BurnedPriest Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τι φαϊ στη δουλειά, μια και καλή όταν γυρνάω για όλη τη μέρα. 1
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, billdanos είπε Και κανονικό φαγητό τρώω μια φορά το βράδυ στο σπίτι (ή έξω). Μόλις τώρα, BurnedPriest είπε Τι φαϊ στη δουλειά, μια και καλή όταν γυρνάω για όλη τη μέρα. same here Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από tritonas00 1
bilios40 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, spectaculator είπε Τίποτα! Μετά τη μάσα με πιάνει υπνηλία και η μέρα δε τσουλά παραπέρα. Wrapped tight around me Like a second flesh hot skin Cling to my body As the ecstasy begins Your wild vibrations Got me shooting from the hip Crazed and insatiable let rip Eat me alive Sounds like an animal Panting to the beat Groan in the pleasure zone Gasping from the heat Gut-wrenching frenzy That deranges every joint I'm gonna force you at gun point To eat me alive Bound to deliver as You give and I collect Squealing impassioned as The rod of steel injects Lunge to the maximum Spread-eagled to the wall You're well equipped to take it all So eat me alive 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Όσοι ζείτε σε μεγαλουπόλεις δεν προλαβαίνετε να πάτε στο σπίτι να φάτε.....στην επαρχία φεύγεις απο τη δουλειά σου στις 3 και στις 5 είσαι πίσω φαγωμένος και λίγο πιο ξεκούραστος! Ναι αλλά έχουμε μέτρο 😬
mylo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, kamarianakis.a είπε Ναι αλλά έχουμε μέτρο 😬 μέτρο? συγκρισης? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ναι την έχουμε μεγαλύτερη Και έχουμε και μετρό
aggelos87 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τίποτα γιατί μετά θα θέλω να κοιμηθώ , σπάνια να πάρω κανα κομμάτι πίτσα ή καμιά πίτα αν με πιάσει λιγούρα το μεσημεράκι Το θέμα μου θύμισε πάντως τα τοστάκια που μου φτιαχνε η μάνα μου όταν ήμουν μικρός για το σχολείο. Τυρί, ζαμπόν, ντομάτα και λίγο βούτυρο στο ψήσιμο. Τι πιο νόστιμο;; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από aggelos87 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Όσοι ζείτε σε μεγαλουπόλεις δεν προλαβαίνετε να πάτε στο σπίτι να φάτε.....στην επαρχία φεύγεις απο τη δουλειά σου στις 3 και στις 5 είσαι πίσω φαγωμένος και λίγο πιο ξεκούραστος! Οτι να ναι πραγματικά. 1 1
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ταπερακι και μπισκοτακι digestive. Με τον χαμο που γινεται εξω την ωρα που κανουν ολοι διαλειμμα ειναι κλαμα η κατασταση. Μιση ωρα περιμενε για να παρεις ενα σάντουιτς. Ε χιλιες φορες το ταπερακι μου και αν βγω εξω να παω βολτα στα μαγαζια. 4
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 ο,τι εχει το μενου ημερας τρωω, με τοση πεινα εφαγα ακομα και ρεβυθια που παντα τα σιχαινομουνα.. (και δεν υπαρχει ο Στεργιου να με σωσει οπως στο στρατο ) 1 1
Pokemon640 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πρωινό συνήθως σαντουιτς η τόστ στο διάλειμμα το κυρίως γεύμα και μετά τσαϊ στο σπίτι όταν γυρίσω άλλο 1 κυρίως γεύμα, φρεντοτσίνο, μετά γυμναστήριο στην επιστροφή κλασικά η άλλη μια μερίδα η σαντουιτς η τόστ (αν πεινάω λιγότερο) η κάνα γλυκό αν θα κάνω cheat το διαιτολόγιό μου. Πάντα πριν κοιμηθώ σαβουριάζω κάτι παραπάνω για να με κρατήσει το βράδυ. Spoiler Ξέχασα να πω, μαγειρεύω μόνος μου, αλλιώς θα ήθελα μια 30άρα την ημέρα μόνο για μάσα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Pokemon640 2
lek88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, billdanos είπε Το πρωί φτιάχνω ένα τοστάκι, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καμιά μπανανίτσα, μετά καφέ, μετά καφέ... Και κανονικό φαγητό τρώω μια φορά το βράδυ στο σπίτι (ή έξω). Και να φανταστείς πως στη δουλειά έχουμε 2 full κουζίνες με ψυγεία, φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων, τοστιέρες, καφετιέρες, πλυντήρια πιάτων, σκεύη, κλπ... Από νεύρα πως τα πας;;;; 😂
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ταπερακι και φρουτο για πιο μετα..Αλλιως τρωμε στο εστιατοριο της δουλειας αν βαριομαστε το μαγειρεμα 1
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Tip προς αυτους που απεχθανονται το μαγειρεμα κ το κανουν πολυ αραια: Ψαχτε κοντα σας για μαγειρειο ή ακομα και καποιο ψητοπωλείο ή σουπερμάρκετ που να βγαζει μαγειρευτα φαγητα. Εχω βρει ενα κοντα στη δουλεια μου και πηρα μια μεριδα μοσχαρακι με πατατες και εφτασε για 2 μερες. Συμφερει. 4
terry308 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, *nenya* είπε Tip προς αυτους που απεχθανονται το μαγειρεμα κ το κανουν πολυ αραια: Ψαχτε κοντα σας για μαγειρειο ή ακομα και καποιο ψητοπωλείο ή σουπερμάρκετ που να βγαζει μαγειρευτα φαγητα. Εχω βρει ενα κοντα στη δουλεια μου και πηρα μια μεριδα μοσχαρακι με πατατες και εφτασε για 2 μερες. Συμφερει. 👍 Υπάρχουν και κάποια μαγειρεία με μηνιαίο μενού ~100€ , ψωμί , σαλάτα , μερίδα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα