Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευω καμια ASRock, ή και οποιαδηποτε αλλη, να κανει το θαυμα της και να  βγαλει καποια τετοια μητρικη.....!!!  

οποιος ακουσει - μαθει κατι, περιμενουμε νεα.....!!!!!!!!  εγω παντως το εβαλα θεμα στο φορουμ της Asrock.  θα κοιταξω να το βαλω και αλλου.......!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδες, ενα συστηματακι με 2400G+8GB 3200 με την ενσωματωμενη, ποσο καλα σηκωνει 2-3 clients Lineage 2? Με ενδιαφερει και η καταναλωση γιατι θα μενει ωρες ανοικτο. Τωρα ειμαι με P5Q-διπυρηνο 4.2+4GB+5850.

Δημοσ.

EIMAI ME AYTHN  περιπου 3 εβδομαδεσ b450m pro    https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M Pro4/index.asp με 2200g και aegis 3000 ddr4 8gb, ssd 960evo.

εκανα φρεσκο setup windows 10 και μετα εβαλα ολους τους οδηγους απο την σελιδα του κατασκευαστή της μητρικης , μετα εκανα bios update μετα οδηγους για gpu και για chipset   απο amd , απο realtek για ηχο και δικτυου και  xmp profile απο bios.

Ολα πηγαν  καλα και το συστημα πεταει αλλα απο την αρχη μου εκανε καποια disconnect στο δίκτυο το παρατηρησα οταν επαιζε ο γιοσ μου fortinite !!Οταν περασα τους  drivers καρτας δικτυου απο την σελιδα της realtek  το προβλημα εξαφανίστηκε 

Δημοσ.

Για τον AMD ATHLON 200GE έχουμε κανένα reiview ? 

Πιο πολύ για HTPC θα τον ήθελα στο πιο οικονομικό mobo .

Αν έχει βρει κανείς κάτι ας το ποστάρει.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, adtakhs said:

Για τον AMD ATHLON 200GE έχουμε κανένα reiview ? 

Πιο πολύ για HTPC θα τον ήθελα στο πιο οικονομικό mobo .

Αν έχει βρει κανείς κάτι ας το ποστάρει.

Έχει βγει εδώ και 20 μέρες ρε συ...

https://www.techspot.com/review/1698-amd-athlon-200ge/

• Moderators
Δημοσ.
Just now, adtakhs said:

Αυτό δεν λέει τίποτα για τον τομέα που αναφέρομαι ....

Vega 3 έχουμε εδώ και πόσους μήνες στο 2200u. Παίζει 4k ταινίες. Αλλά απ αυτές παίζουν και κάτι σάπια intel hd graphics 😛

Τι άλλο σου είναι δυσνόητο ως προς τις htpc δυνατότητες του; Gaming 720p low και αν, πλην ελαφρών τίτλων.

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω χάσει την μπάλα λίγο με τις ram

σκεύτομαι να χτήσω μη΄χανημα με τα εξής:

R5 2400G

B450m-Pro4

16GB

με σκοπό μελλοντική αναβάθμηση με GPU ή και CPU αφου to socket θα υπάρχει  για πολύ ακόμα.

έχω σκαλώσει στις μνήμες όμως.

Υποστιρήζεται σε 3200 τελικά ότι μνήμη κι αν βάλω  ή θέλει συγκεκριμένα μοντέλα απο το QVM τις Asrock?

Έχει κανείς δοκιμάσει τις Ripjaws V 3200 για παράδειγμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, radical239 είπε

Καλησπέρα

έχω χάσει την μπάλα λίγο με τις ram

σκεύτομαι να χτήσω μη΄χανημα με τα εξής:

R5 2400G

B450m-Pro4

16GB

με σκοπό μελλοντική αναβάθμηση με GPU ή και CPU αφου to socket θα υπάρχει  για πολύ ακόμα.

έχω σκαλώσει στις μνήμες όμως.

Υποστιρήζεται σε 3200 τελικά ότι μνήμη κι αν βάλω  ή θέλει συγκεκριμένα μοντέλα απο το QVM τις Asrock?

Το νου σου στο qlv της asrock φιλτατε, είναι για φαπες. Στην ab350 fatality itx που έχω τον 1600 έβαλα τότε bdies gskill tridentz και έπαιξαν σούπερ. Πριν δύο εβδομάδες που πήρα μια asrock j5005 itx για το htpc στο σαλόνι, μου έβγαλε την πίστη με τις μνήμες. Από το qlv της asrock και δεν έκανε καν post ο υπολογιστής! Έφαγα την 80αρα στην μάπα τζάμπα, έψαξα στα forums και βρήκα μνήμες εκτός qlv που έπαιξαν κανονικά και το έστησα επιτέλους...ζημιώθηκα μια 80αρα, μάλιστα έχω στείλει εδώ και μέρες στο support τους για το θέμα αλλά απάντηση καμιά και μιλάμε για μνήμες ddr4 για laptop που δεν πωλούνται και τόσο εύκολα με αγγελία... Απογοητεύτηκα από τους τύπους... Ψάξε πρώτα καλά και μετά χτυπά μνήμες μην την πατήσεις...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.

Έφτιαξα την παραπάνω σύνθεση , αλλά με το bios update της μητρικής υπήρξε πρόβλημα.

Την επέστρεψα και περιμένω ειδοποιήση απο το κατάστημα.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω χρειάζεται απαραίτητα αναβάθμιση το Bios ή το αφήνω ώς έχει γιατί η επίσημη σελίδα αναφέρει διαφορετικά.

Το συναρμολόγησα και υπήρχε πρόβλημα στήν εκκίνηση του συστήματος

Καταγραφή.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ta b350 αν δεν εχουν πάνω στο κουτι της μητρικης ryzen 2000 ready χρειαζονται bios update (που χρειαζεσαι αλλο επεξεργαστη για να το κάνεις) για να δουν τους 2x00 series και να bootαρουν

images?q=tbn:ANd9GcRPHm0mNUntyzDdbMz_nRf

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

Πλεόν είναι δύσκολο να μην εχουν το αυτοκολητάκι πάνω. Ωστόσο στην σπάνια περίπτωση να μην ειναι Ryzen2 ready αναλαμβάνει το κατάστημα να φλασάρει.

Στο θέμα gaming και συγκεκριμένα Fifa18 μου έχει κάνει εντύπωση οτι σε FHD και DX12 και τα γραφικά στο μεγιστο παίζει σταθερά στα 60FPS.

Θα δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες Fifa19 να δουμε αν έχει τις ίδιες επιδόσεις.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Έχω αυτές τις ραμ στα 16gb. Τα specs:

Gigabyte K5 X370

ryzen 5 2400G

Δεν είχα στην αρχή πρόβλημα (Μάρτιος-18) αλλά μετά από αναβάθμιση στα bios χρειάστηκε να ζητήσω απ΄την gigabyte βοήθεια γιατί δεν μπορούσα να της κλοκάρω με xmp. Μου έστειλαν μια άλλη έκδοση και όλα μια χαρά. Γενικά ήταν το μόνο πρόβλημα που συνάντησα με τις ραμ και αυτό ήταν λόγω ρευμάτων απ΄ότι κατάλαβα, με την καινούργια έκδοση της AGESA.

• Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, EddieObscurant said:

Ta b350 αν δεν εχουν πάνω στο κουτι της μητρικης ryzen 2000 ready χρειαζονται bios update (που χρειαζεσαι αλλο επεξεργαστη για να το κάνεις) για να δουν τους 2x00 series και να bootαρουν

images?q=tbn:ANd9GcRPHm0mNUntyzDdbMz_nRf

Σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, μου είχαν ήδη κάνει flash το latest δύο διαφορετικά σκρουτζομάγαζα χωρίς να το ζητήσω. ;) Δεν είναι πλέον πρόβλημα αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...