Nabuko Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε θα το μεταφερω στο ατομο που με ρωτησε. Το δοκιμασε με shazam αλλα δεν επιασε κατι. Νομίζω αυτός το έγραψε για λογαριασμό της διαφημιστικής. Δεν πρέπει να είναι κανονική κυκλοφορία 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 33 minutes ago, Nabuko said: Νομίζω αυτός το έγραψε για λογαριασμό της διαφημιστικής. Δεν πρέπει να είναι κανονική κυκλοφορία thank u.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου Παιδες ξέρουμε ποια ειναι η συγκεκριμένη εκτέλεση του You will forget από Sanetta Gipson? Την πετυχα σε έναν παμπάλαιο φάκελο με τραγούδια, αλλα δεν βρίσκω κατι παραπάνω. You will forget.m4a
floyd89gr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 23 ώρες πριν, stormrain είπε Παιδες ξέρουμε ποια ειναι η συγκεκριμένη εκτέλεση του You will forget από Sanetta Gipson? Την πετυχα σε έναν παμπάλαιο φάκελο με τραγούδια, αλλα δεν βρίσκω κατι παραπάνω. αυτη πρεπει να ναι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, floyd89gr είπε αυτη πρεπει να ναι Εξαιρετική εκτέλεση κι αυτή, αλλά δυστυχώς δεν ειναι αυτη. Ευχαριστώ πάντως
floyd89gr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν βρηκα αλλη εκτελεση. ισως αυτο το ηχητικο που εβαλες να ειναι η Irma Jackson σε διαφορετικη εκτελεση . καμια σχεση η Sanetta Gipson . δες εδω https://www.discogs.com/master/485574-Irma-Jackson-You-Will-Forget κι εδω https://secondhandsongs.com/work/316218/highlights Επεξ/σία 28 Ιουνίου από floyd89gr
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 15 ώρες πριν, floyd89gr είπε Δεν βρηκα αλλη εκτελεση. ισως αυτο το ηχητικο που εβαλες να ειναι η Irma Jackson σε διαφορετικη εκτελεση . καμια σχεση η Sanetta Gipson . δες εδω https://www.discogs.com/master/485574-Irma-Jackson-You-Will-Forget κι εδω https://secondhandsongs.com/work/316218/highlights Aκομα δεν το βρηκα οnline, δεν πρεπει να ειναι η Irma Jackson παντως, ολα της που ακουσα δεν ειναι η εκτελεση αυτη. Παντως βρηκα απο ποιο album ειναι το συγκεκριμενο track γιατι μου εκοψε και ειδα τα properties, ειναι απο το παρακατω, οποτε παιζει να ειναι απλα καποιο μιξ του Τσιλιχρηστου ή κατι τετοιο https://www.discogs.com/release/7814093-Various-Privilege-Winter-Sensations ή αυτο https://www.discogs.com/release/11364305-Various-by-Vassili-Tsilichristos-Best-Of-Privilege-Volume-Five-Party-Restaurant Θενξ για τις προτασεις 1
Clytoceyx Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Ρωταω το gemini και μου βγαζει τραγουδια απο το μυαλο του απο υπαρκτα συγκροτηματα και οταν του λεω "πας καλα ρε κουμπαρε; δεν υπαρχει αυτο" μου λεει συγνωμη. Το εχει κανει 5-6 φορες και θ' αρχιζω να το βριζω και θα με στοχοποιησει το SKYNET. Το τραγουδι ειναι τουλαχιστον 10ετιας. Ειδος απροσδιοριστο electronica/chillout/downtempo, μαλλον "ανεπαισθητο" θα ελεγα καλυτερα, το ακουγα καπου στην τηλεοραση (μαλλον απο καποια συλλογη τυπου Compact disc club) οπoτε κυριαρχουσαν τα φωνητικα και εμενε μονο το συγκεκριμενο σημειο απο το ρεφρεν (υποθετω): "κατι κατι in the street/streets, κατι κατι κατι Mondaaaaaaay/Morniiiiiiiiing" και μετα απευθειας παλι "κατι κατι Mondaaaaaay/Morniiiiiiiiiiing". Δεν θυμαμαι καθολου αν ελεγε morning ή Monday, αν ηταν morning τοτε σιγουρα θα ειχε πριν μια μερα (μαλλον το monday) αλλα κραταγε την καταληξη και εκανε σαν vibrato. Σχεδον μονοτονα ολα εκτος απο monday/morning. Φωνητικα μαλλον γυναικεια (εκτος αν ηταν sample πιτσαρισμενο) σχετικα υψηλα/κλαψιαρικα και αν θυμαμαι καλα ηταν καπως σαν να ειχαν καποιο distortion/overdrive η κατι που τα εκαναν να εχουν μια αισθηση lo-fi/bit-crushed η καπως πιο "πνιχτα" (muffled).
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 01:50 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:50 πμ On 28/07/2025 at 11:51, Clytoceyx said: Ρωταω το gemini και μου βγαζει τραγουδια απο το μυαλο του απο υπαρκτα συγκροτηματα και οταν του λεω "πας καλα ρε κουμπαρε; δεν υπαρχει αυτο" μου λεει συγνωμη. Το εχει κανει 5-6 φορες και θ' αρχιζω να το βριζω και θα με στοχοποιησει το SKYNET. Το τραγουδι ειναι τουλαχιστον 10ετιας. Ειδος απροσδιοριστο electronica/chillout/downtempo, μαλλον "ανεπαισθητο" θα ελεγα καλυτερα, το ακουγα καπου στην τηλεοραση (μαλλον απο καποια συλλογη τυπου Compact disc club) οπoτε κυριαρχουσαν τα φωνητικα και εμενε μονο το συγκεκριμενο σημειο απο το ρεφρεν (υποθετω): "κατι κατι in the street/streets, κατι κατι κατι Mondaaaaaaay/Morniiiiiiiiing" και μετα απευθειας παλι "κατι κατι Mondaaaaaay/Morniiiiiiiiiiing". Δεν θυμαμαι καθολου αν ελεγε morning ή Monday, αν ηταν morning τοτε σιγουρα θα ειχε πριν μια μερα (μαλλον το monday) αλλα κραταγε την καταληξη και εκανε σαν vibrato. Σχεδον μονοτονα ολα εκτος απο monday/morning. Φωνητικα μαλλον γυναικεια (εκτος αν ηταν sample πιτσαρισμενο) σχετικα υψηλα/κλαψιαρικα και αν θυμαμαι καλα ηταν καπως σαν να ειχαν καποιο distortion/overdrive η κατι που τα εκαναν να εχουν μια αισθηση lo-fi/bit-crushed η καπως πιο "πνιχτα" (muffled). δεν λες αυτο?
lector Δημοσ. Σάββατο στις 09:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:49 μμ Στις 28/7/2025 στις 11:51 ΠΜ, Clytoceyx είπε Ρωταω το gemini και μου βγαζει τραγουδια απο το μυαλο του απο υπαρκτα συγκροτηματα και οταν του λεω "πας καλα ρε κουμπαρε; δεν υπαρχει αυτο" μου λεει συγνωμη. Το εχει κανει 5-6 φορες και θ' αρχιζω να το βριζω και θα με στοχοποιησει το SKYNET. Το τραγουδι ειναι τουλαχιστον 10ετιας. Ειδος απροσδιοριστο electronica/chillout/downtempo, μαλλον "ανεπαισθητο" θα ελεγα καλυτερα, το ακουγα καπου στην τηλεοραση (μαλλον απο καποια συλλογη τυπου Compact disc club) οπoτε κυριαρχουσαν τα φωνητικα και εμενε μονο το συγκεκριμενο σημειο απο το ρεφρεν (υποθετω): "κατι κατι in the street/streets, κατι κατι κατι Mondaaaaaaay/Morniiiiiiiiing" και μετα απευθειας παλι "κατι κατι Mondaaaaaay/Morniiiiiiiiiiing". Δεν θυμαμαι καθολου αν ελεγε morning ή Monday, αν ηταν morning τοτε σιγουρα θα ειχε πριν μια μερα (μαλλον το monday) αλλα κραταγε την καταληξη και εκανε σαν vibrato. Σχεδον μονοτονα ολα εκτος απο monday/morning. Φωνητικα μαλλον γυναικεια (εκτος αν ηταν sample πιτσαρισμενο) σχετικα υψηλα/κλαψιαρικα και αν θυμαμαι καλα ηταν καπως σαν να ειχαν καποιο distortion/overdrive η κατι που τα εκαναν να εχουν μια αισθηση lo-fi/bit-crushed η καπως πιο "πνιχτα" (muffled). Αυτο μηπως; 4 1
Clytoceyx Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ On 09/08/2025 at 01:50, poulinos said: δεν λες αυτο? Ενα απο τα πρωτα που μου εβγαζε και μου ελεγε μαλλον θα ειναι κανενα ρεμιξ η cover και μετα μου εβαζε ανυπαρκτα τραγουδια. 15 hours ago, lector said: Αυτο μηπως; Απλος, δωρικος, λιτος. Χομπιστας. Εισαι ο κυριαρχος του παιχνιδου. Ουτε που θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου σε dj shadow. Χιλια ευχαριστω, ειχα αρχισει να απελπιζομαι οτι δεν θα το εβρισκα ποτε. 5
floyd89gr Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) παιζει κι αυτη η εκτελεση/remix που μ αρεσει πολυ. ολα ειναι διασκευες του πρωτοτυπου των Colonel Bagshot : Επεξ/σία χθες στις 03:29 μμ από floyd89gr 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 03:56 μμ Δημοσ. χθες στις 03:56 μμ 2 hours ago, Clytoceyx said: Ενα απο τα πρωτα που μου εβγαζε και μου ελεγε μαλλον θα ειναι κανενα ρεμιξ η cover και μετα μου εβαζε ανυπαρκτα τραγουδια. Απλος, δωρικος, λιτος. Χομπιστας. Εισαι ο κυριαρχος του παιχνιδου. Ουτε που θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου σε dj shadow. Χιλια ευχαριστω, ειχα αρχισει να απελπιζομαι οτι δεν θα το εβρισκα ποτε. και το chatgpt δεν κανει θαυματα.εχει βγει και σε αρκετες εκδοσεις οπως φαινεται το συγκεκριμενο 1
chvnce Δημοσ. χθες στις 04:10 μμ Δημοσ. χθες στις 04:10 μμ 18 ώρες πριν, lector είπε Αυτο μηπως; Speechless που το βρήκες μ' αυτή την περιγραφή. Respect. 2
sakis han Δημοσ. χθες στις 06:10 μμ Δημοσ. χθες στις 06:10 μμ 2 ώρες πριν, floyd89gr είπε παιζει κι αυτη η εκτελεση/remix που μ αρεσει πολυ. ολα ειναι διασκευες του πρωτοτυπου των Colonel Bagshot : Κωστα, επειδη το εχω ψαξει πριν αρκετα χρονια, θελω να σε ενημερωσω οτι η γνησια εκτελεση ειναι στο πρωτο βιντεο που εβαλες. Η δευτερη εκδοχη κυκλοφορησε το 2013 και απλα ειναι παιγμενο σε λιγοτερα ΒΡΜ....καταλαβαινετε αλλωστε. Επειδη το τραγουδι γραφτηκε για τον Αραβο-ισραηλινο πολεμο των 6 ημερων το '67 (που δυστυχως ειναι επικαιρος και σημερα) αυτο το βιντεο μου αρεσει πιο πολυ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα