jemadux Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Pokemon640 είπε 4) μην δώσεις τη κάρτα στη γυναίκα σου 😂 βασικα δεν δινεις τπτ .. ας κανει δικο της λογαριασμο 1
tsioulak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Lelouch είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Στο εξωτερικό μπορείς να πληρώνεις με χρεωστική eurobank σε χώρα του ευρώ? Αν ναι, μπορείς παντού; Αν ναι, σου κρατάει κάποια προμήθεια επειδή πληρώνεις από το εξωτερικό; Επίσης μπορείς να τραβήξεις λεφτά από ATM εξωτερικού και πόσο χρεώνει; Κανονικά ναι μπορείς να κάνεις αγορές στο εξωτερικό όπου δέχονται visa και MasterCard, τωρα λόγω cc παίζει αν θα τα καταφέρεις. Οσον αφορά την ανάληψη απο ATM εξωτερικού, περα απο το πρόβλημα λόγω cc, δεν θα έπρεπε να σε χρεώνει τίποτα σε χώρα της ευρωζώνης ΑΛΛΑ δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη, οι "ελληνικές" τράπεζες έχουν το κακό συνήθειο να χρεώνουν οτι γουστάρουν (π.χ. το σύστημα ΔΙΑΣ δεν θα έπρεπε να υπάρχει). 1
lak10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Silverage είπε Εκτός απο το 2% χρεώνει και 2,5€ στάνταρ κάθε φορά. Κάνω κάθε μήνα αγορές με μετατροπή συναλλάγματος δεν έχω χρεωθεί αυτά τα 2.5 έχεις κάποιο Λίνκολν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα