Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πολυ κοντινο μου προσωπο ειναι στριμωγμενο οικονομικα και καποιος του ειπε οτι βγαλανε νομο προσφατα οτι πανω απο 1000 ευρω χρεος το κοβουνε επιτοπου. Ισχυει κατι τετοιο? Παρακαλω να μου απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει. Εκτος απο αυτο. Αν οντως ειναξ αληθεια, δεν θα το ειχανε κοψει στην μιση ελλαδα?
vagos789 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εφοσον καποιος δεν πληρωνει δεν χρειαζεται κανενας νομος,μπορουν να του το κοψουν για 1 ευρω οφειλη,απλα το αποφευγουν για μικρα ποσα. Εφοσον ομως καποιος χρωσταει και δεν εμφανιζεται για ρυθμιση κτλ,ειναι πολυ πιθανον να του κοψουν ανεξαρτητως ποσου. Απο εκει και περα,υπαρχουν διαφορες εξαιρεσεις,παροχες και διαδικασιες για οσους εχουν αποδεδειγμενα χαμηλο εισοδημα.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω τι ισχύει για τα όρια, αλλά μπορεί να κάνει διακανονισμό σε δόσεις (και μπορούν να είναι πολλές με μικρό ποσό) και εφόσον τις πληρώνει εμπρόθεσμα, δε θα έχει κανένα θέμα.
sstratos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Αφηνα λογαριασμό μεχρι 500-600 ευρω , δεν γινοταν τιποτα. Στα 925 ηρθε συνεργειο σπιτι να το κοψουν
kleo1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 εγώ ξέρω (από γνωστό μου που χρωστάει) ότι αν υπάρχει μια κίνηση, αν βάζεις κάθε μήνα έστω 50€ δε θα στο κόψουνε. αυτό κάνει αυτός, αλλα΄δεν έχει φτάσει τα 1000€ Βασικά δε χρειάζεται νόμος για να γίνει αυτό όπως είπε και ο vaggos. Δε πληρώνεις, μπορούν να στο κόψουν την επόμενη μέρα ασχέτως αν δε γίνεται στην πράξη. Ας πάει να κάνει κάποια ρύθμιση ο γνωστός σου. Πάντως καλά θα κάνουν να αρχίζουν να κόβουν ρεύμα, νερό και ό,τι άλλο ληξιπρόθεσμο γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και μετά δε θα ελέγχεται. Και επειδή κάποιοι θα βγουν να με κράξουν, μαντέψτε ποιος θα τα πληρώσει αυτά. Όποιος πληρώνει αισθάνεται κορόιδο πλέον. Επίσης φίλος μου δε πληρώνει το νερό εδώ και αρκετό διάστημα. Λεφτά έχει απλά δε πληρώνει επίτηδες. Ο λόγος; Είναι πολλοί που χρωστάνε και δε τους ενοχλεί κανένας. Όπως ξέρετε, το νερό δε το κόβουν εύκολα. Αυτοί που πληρώνουν σιγά σιγά εξοργίζονται και αρχίζουν και αυτοί να μη πληρώνουν κι ας έχουν λεφτά. Δε μπορεί ο τάδε να μη πληρώνει αλλά λεφτά για καφέδες και τσιγάρα κάθε μέρα να τα έχει. Εμείς μ@λάκες είμαστε Συγκεκριμένα ο φίλος μου, μου λέει αν έρθει κανείς και μου το κόψει τους πληρώνω τότε Ποιος φταίει τώρα σε αυτή την περίπτωση. Το περιστατικό συμβαίνει σε επαρχία. 11 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Θεωρητικα απο την πρωτη καθυστεριση πληρωμης στον επομενο λογαριασμο υπαρχει προειδοποιηση για εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη . Πρακτικα για κατω απο 1000 ευρω δεν δινει εντολη η ΔΕΗ τουλαχιστον (δεν ξερω για αλλους παροχους αλλα εχω ακουσει για πιο μικρα ποσα) να κοψει το ρευμα . Να ζητησει να κανει διακανονισμο και να τον τηρει πριν το κοψουν γιατι αν κοπει θα θελει 30% επι του συνολου να πληρωσει για επανασυνδεση και λιγοτερες δοσεις .
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστω ολους τον καθε εναν ξεχωριστα. Μου ειπε οτι παει καθε μηνα και δινει 50-100 ευρω. Καθε μηνα ομως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Alex-V είπε Σας ευχαριστω ολους τον καθε εναν ξεχωριστα. Μου ειπε οτι παει καθε μηνα και δινει 50-100 ευρω. Καθε μηνα ομως. Σημασια εχει ποσο μενει το ληξιπροθεσμο και αν μειωνεται . Αυτο που λενε βαλε 50 ευρω που και που και μην ανησυχεις δεν ισχυει εκτος και εχει σχεδον μηδενικες καταναλωσεις . Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θεωρητικα απο την πρωτη καθυστεριση πληρωμης στον επομενο λογαριασμο υπαρχει προειδοποιηση για εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη . Πρακτικα για κατω απο 1000 ευρω δεν δινει εντολη η ΔΕΗ τουλαχιστον (δεν ξερω για αλλους παροχους αλλα εχω ακουσει για πιο μικρα ποσα) να κοψει το ρευμα . Να ζητησει να κανει διακανονισμο και να τον τηρει πριν το κοψουν γιατι αν κοπει θα θελει 30% επι του συνολου να πληρωσει για επανασυνδεση και λιγοτερες δοσεις . Αυτό ακριβώς. Και συμβαίνει γιατί όσο πέφτεις κάτω από τα 1000 αυξάνονται δραματικά οι καταναλωτές που έχουν οφειλές, οπότε πρακτικά πάνω από 1000 έχεις αρκετά υψηλές πιθανότητες να στο κόψουν κάποια στιγμή. 1
TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Alex-V είπε Πολυ κοντινο μου προσωπο ειναι στριμωγμενο οικονομικα και καποιος του ειπε οτι βγαλανε νομο προσφατα οτι πανω απο 1000 ευρω χρεος το κοβουνε επιτοπου. Ισχυει κατι τετοιο? Παρακαλω να μου απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει. Εκτος απο αυτο. Αν οντως ειναξ αληθεια, δεν θα το ειχανε κοψει στην μιση ελλαδα? 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Θεωρητικα απο την πρωτη καθυστεριση πληρωμης στον επομενο λογαριασμο υπαρχει προειδοποιηση για εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη . Πρακτικα για κατω απο 1000 ευρω δεν δινει εντολη η ΔΕΗ τουλαχιστον (δεν ξερω για αλλους παροχους αλλα εχω ακουσει για πιο μικρα ποσα) να κοψει το ρευμα . Να ζητησει να κανει διακανονισμο και να τον τηρει πριν το κοψουν γιατι αν κοπει θα θελει 30% επι του συνολου να πληρωσει για επανασυνδεση και λιγοτερες δοσεις . το έχουν ρίξει στα 400 ή 500 ή 600 ευρώ δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς αλλά είμαι σίγουρος ότι το ρίξανε και ότι ειναι ένα απο τα τρία.. 3 ώρες πριν, kleo1 είπε Βασικά δε χρειάζεται νόμος για να γίνει αυτό όπως είπε και ο vaggos. Δε πληρώνεις, μπορούν να στο κόψουν την επόμενη μέρα ασχέτως αν δε γίνεται στην πράξη Υπάρχει νόμος (κατσέλη νομίζω) που βάζει πλαφόν στο μετά απο πιο σημείο ήταν 1000 αλλά τώρα έπεσε Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε το έχουν ρίξει στα 400 ή 500 ή 600 ευρώ δεν είμαι σίγουρος πόσο ακριβώς αλλά είμαι σίγουρος ότι το ρίξανε και ότι ειναι ένα απο τα τρία.. Υπάρχει νόμος (κατσέλη νομίζω) που βάζει πλαφόν στο μετά απο πιο σημείο ήταν 1000 αλλά τώρα έπεσε Συγνωμη ρε παιδια. Αν οντως το κατεβασαν στα 600 λεμε τωρα, η μιση ελλαδα θα επρεπε να ειναι χωρις ρευμα αυτη τη στιγμη. Ολοι χρωστανε τα εντερα τους στο ρευμα. 1
dtzgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Συγνωμη ρε παιδια. Αν οντως το κατεβασαν στα 600 λεμε τωρα, η μιση ελλαδα θα επρεπε να ειναι χωρις ρευμα αυτη τη στιγμη. Ολοι χρωστανε τα εντερα τους στο ρευμα. Αυτό λένε αυτοί που χρωστάνε για να μην τους το κόψουν. Ε, μάθε ότι ΔΕΝ χρωστάει η μισή Ελλάδα τα έντερα της στη ΔΕΗ. 4 1
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, dtzgr είπε Αυτό λένε αυτοί που χρωστάνε για να μην τους το κόψουν. Ε, μάθε ότι ΔΕΝ χρωστάει η μισή Ελλάδα τα έντερα της στη ΔΕΗ. Τι να πω. Ισως ισχυει. Εγω με οσο κοσμο ερχομαι σε επαφη σε καθημερινη βαση μου λεει αυτο το πραγμα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) στα 4δις+ οι ληξιπροθεσμες οφειλες, δηλαδη κατα μεσο ορο οι μισοι χρωστουν κανα 800αρι, ολοι μαζι κοντα στα 400, κατα κανονα ισχυει λιγο πολυ ο καθενας εχει οφειλες απο 100 και ανω https://www.businessenergy.gr/articlenews/19631/δεη-στα-4330-δισ-ευρώ-οι-ληξιπρόθεσμες-οφειλές-και-1-δισ-οι-ρευματοκλοπές Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από μπουρτζοβλαχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα