Fuel7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε ολους!Πριν λιγες μέρες το Samsung S3 του πατερα μου σταματησε να δουλευει οποτε πηραμε την αποφαση να το νεκραναστησουμε.Βρηκαμε μια αλλη πλακέτα το ανοιξαμε το τοποθετησαμε και το κλεισαμε ολα καλα το βαλαμε και μπρος ολα καλα ολα ωραια. Στην πρώτη επανεκκινηση ομως το κινητο δεν αναψε την οθονη οπως και πρώτα!Το τηλεφωνο σαν να δειχνει πως ειναι ανενεργο.Η οθονη δεν αναβει και το μονο που δειχνει οτι δουλευει ειναι το λαμπακι των ειδοποιησεων σε μοβ αποχρωση να αναβοσβηνει ανα ενα δευτερολεπτο, περιπου.Τελος πατώντας το κουμπι της εναρξης εμφανιζονται κατι παχιες κάθετες λευκές γραμμες οπου εξαφανιζονται στιγμιαια. Αυτο πουτ δεν εχω καταλάβει ειναι τι σκατα φταιει και ενω εκει που δουλευε εχει πεσει σε τεοιο λιθαργο και αδρανοποιηση.Αυτο φτιάχνεται η πετιεται και εδωσα τσαμπα τα 20 ευρω για ανταλλακτικα;; Ευχαριστω προκαταβολικα
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Για μένα δεν αξίζει. Δώσε 150€ και πάρτε ένα καινούριο να κάνει την δουλειά του. 1
GianniSM Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πραγματικά αδερφέ δεν βρίσκω κανένα απολύτως νόημα να προσπαθήσεις να σώσεις ένα τόσο παλιό και άθλιο κινητό, όταν με 100-150Ε βρίσκεις κάτι σαφώς ανώτερο σε όλα. Απλά πέτα το.
Fuel7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Εμενα το λες;;;Αντε πεισε τον 67χρονο να κανει κατι τετοιο! Θέλει να το φτιαξουμε....
odystam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πουλατο για ανταλλακτικά, βαλε και λίγα ακόμα και πάρε ενα καινούργιο μοντέλο. Μπορεί να φτιαχτεί αλλά πιστεύω καλύτερο ειναι να το δόσεις έτσι όπως είναι να τελειώνεις.
meletis_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το S3 Neo έχετε, το έχει και εμένα ο πατέρας μου, πότε φορτίζει , πότε όχι. Θα του πάρω κάποιο άλλο της τάξης των 150 ευρώ καθώς δέν αξίζει. Το είχα ο ίδιος προηγουμένως , το χειρότερο τηλέφωνο που έχω αγοράσει ποτέ. Διάρκεια μπαταρίας και μη αναβάθμιση λειτουργικού
Fuel7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν θελει να το αλλαξει και να παει σε αλλο οποτε παιδια καταλαβαινετε πρεπει να το φτιαξω να δουλευει .
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Απλα του λες οτι ΔΕΝ φτιαχνεται και τελος το παραμυθι.
premier155 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Άν...μου επιτρέπεις, θα ήθελα να σου πώς ότι είναι δύσκολο.. έως αδύνατο να του δώσεις να καταλάβει ότι όλο αυτό δεν αξίζει.... Θα πρότεινα να ρίξεις μια σοβαρή μάτια στα μεταχείρισμένα S3 με πρόβλημα στις οθόνες (εφόσον έχεις την οθόνη..) και με το μικρότερο κόστος να κάνεις ακόμη μια προσπάθεια !!! Δεν είναι εύκολο όλο αυτό, αλλά επειδή το πέρασα (ακριβώς το ίδιο) γιαυτό και σου γράφω ! Βασίλης
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Πάρτου ένα καινούριο και πες του πως στο έκαναν δώρο και τελείωσε η υπόθεση.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Αυτή η γενιά θα μπορούσε να δώσει 80 ευρώ για να φτιάξει crt οθόνη επειδή μια καινούργια lcd κάνει 100. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω δεξιά μου μια 17" τηλεόραση CRT του 1990-1996 η οποία τελευταία φορά άνοιξε το 2010 ξέρω 'γω, αλλά αν είναι χαλασμένη ο πατέρας μου σίγουρα θα πάει να την φτιάξει για 20-30 ευρώ. 1
kosnireggae Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 πρωτον κοιτα αν αυτο που πηρες ειναι ιδιο μοντελο με το neo που εχεις αν ειναι ι9300 δεν κανει στο σασι του Ι9301 (S3 NEO) ΑΝ ειναι ολα ιδια τοτε κατι εκανες στην εγκατασταση μπορει ο κονεκτορας της οθονης η να ειχε προβλημα η πλακετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα