phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχει τρεξιμο και μενα που γεννηθηκε περσυ δεν τα εκανα. Πρεπει να κανεις συμπληρωματικη δηλωση στην εφορια για να το βαλεις σαν προστατευομενο μελος και μετα την αιτηση για το Α21 Εγω λογο οτι το 2016 δεν ημουν ουτε παντρεμενος ουτε υπηρχε το παιδι στην δηλωση ηταν πολυ το τρεξιμο και δεν το εκανα... Ωραία, και πες ότι γίνεται η αίτηση και η δήλωση μέσα στον Αύγουστο, μετά τι επακολουθεί;
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχει τρεξιμο και μενα που γεννηθηκε περσυ δεν τα εκανα. Πρεπει να κανεις συμπληρωματικη δηλωση στην εφορια για να το βαλεις σαν προστατευομενο μελος και μετα την αιτηση για το Α21 Εγω λογο οτι το 2016 δεν ημουν ουτε παντρεμενος ουτε υπηρχε το παιδι στην δηλωση ηταν πολυ το τρεξιμο και δεν το εκανα... Ερωτηση ειμεις που θα το παρουμε για πρωτη φορα θα παρουμε τωρα 420€ ? (6*70€)??? Δεν παει ετσι..Παει με εισοδηματικα κριτηρια..
k_w_t Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Ωραία, και πες ότι γίνεται η αίτηση και η δήλωση μέσα στον Αύγουστο, μετά τι επακολουθεί; Λογικα θα τα παρεις αναδρομικα.... 3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δεν παει ετσι..Παει με εισοδηματικα κριτηρια.. 70€ το μηνα μου εβγαλε στην αιτηση το θεμα ειναι εαν θα παρω μαζεμενα για τους πρωτους 6 μηνες του 2018
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, k_w_t είπε Λογικα θα τα παρεις αναδρομικα.... Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με αυτό το θέμα. Είναι ετήσιο; Το δίνουν δηλαδή για 12 μήνες, π.χ. Μάρτη 2018 έως Μάρτη 2019; Είναι κυλιόμενο; Αν ξεκινήσουν να το δίνουν Μάρτη του 2018 και κάποιος γίνει γονιός το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, και υποθέσουμε ότι ξεκινάει να το παίρνει το Σεπτέμβρη, θα παίρνει μέχρι το Σεπτέμβρη του 2019, ή ό,τι πάρει μέχρι το Μάρτη του 2019 και μετά θα περιμένει τη νέα οδηγία; 1
gpli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Το εισοδημα δινεται παντα με προυποθεση να εχει γινει η φορολογική δήλωση Τωρα το 2017 δηλωνουμε εισοδηματα και οικογενιακη κατάσταση του 2016 οποτε αν εχει γεννηθεί το παιδι σε 2016 και έχουμε παρει αμκα κτ το δηλωνουμε σαν προστατευόμενο μέλος Κάνουμε το α21 και υπολογίζεται το πόσο που θα πάρουμε βάσει εισοδηματικών κριτηρίων εισοδημα, εγγαμος αριμθμός τέκνων κτλ. δεν μπορεί για παραδειγμα να πάρει το ιδιο ποσο καποιος με 2 παιδια και εισοδημα για πχ 15.000 με κάποιον με εισόδημα 60.000 πχ ειναι ετησιο για το έτος 2018 Αν γίνει γονιος σεπτεμβριο του 2018 θα το δηλώσει σε φορολογική δηλώση το 2019 και θα πάρει χρήματα το 2019 Ας με διορβώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλα νομίζω έτσι έιναι
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gpli είπε Αν γίνει γονιος σεπτεμβριο του 2018 θα το δηλώσει σε φορολογική δηλώση το 2019 και θα πάρει χρήματα το 2019 Οι δηλώσεις «ανοίγουν» κατά Ιούνη μεριά, με τη συνήθη παράταση πάει και ο Ιούλιος. Οπότε τι; Εκτός κι αν τα πάρει μαζεμένα αναδρομικά βάσει και του παρακάτω που λες: 30 λεπτά πριν, gpli είπε ειναι ετησιο για το έτος 2018 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από phanispal
gpli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Οι δηλώσεις «ανοίγουν» κατά Ιούνη μεριά, με τη συνήθη παράταση πάει και ο Ιούλιος. Οπότε τι; Εκτός κι αν τα πάρει μαζεμένα αναδρομικά βάσει και του παρακάτω που λες: Οι δηλώσεις κάθε έτος ανοιγουν περίπου Μαιο Ιουνιο και ανέξαρτητα απο το αν πάρει παράταση οι πληρωμές για φορολογία εισοδηματος αν εχει βγει χρεωστικός ειναι Ιουλιος Σεπτέμβριο -Νοέμβριο Το Α21 ανοιγει μια συγκεκριμενη ημερομηνία, για φετος ανοιξε αρχες Ιουνίου νομίζω, αν. έχεις κανει την δηλώση και κανεις την αίτηση σε Α21 και προλάβει να εκαθαριστεί θα πάει η πληρωμή σου σε πρώτη ημερομηνία που θα πληρώνει , αλλιως θα παει στην επομενη, Τι εννοώ : Αν έχεις κάνει δληλωση Μαιου και αρχές Ιουνιου προλάβαινεις να πέσεις σε πληρωμή Ιουνίου αν κανεςι δηλωση Ιουλιο θα πας σε πληρωμή ιΟΎΛΙΟΥ κοκ σύμφωνα και με αυτά που αναφέρουν οι φιλοι για πληρωμή καθε διμηνο
piero64 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 i 2h dosi afora marti/aprili pou ta pernoume 25/6 eno stis 25/7 pernoume maio/iounio ayta gnorizo apo to kep, elpizo na einai sosta..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, piero64 είπε i 2h dosi afora marti/aprili pou ta pernoume 25/6 eno stis 25/7 pernoume maio/iounio ayta gnorizo apo to kep, elpizo na einai sosta.. Μακάρι να ειναι λάθος (για μενα προσωπικα) και να πάρουμε το υπόλοιπο για το εξαμηνο. Πέρσι έτσι ειχε γινει αλλά τα ειχαμε πάρει Ιούλιο.
nickmanak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/41145
piero64 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 makari na einai lathos ia olous mas kai na paroume tou examinou, kai poios den tha ithele....apla ta dinoun 1 mina norytera kai meta xana ton ioulio... mas vazei se skepsis oty den tha ta dosoun ola tora...
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, piero64 είπε makari na einai lathos ia olous mas kai na paroume tou examinou, kai poios den tha ithele....apla ta dinoun 1 mina norytera kai meta xana ton ioulio... mas vazei se skepsis oty den tha ta dosoun ola tora... Εαν σου ευκολο μην γραφεις με greeklish.... Το καλο που διαβασα στην ανακοινωση ειναι οτι μπορει να δωσουν και αναδρομικα για περσυ... Εαν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι τελειο... Θα παρω και για 6μηνες απο περσι.
piero64 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) συγνωμη παιδια greeklish γραφω γιατι ..ειμαι ξενος και τα ελληνικα μου ειναι χαλια ( ορθογραφικα) σημασια εχει αυτα που εγραψα να βοηθησουν την ερωτηση του φιλου που ρωταγε... μακαρι να μας δωσουν και περισσοτερα , στην ιδια μοιρα ειμαι και εγω ...απλα μετεφερα της πληροφοριες που εχω μεσο κεπ... καλη σας μερα Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από piero64
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Το αρθρο λεει οτι θα δωσουν Μαρτιο Απρίλιο και οτι υπολείπεται από την πρωτη πληρωμη που αφορουσε γενάρη φλεβάρη. Κατι ειναι και αυτό αν και περιμεναμε περισσότερα. Βεβαια στην Ελλαδα ειμαστε και μπορει να ειναι αλλιως τα πράγματα στο τελος. Υπομονη μεχρι την δευτερα το απογευμα
pier88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις μπήκε το επίδομα.Τελικά δίνουν το υπόλοιπο Μάρτη,Απρίλη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από pier88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα