Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα, θέλω να ρωτήσω  όσους ξέρουν και μπορούν να μου απαντήσουν έχω κάποιο εισόδημα φετινό στην δήλωση μου αλλά είναι χαμηλό είχα δουλέψει πριν λίγο καιρό και τώρα δουλεύω (μαύρα) το ερώτημα μου είναι θα δεχτεί η τράπεζα να εγκρίνει το καταναλωτικό δάνειο; με εγγυητή αν χρειαστεί ευχαριστώ όσους μου απαντήσουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς εισόδημα (τα μαύρα δεν πιάνονται) δεν το βλέπω. Τα καταναλωτικα δάνεια ειδικά είναι κομμένα δια ροπάλου.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός κι αν βρεις κανέναν μ@λ@κ@ και μπει εγγυητής...Ή το πάρει στ` όνομά του.

😛

Επεξ/σία από ILIAS GR
Δημοσ.

Δεν μπορεις να παρεις οχι με μικρο εισοδημα αλλα και με καλο εκκαθαριστικο.Πλεον μονο οι δ.υ.Αν και να σου πω καλυτερα,γιατι με 15% τοκογλυφικο επιτοκιο θα ενιωθα ασχημα να επαιρνε ακομα κοσμος δανεια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Δεν μπορεις να παρεις οχι με μικρο εισοδημα αλλα και με καλο εκκαθαριστικο.Πλεον μονο οι δ.υ.Αν και να σου πω καλυτερα,γιατι με 15% τοκογλυφικο επιτοκιο θα ενιωθα ασχημα να επαιρνε ακομα κοσμος δανεια..

Εγώ πάντως πριν 2 χρόνια πήρα πολύ εύκολα 10.000€ δάνειο με προμήθεια 10,8%, και με αποπληρωμή σε 24 δόσεις που ήθελα (και άρα αρκετά πιο δύσκολη η χορήγηση), για αγορά αυτοκινήτου (τα υπόλοιπα τα έδωσα προκαταβολή).

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Ανετα πηρα 8κ φετος με μετρια εισοδηματα.Δεν χρωσταω ουτε χρωσταγα ποτε βεβαια ισως επαιξε ρολο αυτο.Και η τραπεζα που μου το εδωσε ειναι η τραπεζα που εχω μισθοδοσια.

Στο επιτοκιο κοντα εισαι,αν εχεις αναγκη ομως...

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα την περιπτωση ειναι η σωστη απαντηση...ποια τραπεζα δινει το δανειο (π.χ. φαση αντ.πειας bmw,honda bank κτλ)ποση προκαταβολη και τι εκκαθαριστικο εχει ο εγγυητης.

Αλλιως κοιτα στο car και google για μαγαζια με γραμμάτια και προκαταβολη

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kage είπε

Αναλογα την περιπτωση ειναι η σωστη απαντηση...ποια τραπεζα δινει το δανειο (π.χ. φαση αντ.πειας bmw,honda bank κτλ)ποση προκαταβολη και τι εκκαθαριστικο εχει ο εγγυητης.

Αλλιως κοιτα στο car και google για μαγαζια με γραμμάτια και προκαταβολη

Με γραμμάτια μπλέκει στην μέση τράπεζα;

6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με εγγυητη με καλο εισοδημα αν δεν ζητας πολλα ισως εχεις καποιες ελπιδες.

Όταν εννοείς Καλό εισόδημα; πχ 8κ και άνω;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Με γραμμάτια μπλέκει στην μέση τράπεζα;

Όταν εννοείς Καλό εισόδημα; πχ 8κ και άνω;

Με γραματια δεν μπλεκει η Τραπεζα 

Με 8000 πολυ μικρο δανειο και αμφιβολο .Ποσα θελεις ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με γραματια δεν μπλεκει η Τραπεζα 

Με 8000 πολυ μικρο δανειο και αμφιβολο .Ποσα θελεις ?

Τι να τα κάνω τα 8000; δεν θέλω τόσα πολλά μέχρι 2.5κ θέλω γιατί το χρειάζομαι άμεσα το μηχανάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...