βαριέμαι πολλές φορές και απλά παίζω αυτό που έχω ήδη μέσα). Επίσης ψωνίζω σε εκπτώσεις απ' το eshop και απ' το cdkeys που τα παίρνω σε καλές τιμες, πχ τώρα ψώνισα το dq builders 2 στα 46€ και πήρα και κάτι extraδακια που έδινε λόγο online αγοράς και 300 ninty coins (3€) οπότε πάμε στα 43€ (από 56). Edit: Όσο για τη μεταπώληση που χάνω, δε με ενδιαφέρει και πολύ μιας και τα παιχνίδια που θα έχω καιρό και θα τα βαρεθώ δε με ψήνει να τα πουλήσω για ένα 20-30ρι γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα τα ξαναπιασω μπορεί και χρόνια μετά αλλά θα το κάνω. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από I'm_busy
Braveheart1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Dragon Quest Builders 2 [Switch Review] 1
St@th1sm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα έστειλα στις 22 Ιουλίου στην cdmedia εντός εγγύησης ένα αριστερό joy con που είχε το κλασικό πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Καθώς σε 1,5 μετρό έχανε την επαφή με την κονσόλα. Στις 30 Ιουλίου μου ήρθε μήνυμα ότι το επισκεύασαν ( μονωτικο υλικό στην κεραία 😉) καθώς και ότι έγινε αντικατάσταση του αναλογικού μοχλού. Να αναφέρω ότι επειδή το συγκεκριμένο joy con το χρησιμοποιώ ελάχιστα δεν είχε κάνα θέμα ο αναλογικός μοχλός (drifting). Άρα φαντάζομαι ότι έχει ενημερωθει και η Nintendo Ευρώπης καθώς και η cdmedia ώστε να γίνεται αντικατάσταση του αναλογικού μοχλού. Εννοείται πως έχω θετικές εντυπώσεις από το service και ως προς την αντικατάσταση του μοχλού αλλά και ως προς τον χρόνο που έκαναν για την επισκευη!
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, james9tito είπε Gamecollection παραγγελνω συνεχεια. Τιμιο μαγαζι με παραδοση μαξ 1 εμδομαδα. Πολυ εξυπηρετικοι και στην επικοινωνια οποτε εχω χρειαστει κατι. πήρα από εκεί την orbital του Daemon machina. Πρώτη φορά αγορά αλλά πληρωμή μέσω paypal
Prospector8 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Eδω και το λινκ για την Orbital toy DxM απο gamecolection. https://www.thegamecollection.net/switch/preorders/daemon-x-machina-orbital-limited-edition-switch/ Tελικη τιμη για να ερθει Ελλαδα: 111.85 Euro
sxt2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδιά θα εκτιμούσα πολυ τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε για ενα θεμα που αντιμετωπίζω. Λοιπον εχω παραγγείλει 2 games για nintendo switch απο το base.com Μου εχουν στειλει email απο τις 22 Ιουλίου ημέρα δευτερα πως εχουν γινει dispatched αλλα ακομα σημερα 1 αυγούστου δν εχω παραλαβει τπτ,9 εργασιμες μετα.. Και ειμαι Πατρα οχι σε καποια μικρή πολη στην επαρχια η σε καποιο νησί. Και δν υπαρχει track number να δω που βρίσκονται, πως μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους; Επειδη ειναι η πρώτη φορα που παρηγγειλα απο εκει,μπορει να με βοηθήσει καποιος παρακαλω για το πως να κινηθώ απο εδω και πέρα;; Εχει καποιος αλλος ανάλογη αρνητικη εμπειρία απο το συγκεκριμένο site; Μεχρι ποτε να περιμενω για να ζητήσω μετα αποχρεωση χρημάτων και πως γινεται αυτο στο Base.com;; Συγγνωμη για τις άπειρες ερωτησεις! Ευχαριστω προκαταβολικα 🙂 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από sxt2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις