Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτάσεις για αγορά καλών physical Japanese games?
Θα ρίξω μια παραγγελία ακόμα για για το FFX-X2 που είναι όλο στην κασέτα, οπότε λέω να πάρω και τίποτα άλλο να επιμεριστούν λίγο τα μεταφορικά/τελωνείο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tirisias είπε

Καταρχήν συγχωρέστε εάν έχει ξανά συζητηθεί το εξής θέμα πρόσφατα αγόρασα 2ο Nintendo Switch η πρώτη κονσόλα είναι primary και τα ψηφιακά παιχνίδια που έχω αγοράσει μπορούν τα πιτσιρίκια μου (users) να παίζουν απροβλημάτιστα όλα τα ψηφιακά παιχνίδια. Τώρα στη νέα κονσόλα αφού κατάφερα να βάλω τους users το πρόβλημα που δημιουργείτε είναι πως δεν μπορούν να παίξουν τα ψηφιακά παιχνίδια μονό αυτός που τα έχει αγοράσει Η Nintendo από ότι κατάλαβα μάλλον δεν σε αφήνει εκτός άμα κάνω λάθος.Το ερώτημα μου είναι εάν κανείς έχει καταφέρει να παίζουν και οι άλλοι users  στην δεύτερη κονσόλα δεν θέλω όμως να κάνω deactive την primary  που προτείνουν είναι κουραστικό να το κάνεις συνέχεια.Ευχαριστώ και συγνώμη για το "κατεβατό"

Η Primary κονσόλα παίζει και offline. Η secondary - συνήθως αυτή που βγαίνει από το σπίτι, υπόκειται σε online checks. Κάντα τράμπα και είσαι ok. Ούτε παλούκι είναι ούτε τίποτα περίεργο. Το ίδιο σύστημα με τις άλλες κονσόλες όπου το primary account μοιράζει games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια γρήγορη παρατήρηση που δεν ήξερα και έμαθα τώρα. Τα physical παιχνίδια για τους πόντους δεν ενεργοποιούνται απευθείας με την είσοδο τους στο μηχάνημα, πρέπει να πατήσεις το + και να το δηλώσεις ότι θες να το κάνεις register για να πάρεις τους πόντους. Ετσι λοιπόν έβαλα όλα μου τα physical ένα προς ένα για να πάρω τους πόντους. Fun fact, τα μεταχειρισμένα physical που έχω από Αγγλία μπόρεσα να πάρω τους πόντους τους μιας και οι χρήστες δεν έκαναν redeem. Τα μεταχειρισμένα που έχω από το Public εδώ όλως τυχαίως ούτε ένα δεν έχει τους πόντους μέσα... Εντάξει δεν περιμένω ένα μεταχειρισμένο να έχει μέσα τους πόντους αλλά του πούστη ρε παιδιά, έχει μέσα στο κατάστημα σίγουρα γύπες που κάθε ένας που τα φέρνει για trade in αυτοί τα "δοκιμάζουν" πρώτα αν παίζουν στα δικά τους πριν τα βάλουν στο ράφι για πώληση. 

Επίσης, για αυτούς που θέλουν να μάθουν. Το Xenoblade 2 Torna είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος rendering του παιχνιδιού στο φορητό mode και είναι σχεδόν το ίδιο καλό με το docked mode. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει κάποιο patch για να μπει αυτός ο τρόπος και στο original Xenoblade 2. 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τέλος το ori and the blind forest .. το παιχνίδι είναι μαστερπις παιδιά . Για όσους αρέσουν τα μετροιντβανια και τα 2d platform και δεν ενοχλούνται από το trial and error είναι διαμάντι .

Εκπληκτικά ζωντανά γραφικά με πανέμορφα visuals ,ατμοσφαιρική μουσική με έθνικ στοιχεία , ακριβέστατους χειρισμός ,παρα πολλά upgrades όλα χρήσιμα και προσδίδουν άπειρο βάθος στο gameolay . Στορυ Με συγκίνηση . Χάρτης από τους καλύτερους σε μετροιντβανια . 
Και πραγματικά αν μου έλεγε κάποιος ότι το παιχνίδι το φτιάξε η νιντεντο ανετα θα τον πίστευα . Είναι πιο νιντεντο τίτλος και από τίτλους της νιντεντο . 
Το μοναδικό μειων είναι η έλλειψη μπος με την παραδοσιακή τους μορφή αλλά σε υπερκαλυβει σε όλα τα υπόλοιπα το παιχνίδι . 
Για εμένα το τριτο καλύτερο μετροιντβανια εβερ πίσω από super metroid και castlevania dawn of sorrow (δεν έχω παίξει hollow knight ακόμα )

και σιγουρα σαν 2d platform το καλύτερο της γενιασ Αυτής πάνω από tropical freeze και rayman legends (βασικά κάνει και τα 2 να φαίνονται φτωχά )

Verdict 9.5/10 ( επαναλαμβάνω ότι είναι trial and error το παιχνίδι για όσους δεν τους αρέσει αυτό , τέρμα δύσκολο , για την ακριβεια έχασα 490 φορές σε 13 ώρες που κράτησε το γλυκό αυτό παραμύθι )

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nkarafo είπε

Να ρωτήσω σχετικά με το Luigi's Mansion 3? Το co-op με τους δύο παίκτες είναι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πάντα μαζί ή μήπως ο Gooigi είναι λίγες φορές όταν χρειάζεται πχ για τα puzzles? Γιατί εάν είναι το δεύτερο, τότε δεν είναι ακριβώς διπλό co-cop.

13 ώρες πριν, logistoulis είπε

Καλή ερώτηση θα ήθελα να ξέρω κι εγώ σίγουρα αν και από όσο έχω δεί μάλλον θα είναι όλη την ώρα μαζί αλλά σε κάποια σημεία θα μπορεί να είναι μόνο ο ένας ή άλλος και λογικά σε αυτά τα σημεία ο άλλος απλά θα βλέπει (όπως θα γινόταν στο single)

Δεν ειναι ακριβως απο την αρχη αλλα θα σας παρει το πολυ 30 λεπτα να ξεκλειδωσετε τον Gooigi. Τωρα στα του co-op, ειστε συνεχεια μαζι ναι με την εννοια του shared screen αλλα ο Gooigi εχει αρκετα μικρα parts μονος του καθως μπορει να περναει μεσα απο καγκελα κλπ και να φτανει σε σημεια που δεν μπορει ο Luigi. Αν κλικαρετε τον δεξι μοχλο εξαφανιζεται και ταυτοχρονα κανει και regain health επισης δεν μπορει να περασει η να ακουμπησει σε νερο χωρις να εξαφανιστει αμεσως, αν πεθανει απλα πατας ξανα respawn οποτε μονο αν πεθανει ο Luigi ειναι game over. Η λογικη ειναι οτι υπαρχει συνεργασια δεν ειστε συνεχεια μαζι με ακριβως τις ιδιες ικανοτητες οπως πχ το co-op στο yoshi.

Με λιγα λογια ναι ειστε σχεδον συνεχεια μαζι αλλα ο Luigi ειναι ο main char δεν ειστε ακριβως το ιδιο.

Κατα τα αλλα βρισκω το co-op του εξαιρετικό οπως και το παιχνιδι γενικα και εγω και η γυναικα οποτε το προτείνω 100% 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Επίσης, για αυτούς που θέλουν να μάθουν. Το Xenoblade 2 Torna είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος rendering του παιχνιδιού στο φορητό mode και είναι σχεδόν το ίδιο καλό με το docked mode. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει κάποιο patch για να μπει αυτός ο τρόπος και στο original Xenoblade 2. 

Πολύ ενδιαφέρον αυτό.  

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα γιατροσόφι της γιαγιάς για να φτιάξουμε το drift έχουμε (πριν πετάξω το joycon στα σκουπίδια);

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κανένα γιατροσόφι της γιαγιάς για να φτιάξουμε το drift έχουμε (πριν πετάξω το joycon στα σκουπίδια);

Σπρέι επαφών χωρίς λάδι σωτήριο φθηνο και αποτελεσματικοτατο!!!

• Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

3 minutes ago, retard20 said:

Σπρέι επαφών χωρίς λάδι σωτήριο φθηνο και αποτελεσματικοτατο!!!

Πού το ψεκάζω; Κάτω από το «πετσάκι» που καλύπτει την μπίλια;

Υπάρχει κανένα βίντεο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πού το ψεκάζω; Κάτω από το «πετσάκι» που καλύπτει την μπίλια;

Υπάρχει κανένα βίντεο;

Κουνας το μοχλουδακι στα πλάγια και ψεκάζεις από κάτω το κάνεις μετά λίγο κυκλικά και έτοιμο δεν είναι κάτι.

Δες τα κάτωθι που βρήκα πρόχειρα εμένα απλά το πρότειναν συνέχεια στην σελίδα στο FB και το δοκίμασα όπως σου αναφέρω και 3 μήνες τώρα δεν μου έχει κουνηθεί.

Spoiler

Spoiler

Επεξ/σία από retard20
  • Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μια γρήγορη παρατήρηση που δεν ήξερα και έμαθα τώρα. Τα physical παιχνίδια για τους πόντους δεν ενεργοποιούνται απευθείας με την είσοδο τους στο μηχάνημα, πρέπει να πατήσεις το + και να το δηλώσεις ότι θες να το κάνεις register για να πάρεις τους πόντους. Ετσι λοιπόν έβαλα όλα μου τα physical ένα προς ένα για να πάρω τους πόντους. Fun fact, τα μεταχειρισμένα physical που έχω από Αγγλία μπόρεσα να πάρω τους πόντους τους μιας και οι χρήστες δεν έκαναν redeem. Τα μεταχειρισμένα που έχω από το Public εδώ όλως τυχαίως ούτε ένα δεν έχει τους πόντους μέσα... Εντάξει δεν περιμένω ένα μεταχειρισμένο να έχει μέσα τους πόντους αλλά του πούστη ρε παιδιά, έχει μέσα στο κατάστημα σίγουρα γύπες που κάθε ένας που τα φέρνει για trade in αυτοί τα "δοκιμάζουν" πρώτα αν παίζουν στα δικά τους πριν τα βάλουν στο ράφι για πώληση. 

Υπάρχει unofficial τρόπος να αλλάξεις τα graphics settings αλλά δεν επι του θέματος.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο Lite?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...