Προς το περιεχόμενο

Χαλινός και επέμβαση


Dr Michael

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα ..

 Αφού διάβασα περί χαλινού και αν πρέπει να γίνει ( παραβλέποντας τα σημεία που λένε ότι μπορεί να γίνει και με laser αναίμακτα και με γρηγορότερη επούλωση) έκανα συμβατική επέμβαση ( μακερι ) πριν 4 μέρες . 

 Η επέμβαση έγινε σε γενικό νοσοκομείο με γνωστό ουρολόγο αλλά δεν μου έδωσε κάποια κρέμα για μετά • πήρα μια αντιβίωση για 5 μέρες που όμως ένα βράδυ δεν την πήρα και έχω πιει και τα ποτάκια μου παράλληλα ( καλοκαίρι είναι).

 Το θέμα μου είναι ότι περιστασιακά εχω κάποια φαγούρα στο σημείο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να μολύνθηκαν τα ράμματα . 

 Το κυριότερο ομως θέμα είναι ότι στην περιοχή της βαλάνου ( όπως το κοιτάω ) φαίνεται πως τα ράμματα δεν έχουν γίνει καλά (θεωρώ) και υπάρχουν εξογκώματα  του δέρματος ανάμεσα στις ραφές και ρωτάω τώρα εγώ - Υπάρχει περίπτωση να έγινε λάθος ραφή και να έχω ένα x-y  θέμα ή έτσι μου φαίνεται γτ είναι οι πρώτες μέρες 

 Θα εκτιμούσα μια άποψη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να ερεθίστηκαν σημεία από μικρόβια και γιαυτό να πρήστηκαν και να σου φαίνονται εσένα σαν εξογκώματα.. ειναι καλοκαίρι ιδρώνεις κτλ.

Βάζε betadine στην περιοχή (απαλά, άστο να στάξει στην περιοχή με την βαρύτητα αν μπορείς σε καμία περίπτωση μην τρίψεις τα ράματα! )  και άλλαζε καθημερινά εσώρουχα και κάνε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ένα γρήγορο ντουζάκι. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Αυτό που ρωτάτε τους «ταξιτζήδες» του insomnia για ιατρικά θέματα αντί να πάτε σε γιατρό, εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει... 😕 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...