Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 37 minutes ago, TopicStrarter said: Δηλαδή τα club ή οι οργανωτές party που κοιτάνε να έχουν μια καλή αναλογία ανδρών γυναικών ειναι λιγούρια και ανήθικοι troll και βλάκες ; Ναι (με διαφορετική αναλογία προφανώς για το κάθε χαρακτηριστικό που έγραψες)! 😛
Zerg13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Comic maniak είπε Ως σωστος insomniac εχω αϋπνιες και ειπα να αρχισω αυτο το θεμα.Ειμαι μερικα χρονια μελος του insomnia και σκεφτομουν,θα ηταν ωραιο να υπηρχαν καποιες συναντησεις ανα πολη για τα μελη.Ας πουμε,τα μελη του "Μην Πετατε Τιποτα,Χαριστε το εδω" θα μπορουσαν να συναντηθουν,να γνωριστουν και να μιλησουν. Π.χ εγω μενω Πατρα,αρα θα μπορουσα να συναντηθω με τους insomniacs της Πατρας.Σας φαινεται καλη ιδεα; Ισως μπορουμε να κανονιζουμε ομαδικα meetups απο εδω😁. To swinging να επιτρεπετε; Χα χα χα 13 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Γιατί δεν έχει γκομενίτσες το insomnia ;;; Θες ενα update στην φωτο 1
Stamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αυτό το thread φαίνεται να καταρρέει σε λιγότερο απο μέρα...
Comic maniak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια χαλαρωστε μια συναντηση ειπαμε να κανουμε😂😂.Δεν μας βλεπω να κανουμε τιποτα ετσι,ειδικα εδω στην Πατρα.Να το παμε λιγο σοβαρα;Αφηστε τις κοπελες.Οσες θελουν ας ερθουν.Αν και βλεποντας αυτο το thread λογικα δεν θα πατησουν😂😂 50 λεπτά πριν, Stamer είπε Αυτό το thread φαίνεται να καταρρέει σε λιγότερο απο μέρα... Μπαα,αρκει να σοβαρευτουμε λιγο😂😂 Ακουστε πρεπει να υπαρχει ενας διοργανωτης απο καθε πολη, π.χ εγω για την Πατρα, ο billdanos για την πολη του κλπ.Αλλιως δεν θα δουλεψει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Comic maniak
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 minute ago, Comic maniak said: @billdanos Θα βοηθησεις;😂 Δεν θα'σαι καλά! 😛
Comic maniak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Δεν θα'σαι καλά! 😛 Γιατι;Χρειαζομαστε διοργανωτες.Ολα εγω θα τα κανω;Περα απο την Πατρα δεν μπορω να οργανωσω κατι😂😂
txcellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Έλα οργάνωσε το bill. Μετά τα 2 μπαν θέλω να σε γνωρίσω! 😛
mylo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ουκ ολίγες συναντήσεις έχουν γίνει κατά το παρελθόν
Comic maniak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, mylo είπε Ουκ ολίγες συναντήσεις έχουν γίνει κατά το παρελθόν Καιρος να το αλλαξουμε😂😂
l337 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζονται μέλη της ΣΟ (πχ. Billdanos) για να κάνετε κάτι τέτοιο. Μεγάλα παιδιά είστε, στείλτε pm μεταξύ σας και κανονίστε το. 1 1
TopicStrarter Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Γιατι;Χρειαζομαστε διοργανωτες.Ολα εγω θα τα κανω;Περα απο την Πατρα δεν μπορω να οργανωσω κατι😂😂 ε και εσύ εμ θες συνάντηση εμ να μην κουνήσεις το δαχτυλάκι σου... απο πάτρα παίζει να ειναι οι λιγότεροι insomniacs στατιστικά... η Αθήνα ειναι μια πορδή δρόμος πας με κτελ αν ειναι να κανονίσετε κάτι στην Αθήνα θα έχει και διάφορα μέρη να πάμε πχ στο πλανητάριο που συνδυάζει διάφορα γύρο του αλλά και το ίδιο έχει ένα σωρό geeky πράματα να κάνεις 3 λεπτά πριν, l337 είπε Εγώ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζονται μέλη της ΣΟ (πχ. Billdanos) για να κάνετε κάτι τέτοιο. Μεγάλα παιδιά είστε, στείλτε pm μεταξύ σας και κανονίστε το. Να πούμε στον hal να μας κάνει Τshirt με το logo της σελίδας (αν και μοιάζει λίγο με πισινός :P) να φορέσουμε μην βάζει μόνο διαφημίσεις να δώσει και κάτι πίσω στον λαό ! Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
Comic maniak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε ε και εσύ εμ θες συνάντηση εμ να μην κουνήσεις το δαχτυλάκι σου... απο πάτρα παίζει να ειναι οι λιγότεροι insomniacs στατιστικά... η Αθήνα ειναι μια πορδή δρόμος πας με κτελ αν ειναι να κανονίσετε κάτι στην Αθήνα θα έχει και διάφορα μέρη να πάμε πχ στο πλανητάριο που συνδυάζει διάφορα γύρο του αλλά και το ίδιο έχει ένα σωρό geeky πράματα να κάνεις Να πούμε στον hal να μας κάνει Τshirt με το logo της σελίδας (αν και μοιάζει λίγο με πισινός :P) να φορέσουμε μην βάζει μόνο διαφημίσεις να δώσει και κάτι πίσω στον λαό ! Κοιτα,το site εχει παρα πολλους χρηστες.Σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα ατομα απο καθε πολη.Εχω δει αρκετους απο Πατρα.Ακρει να βγαλουμε ανακοινωσεις για να το μαθουν ολοι και ισως καποτε κανουμε ενα στην Αθηνα πανελλαδικο😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα