ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Εν αναμονή της πληρωμής της δεύτερης δόσης και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, δεν γνωρίζει κανένας που έχω ρωτήσει (λογιστάδες) πόσα θα πάρουμε. Εγώ μέχρι πέρσι με τα εισοδήματα που είχα λάμβανα για 2 παιδιά 640 ευρώ. Φέτος άλλαξε η κλίμακα και θα πάρω αρκετά παραπάνω . 1680 για όλο το έτος Στην πρώτη δόση πήρα 170 τον Μάρτιο. Άλλοι λένε οτι θα πάρουμε δίμηνο (άρα 140 χ 2 = 280 ) και άλλοι ότι θα πάρουμε ο υπόλοιπο του εξαμήνου. Δηλαδή 840 - 170 = 670. Το θέμα είναι ότι τόσος κόσμος περιμένει χρήματα και δεν ξέρει τι θα πάρει. Αν εχει καποιος κάποια ορθή απάντηση...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εννοεις το επιδομα παιδιου?Α21? Ακριβώς
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στην αιτηση που εκανες, λεει το ποσο που δικαιουσαι.. Ειναι με το μηνα η πληρωμη..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Λέει το ποσο που δικαιουσαι ανα μήνα. Αυτο το γνωρίζω . Το θέμα ειναι πόσα θα δώσουν φέτος στην δεύτερη δόση. Πέρσι απότι ειδα είχαμε πάρει τα υπόλοιπα για το πρώτο εξαμηνο. Οπότε λογικά και φέτος εκτός απροόπτου. Θα δουμε. Ευχαριστώ
opera Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μαύρο σκοτάδι στην ενημέρωση,μόνο όταν είναι να πληρώσει κανείς στο κράτος όλα γίνονται γρήγορα και είναι ξεκάθαρα . Όταν είναι το κράτος να σου δώσει χρήματα σου βγάζει τη ψυχή με τη γραφειοκρατία και ενημέρωση μηδέν.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 13 hours ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: Καλησπέρα. Εν αναμονή της πληρωμής της δεύτερης δόσης και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, δεν γνωρίζει κανένας που έχω ρωτήσει (λογιστάδες) πόσα θα πάρουμε. Εγώ μέχρι πέρσι με τα εισοδήματα που είχα λάμβανα για 2 παιδιά 640 ευρώ. Φέτος άλλαξε η κλίμακα και θα πάρω αρκετά παραπάνω . 1680 για όλο το έτος Στην πρώτη δόση πήρα 170 τον Μάρτιο. Άλλοι λένε οτι θα πάρουμε δίμηνο (άρα 140 χ 2 = 280 ) και άλλοι ότι θα πάρουμε ο υπόλοιπο του εξαμήνου. Δηλαδή 840 - 170 = 670. Το θέμα είναι ότι τόσος κόσμος περιμένει χρήματα και δεν ξέρει τι θα πάρει. Αν εχει καποιος κάποια ορθή απάντηση... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Πώς γίνεται να έχεις πάρει λεφτά από το Μάρτιο; Ήταν ανοιχτό το σύστημα από τότε; Ο λογιστής μου πάντως που μου έκανε πριν τρεις μέρες την αίτηση μου είπε ότι θα βάλουν σε τρεις μηνιαίες δόσεις το πόσο όλου του 2018 ξεκινώντας από το τέλος του μήνα.
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 25-27 Ιουνιου κ 25-27 Ιουλιου ειναι οι ημερομηνιες για τις 2 δοσεις..Εγω αυτο ξερω μονο..
pier88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Πώς γίνεται να έχεις πάρει λεφτά από το Μάρτιο; Ήταν ανοιχτό το σύστημα από τότε; Ο λογιστής μου πάντως που μου έκανε πριν τρεις μέρες την αίτηση μου είπε ότι θα βάλουν σε τρεις μηνιαίες δόσεις το πόσο όλου του 2018 ξεκινώντας από το τέλος του μήνα. Τέλη Μαρτίου μπήκε η πρώτη δόση,η επόμενη ηταν γιά τέλη Μάιου αλλά πήρε παράταση κι έτσι θα έχουμε μία δόση τώρα και μία τέλη Ιουλίου.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Οκ, λοιπόν το έλυσα. Από το Μάρτιο πληρώνονται όσοι το δικαιούνται από πέρυσι. Όσοι το παίρνουμε φέτος πρώτη φορά θα ξεκινήσουμε από αυτό το μήνα.
pier88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Οκ, λοιπόν το έλυσα. Από το Μάρτιο πληρώνονται όσοι το δικαιούνται από πέρυσι. Όσοι το παίρνουμε φέτος πρώτη φορά θα ξεκινήσουμε από αυτό το μήνα. Έτσι ακριβώς.
solton57010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 2 μηνο Μαρτιος-Απριλιος 2018 θα πληρωθει 25-27 Ιουνιου και το 2 μηνο Μαϊος-Ιουνιος 2018 25-27 Ιουλιου.Οι δοσεις του νέου Α21 ειναι πλέον 2μηνες σε σχεση με τα τριμηνα που ισχυε πριν.Όσοι έκαναν αιτηση για πρωτη φορα τώρα θα πάρουν και την δόση Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου στην πληρωμή του Ιουνίου Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από solton57010
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Για παιδί που θα γεννηθεί προς Αύγουστο μεριά τι προβλέπεται;
gpli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Kαλημέρα να προσθέσω και εγω απο μεριά μου Οταν κάνεις την αίτηση σε εχει επιλογη εκτυπώση υπολογισμού που σου βγάζει το ποσό Πρέπει εννοείται να έχεις κάνει πρώτα το Ε1 Τον Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος πληρωθηκαμε σαν σαν προκαταβολή μιας και τότε δεν είχε ανόιξει το σύστημα και ισχυουν αυτά που αναφέρονται για πληρωμή . Μακάρι γιατί έχουμε στερέψει όλοι μας Αν το κάνετε google υπάρχουν οι πίνακες με τα εισοδηματικά κριτήρια κτλ Καλημέρα σε όλους
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Για παιδί που θα γεννηθεί προς Αύγουστο μεριά τι προβλέπεται; Εχει τρεξιμο και μενα που γεννηθηκε περσυ δεν τα εκανα. Πρεπει να κανεις συμπληρωματικη δηλωση στην εφορια για να το βαλεις σαν προστατευομενο μελος και μετα την αιτηση για το Α21 Εγω λογο οτι το 2016 δεν ημουν ουτε παντρεμενος ουτε υπηρχε το παιδι στην δηλωση ηταν πολυ το τρεξιμο και δεν το εκανα... Ερωτηση ειμεις που θα το παρουμε για πρωτη φορα θα παρουμε τωρα 420€ ? (6*70€)??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα