sils Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ πάντως κάνω αγώνα δρόμου να τερματίσω το Captain Toad μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο που λήγει το trial. Θα τα καταφέρεις είναι αρκετά ευκολο
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, sils said: Θα τα καταφέρεις είναι αρκετά ευκολο Ε το τερμάτισα ήδη βασικά, τώρα κάνω τα bonus κλπ. Ωραίο παιχνιδάκι, αλλά όχι για πάνω από 20 ευρώ.
sils Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, DJTaurus είπε Κανένα παιχνίδι δεν μου έχει δώσει τόση δυνατή αλληλεπίδραση και αίσθηση ζωντάνιας με τον ανοιχτό του κόσμο (οργανικό περιβάλλον) όπως το BOTW. Και τίποτα να μην είχε σε θέμα αποστολών απλά όταν περνάς μέσα από μια μικρή συστοιχία δένδρων σε ένα random σημείο σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Φίλε μου αρκετά καλό το ζελντα αλλά μην τρελενεσαι κιόλας .Θα σου δώσω και μια συμβουλή εάν θέλεις να παίζεις στον ανοιχτό κόσμο του μην το τελειώσεις γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να το συνεχίσεις.σορρυ για το σποιλερ αλλά εμένα με ξενερρωσε απίστευτα αυτό το πραγμα όπως τα k ta shrines αλλιώς τα περίμενα. Πιστεύω όμως για να έχεις αυτή την άποψη μάλλον δεν θα έχεις παίξει Witcher 3! Μόλις τώρα, Malthador είπε Ε το τερμάτισα ήδη βασικά, τώρα κάνω τα bonus κλπ. Ωραίο παιχνιδάκι, αλλά όχι για πάνω από 20 ευρώ. Ωραίο και πολύ έξυπνο ανάλαφρο Παιχνιδι. Όσο για την τιμή συμφωνώ απόλυτα.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τι σχέση έχει το στόρι driven witcher 3 με το gameplay focus που είναι το Zelda; 1
lysopaine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ πάντως κάνω αγώνα δρόμου να τερματίσω το Captain Toad μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο που λήγει το trial. τι παίζει με τα trials?
I'm_busy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, lysopaine είπε τι παίζει με τα trials? Δίνει η ναιντι ένα παιχνίδι στη κανονική έκδοση του (όχι demo) για μια βδομάδα δωρεάν και έχεις μια έκπτωση άμα θες μετά να το αγοράσεις. Στην Ευρώπη έδωσε το Mario Tennis και Αμερική ή Ιαπωνία το Captain Toad. Όλα αυτά μόνο άμα έχεις συνδρομή στο NSO και λογικά θα έχει διαφορετικό παιχνίδι κάθε βδομάδα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 hour ago, ikaruga24 said: Τι σχέση έχει το στόρι driven witcher 3 με το gameplay focus που είναι το Zelda; Βασικά, τι σχέση ένα hardcore RPG με ένα Action/Adventure για αρχή. Σαν να συγκρίνουμε το Pillars of Eternity με το Tomb Raider... 2
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι εταιρείες είναι πως τα παιχνίδια δεν είναι για τα γραφικά και τα εντυπωσιακά trailer αλλά θέλουν developers και αγάπη και φροντίδα. όσοι το έχουν καταλάβει έχουν χ... στο τάλιρο και με σχετικά μικρό κόστος παραγωγής. Τα παραδείγματα στην gaming βιομηχανία άπειρα. 1
xpac Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2019 στις 10:38 ΠΜ, Vagosman είπε Μπορείς και μόνος σου ειναι ευκολο Αν το έχεις τόσο άγχος αλλάζεις dock (shell) οπως εχουμε κάνει αρκετοί και παίρνει πλούσιο και φρέσκο αέρα απο τις κάτω εισαγωγές. Στις 6/8/2019 στις 10:38 ΠΜ, Vagosman είπε Την αλλαγή στο βίντεο εννοείς ότι έχεις κανει; Να το δοκιμάσω; Φοβάμαι μήπως στο μέλλον μου κάνει σημάδια στην οθόνη το dock όπως έχουν αναφέρει μερικοί Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από xpac
Vagosman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Ποίοι ειναι αυτοί οι μερικοί που ανέφεραν σημάδια στην οθόνη; Μήπως εννοείς τη μαμά βάση; Γιατι αυτή ναι κάνει σημάδια.
postfire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xpac είπε Την αλλαγή στο βίντεο εννοείς ότι έχεις κανει; Να το δοκιμάσω; Φοβάμαι μήπως στο μέλλον μου κάνει σημάδια στην οθόνη το dock όπως έχουν αναφέρει μερικοί το αλλο ντοκ δεν κανει σημαδια https://www.ebay.com/itm/For-Nintendo-Switch-Docking-Station-Mini-Replacement-Dock-Case-Cover-with-Screws/132185003744?hash=item1ec6d716e0:g:2OoAAOSw7GRZD-bA Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από postfire
lysopaine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 ξέρουμε αν στα νέα μοντέλα του switch φτιάξανε να μην γρατζουνάει την οθόνη ?
non-serviam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, lysopaine είπε ξέρουμε αν στα νέα μοντέλα του switch φτιάξανε να μην γρατζουνάει την οθόνη ? Αυτό σημαίνει ότι είτε επανασχεδιάσανε το dock, που δεν παίζει, είτε, το πιο πιθανό, βάλανε κάτι σε στυλ gorilla glass. Κάποιο βίντεο σχετικό δεν βρίσκω, αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά κάποια τέτοια αλλαγή, οπότε μάλλον όχι.
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Υπάρχει λόγος που δεν πρόκειται να μπει gorilla glass ποτέ στο σύστημα της Nintendo: Βάρος και αντοχή στις πτώσεις γιατί παρόλο που το GG είναι πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, είναι και πιο άκαμπτο ως υλικό και σε μια πτώση μάλλον θα απορροφούσε αυτό τους κραδασμούς και όχι το σώμα όπως στην περίπτωση της πλαστικής οθόνης που τους μεταφέρει σε όλο το switch. Εμένα προσωπικά το dock δεν μου είχε γρατσουνίσει την οθόνη γιατί είχα screen protector day 1 (ούτε σημαδάκια στο protector πουν να υποδείκνυαν ότι θα έκανε κάτι τέτοιο) αλλά αντίθετα ελαφρά σημαδάκια στην πλάτη, προφανώς κατά την τοποθέτηση στο dock. Το οποίο dock με την σειρά του μπορεί να έχει αυτά τα μειονεκτήματα (όπως και ότι παγιδεύει την ζέστη) αλλά δεν είναι και τόσο ευάλωτο στο να ανατραπεί το ίδιο ή το switch, όπως το παραπάνω mini dock και φυσικά το προστατεύει και σε περίπτωση που εκτοξευθεί κάτι στον χώρο εναντίον του . Νομίζω μια καλή λύση θα ήταν να βάζανε κατά το ύψος που εφαρμόζει το switch λαστιχένιες ράγες και όχι, πλαστικά/ελαστικά σφουγγαράκια (pads) στον πάτο μόνο όπως κάνανε. Επίσης βρήκα πολύ χαριτωμένο το ότι ο Reggie έγινε.... achievement! Άντε να γίνει και regginator DLC! Λείπει.
lysopaine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 πάντως σε γενικές γραμμές σκέπτομαι όταν έρθουν τα νέα μοντέλα στην Ελλάδα να πουλήσω το δικό μου για να πάρω την καινούργια έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις