HRIDANOS Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το τραγούδι στο συνημμένο απόσπασμα; Φωνή 001.m4a
andreas1gr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Καλησπέρα σας… Αναζητώ ένα ξένο τραγούδι τουλάχιστον 12 χρονών… Το τραγουδούσε μια Βόρειο Ευρωπαία τραγουδίστρια, με ξανθά κοντά μαλλιά. Πρέπει να ήταν από Ολλανδία - Σουηδία ή κάπου εκεί γύρω. Το συγκεκριμένο τραγούδι παίζονταν πολύ στο Ελληνικό ραδιόφωνο…
explorerT Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλά, περιμένεις να ξέρουμε εμείς κομμάτι που εσύ δεν ξέρεις? * Κάτι προσπάθειες με στίχο κ θέμα κλπ δεν έδωσαν αποτέλεσμα. Δες αλλού- ρεντιτ, ή με μουσικό όργανο (δεν ξέρω τι είναι, μαντολίνο, μπουζούκι, άλλο..? ) 1
sakis han Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Στις 13/5/2025 στις 12:36 ΜΜ, explorerT είπε Καλά, περιμένεις να ξέρουμε εμείς κομμάτι που εσύ δεν ξέρεις? * Κάτι προσπάθειες με στίχο κ θέμα κλπ δεν έδωσαν αποτέλεσμα. Δες αλλού- ρεντιτ, ή με μουσικό όργανο (δεν ξέρω τι είναι, μαντολίνο, μπουζούκι, άλλο..? ) Για να ζητησω βοηθεια εδω σημαινει οτι ειμαι πολυ απελπισμενος.😜 Δοκιμασα οτι υπαρχει στο ιντερνετ (και σε extesions) με απογοητευτικα αποτελεσματα, αλλα θα το βρω που θα μου παει.😉 Το τραγουδι ειναι μεσα σε mixtape χωρις να υπαρχει tracklist και συμφωνα με το υπολογισμο μου πρεπει να ειναι πανω απο 10 χρονια γραμμενο.
yilarakos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου On 18/05/2025 at 22:06, sakis han said: Για να ζητησω βοηθεια εδω σημαινει οτι ειμαι πολυ απελπισμενος.😜 Δοκιμασα οτι υπαρχει στο ιντερνετ (και σε extesions) με απογοητευτικα αποτελεσματα, αλλα θα το βρω που θα μου παει.😉 Το τραγουδι ειναι μεσα σε mixtape χωρις να υπαρχει tracklist και συμφωνα με το υπολογισμο μου πρεπει να ειναι πανω απο 10 χρονια γραμμενο. Κάνε μια ηχογράφηση με το κινητό και ανέβασε το μπας και το ξέρει κανείς, έτσι τι να καταλάβουμε?
sakis han Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 25 λεπτά πριν, yilarakos είπε Κάνε μια ηχογράφηση με το κινητό και ανέβασε το μπας και το ξέρει κανείς, έτσι τι να καταλάβουμε? Ο explorerT πως το ακουσε?....λες να το κρυβω μονο απο σενα?😉
sakis han Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 7:51 ΜΜ, sakis han είπε Ξερει κανεις αυτο το τραγουδι? ΑΚΥΡΟ, βρεθηκε...Maryrose Crook with the Renderers - Night Train (2006) Επεξ/σία 21 Μαϊου από sakis han 3
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαϊου Moderators Δημοσ. 21 Μαϊου 13 λεπτά πριν, sakis han είπε ΑΚΥΡΟ, βρεθηκε E πες και ποιο ηταν ντε 2
yilarakos Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 20/05/2025 at 19:11, sakis han said: Ο explorerT πως το ακουσε?....λες να το κρυβω μονο απο σενα?😉 Sorry, ήθελα να απαντήσω στον andreas1gr αλλά μπερδεύτηκα, το δικό σου το είχα ακούσει αλλά δεν το 'ξερα. Επεξ/σία 25 Μαϊου από yilarakos
HRIDANOS Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ Γνωρίζει κάποια/ος τον τίτλο αυτού του πολύ γνωστού latin τραγουδιού; Latin 001.m4a
Moderators stormrain Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 03:51 μμ 30 λεπτά πριν, HRIDANOS είπε Γνωρίζει κάποια/ος τον τίτλο αυτού του πολύ γνωστού latin τραγουδιού; Latin 001.m4a Που το θυμήθηκες? Το Obsesion των Aventura 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα