Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Ωπα ωπα μια χαρα οπλιζεις με ανοιχτη την πορτα. Το κανει bypass!
Επισης προτεινω upselling το doorprotect plus(εχει tilt και shock sensor) που ειναι ταμαμ για Ελλαδα μιας και θελουμε να κοιμομαστε με τα παραθυρα σε ανακλιση.

Γενικοτερα επειδη βλεπω συγκριση μεταξυ AX PRO (Hikvision) και AJAX, θελω να σας δω τωρα το καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες που οσοι εχουν βαλει HIK θα καλουν τους εγκαταταστατες τα μεσημερια για false alarm λογω θερμοκρασιας.
Tο ζησαμε περυσι για τα καλα!

PS: Ετοιμαστειτε για το μεγαλο μπαμ της AJAX σε λιγες μερες...

ωχ και ειχα κλισει προς τα εκει γιατι παιδια..δεν εχω βιλλα,τι τιμες ειναι αυτες?

καναμε την δεκαετια του 90 σπιτι που τριγυρω δεν ειχε αλλες πολυκατοικιες και ετσι βαλαμε πορτες πολλες για να εχουμε θερμανση απο ηλιο,ανατολικο μεν..αλλα τωρα γεμισαμε και μας εμειναν οι πορτες,δε, που σημαινει οτι τωρα εχουμε προβλημα με τις παγιδες,θα κοστισουν αποτι καταλαβα περιμετρικα.επισης οι πορτες ειναι επαλληλες ναι και το σπιτι ειναι γωνια.

5 ώρες πριν, konandrio είπε

Εννοείτε ότι έχει να κάνει πως είναι ο χώρος σου, εγώ περιμετρικά έχω τα DualCurtain Outdoor και motion cam, οπως και να εχει αμα μπουν μεσα ο γειτονας θα δωσει σημασια στο συναγερμο σου οσο σημασια δινεις και εσυ στο συναγερμο του γειτονα :)
Άμα τον πιάσεις πριν τη διάρρηξη έχεις ποιο πολλές πιθανότητες να τα παρατήσει και να πάει παρακάτω ή αν 
είσαι μέσα στο σπίτι να προλάβεις να πάρεις τα μέτρα σου. τι να τον κάνω το συναγερμό άμα έχουν μπει ήδη μέσα , καλύτερα μια ψεύτικη σειρήνα :)

θελω πολλα χρηματα για τετοια παγιδα κουρτινες..εχεις δικιο ομως οτι θα πρεπει κανονικα να μπουν εξωτερικα.αλλα εχει δικιο και ο φιλος που λεει οτι ενας εμπειρος θα τις αποσπασει,ετσι το φανταστηκα και εγω και θα το ρωτουσα.

Στις 18/6/2025 στις 4:36 ΜΜ, sphinxgr είπε

Για να συγκρίνεις μόνος σου και να καταλήξεις σε συμπέρασμα, αν δεν έχεις ασχοληθεί, θα φας εβδομάδες!!! Κ μιλάω κυριολεκτικά. Είναι τόσες οι παράμετροι που δεν θα βγάλεις άκρη.

Ξεκίνα για αρχή με μια μάρκα. Μόνο κ μόνο η μία μαρκα θέλει άπειρες ώρες. Αν μπλέξεις κ με άλλες, δεν θα τελειώσεις ποτέ. 

Όσον αφορά κάμερα κ καταγραφή, όπως έγραψα, μπορείς να κάνεις δουλειά με 50€, μπορείς κ με 1000€. Οπότε ΚΑΜΙΑ τιμή δεν είναι υπερβολική. Τα πάντα παίζουν με το τι απαιτήσεις έχεις. 

Εγω βάζω για παράδειγμα ένα βασικό Setup. Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειροι συνδυασμοί. 

https://www.skroutz.gr/s/50947899/Hikvision-Katagrafiko-NVR-4-Kanalion-me-Analysi-Full-HD-DS-7104NI-Q1-4P-D.html

https://www.skroutz.gr/s/20594281/Hikvision-DS-2CD1023G0E-I-IP-Kamera-Parakolouthisis-Full-HD-1080p-Adiavrochi-me-Fako-2-8mm.html

https://www.skroutz.gr/s/42781885/Western-Digital-2TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-5400rpm-me-64MB-Cache-gia-Desktop-WD23PURZ.html

το βρηκα ,πηγα πισω..αυτο ειναι καταγραφικο και συναγερμος μαζι σε ενα κουτι?

https://www.hikvision.com/europe/products/Alarm-Products/wireless-intrusion-alarm/ax-pro/ds-pwa96-m-we/

δες τε λιγο τα σχολια του μελους που το προτεινε...

Αναφορά σε κείμενο

Το μεγάλο μοντέλο έχει εσωτερική μνήμη και κρατάει το video του event εκεί. Φυσικά βάζεις και απλές SD στις κάμερες αλλά δεν είναι αναγκαστικό. όταν πιάσει κίνηση η επαφή που είναι Linked με την κάμερα σου στέλνει ένα μικρό video για να δεις τι έγινε.

όλα τα μοντέλα hikVision υποστηρίζουν ethernet, wifi & SIM (απλά το μεγάλο μοντέλο 4g ενω το μικρό 2g - και με το 2g κάνεις δουλειά να ξέρεις).

Στις 18/6/2025 στις 9:40 ΠΜ, sphinxgr είπε

Γενικά όσα περισσότερα θες, το κόστος ανεβαίνει. 

Για το αμάξι μπορείς να πάρεις μια HikVision με τροφοδοσία POE. Θα συνδέεται με καταγραφικό στο σπίτι με σκληρό δίσκο και το καταγραφικό θα της δίνει ρευμα. Πες 100€ η κάμερα, 150 το καταγραφικό και άλλα 50 ο δίσκος. Σύνολο 200€. Τα 200 μπορούν να πάνε αρκετά παραπάνω αλλά μπορούν να πέσουν κ όλας ανάλογα με το τι θα επιλέξεις.

Αυτά θα έχουν κ μια κατανάλωση 10-15w/h οπότε θα έχεις κ χρέωση 3,5€ το μήνα / 42€ έτος. 

Συναγερμό, παίρνεις το Ajax Systems StarterKit και τελείωσες με 250€.

ΑΝ ασχοληθείς μόνος σου κ έχεις μια ιδέα, με 450€ είσαι σε ένα καλό σημειο.

ειχες προτεινει σε εναν και αυτον

image.png.542ea9aabdbb20c6305ed8cf3c0f6f91.png

συνδυαζει ολα αυτα που λες και οσον αφορα την ποιοτητα του ,ποσο καλος ειναι σε συγκριση με αυτα που προταθηκαν απο ολους σας?

Επεξ/σία από mike15
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, konandrio είπε

Εννοείτε ότι έχει να κάνει πως είναι ο χώρος σου, εγώ περιμετρικά έχω τα DualCurtain Outdoor και motion cam, οπως και να εχει αμα μπουν μεσα ο γειτονας θα δωσει σημασια στο συναγερμο σου οσο σημασια δινεις και εσυ στο συναγερμο του γειτονα :)
Άμα τον πιάσεις πριν τη διάρρηξη έχεις ποιο πολλές πιθανότητες να τα παρατήσει και να πάει παρακάτω ή αν 
είσαι μέσα στο σπίτι να προλάβεις να πάρεις τα μέτρα σου. τι να τον κάνω το συναγερμό άμα έχουν μπει ήδη μέσα , καλύτερα μια ψεύτικη σειρήνα :)

Το Dual Curtain Outdoor είναι σωστό για εξωτερική χρήση φυσικά. 

Δεν ξέρω το επειδή είναι η δουλειά μου αλλά όταν χτυπάει ο συναγερμός του γείτονα ότι ώρα και να ναι ρίχνω μια ματιά στο σπίτι του. Φυσικά λίγη σημασία έχει η σειρήνα και είναι ένα απ' τα μέτρα ειδοποίησης ενώ μεγάλη σημασία έχει να σε καλέσει ο συναγερμός (τηλέφωνο, ειδοποίηση κτλ ) ή να επικοινωνήσει με το ΚΛΣ

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο να ηχήσει ο συναγερμός όταν είναι εκτός. Ωστόσο για πολλά σπίτια αυτό αδύνατο για τους λόγους που εξήγησα και παραπάνω. Όσον αφορά όμως αυτά τα σπίτια δεν είναι σε καμία περίπτωση άχρηστο το να έχουν περιμετρική προστασία περιμετρικά. Για τις περιπτώσεις που δεν είσαι μέσα, ένα διαρρίκτης αναγκαστικά θα έχει πολύ λίγο χρόνο μέσα στο σπίτι σου γιατί θα γνωρίζει ότι κάποιος έχει πάρει ειδοποίηση γι αυτό ή μπορεί να υπάρχει ένα περίεργος γείτονας σαν εμένα. :P . Για όταν είσαι μέσα θες να ξυπνήσεις και να τον δεις πάνω απ' το κεφάλι σου ή προτιμάς να τον ακούσεις όταν παραβιάσει κάποιο παράθυρο; Πότε έχεις περισσότερο χρόνο αντίδρασης; Πότε η εμπειρία αυτή θα είναι λιγότερο τραυματική; 

8 ώρες πριν, mike15 είπε

το βρηκα ,πηγα πισω..αυτο ειναι καταγραφικο και συναγερμος μαζι σε ενα κουτι?

https://www.hikvision.com/europe/products/Alarm-Products/wireless-intrusion-alarm/ax-pro/ds-pwa96-m-we/

δες τε λιγο τα σχολια του μελους που το προτεινε...

Αυτό είναι συναγερμός μόνο ασύρματος άλλης εταιρείας της Hikvision. 

Ενδεικτικά παρακάτω, ένα καταγραφικό της Hikvsion https://www.skroutz.gr/s/55546730/Hikvision-Katagrafiko-NVR-8-Kanalion-me-Analysi-Full-HD-DS-7108NI-Q1.html και μία POE Camera η οποία έχει και έγχρωμη και ασπρόμαυρη νυχτερινή όραση https://www.skroutz.gr/s/51832789/Hikvision-DS-2CD1047G2H-LIU-IP-Kamera-Parakolouthisis-Full-HD-4MP-Adiavrochi-me-Mikrofono-kai-Fako-2-8mm.html

8 ώρες πριν, mike15 είπε

ειχες προτεινει σε εναν και αυτον

image.png.542ea9aabdbb20c6305ed8cf3c0f6f91.png

συνδυαζει ολα αυτα που λες και οσον αφορα την ποιοτητα του ,ποσο καλος ειναι σε συγκριση με αυτα που προταθηκαν απο ολους σας?

Αυτός είναι ενσύρματος συναγερμός.

Edit: Μάλλον είναι υβριδικός. Παίρνει και ασύρματες και ενσύρματες επαφές αλλά το κιτ μέσα περιέχει ενσύρματα αισθητήρια. 

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.

Μάγκες κάντε κάτι με τους συναγερμούς σας ειδικά τώρα το καλοκαίρι γιατί ξεκινάνε να βαράνε και δε σταματάνε.

Δε φταίμε κάτι οι υπόλοιποι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάγκες κάντε κάτι με τους συναγερμούς σας ειδικά τώρα το καλοκαίρι γιατί ξεκινάνε να βαράνε και δε σταματάνε.

εσυ φανη δεν εβαλες να φανταστω

Δημοσ.

καλα ουτε εγω εχω και η τηλεοραση ειναι 15 ετων.αλλα τελικα οι μικροκλεφτες χτυπουν οπου ναναι

για το να μην ανοιξουν και τα κανουν ολα χαλια καποια στιγμη ψαχνοντας και ειδικα να μην εισαι μεσα.

Δημοσ.

Αν είναι της πιάτσας θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχει νόημα να μπουν σε μένα.

Από τυχαίους μάλλον είναι πιο πιθανό να την πάθω, αλλά δεν ξέρω αν θα έβαζα συναγερμό για τους τελευταίους.

Μια κάμερα με αμφίδρομη επικοινωνία να τους ρίξω τίποτα καντήλια άμα λείπω μια χαρά είναι.

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Είμαι στο ενοίκιο πρώτον, και δεύτερον δεν έχω και κάτι να μου πάρουν.

Ούτε την τηλεόραση δε θα μπορέσουν να πάρουν εύκολα λόγω μεγέθους

Για στείλε μου μια διεύθυνση. Όχι για μένα, για ένα φίλο φανατικό οπαδό της ROMA που εξειδικεύεται στις μεταφορές μεγάλων αντικειμένων :P 

3 λεπτά πριν, mike15 είπε

καλα ουτε εγω εχω και η τηλεοραση ειναι 15 ετων.αλλα τελικα οι μικροκλεφτες χτυπουν οπου ναναι

για το να μην ανοιξουν και τα κανουν ολα χαλια καποια στιγμη ψαχνοντας και ειδικα να μην εισαι μεσα.

Σε φίλη πρόσφατα στην Αθήνα της πήραν κυριολεκτικά τα πάντα πράγματα που δεν θα είχαν αξία γι αυτούς αλλά μάλλον εκείνη την στιγμή δεν είχαν χρόνο για να κάνουν διαλογή. Laptop δεκαπενταετίας, Τηλεόραση, Μία φωτογραφική μηχανή την οποία εκείνη μεταχειρισμένη + φακούς δεν παίζει να τα είχε πάρει πάνω από 300€. Δεν το συζητάμε φυσικά όπως λες ότι το σπίτι ήθελε πάνω από βδομάδα για να έρθει ξανά στην θέση του και ότι γυάλινο όπως για παράδειγμα βάζα ήταν σπασμένο. 

Ζημιά κοντά στα 2000€. Για τους κλέφτες δεν ήταν τίποτα όλα αυτά. Το πιο πιθανό δηλαδή να ήταν πρεζόνια που ήθελαν να βγάλουν κάνα ψιλό για την δόση τους. Για εκείνη όμως η φθορά ήταν και οικονομική και ψυχική. 

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν σας παίρνει οικονομικά βάλτε και ένα υποδεέστερο σύστημα συναγερμού. Αν ήμουν στην περιοχή σου θα μπορούσα να σου προτείνω πχ το Onyyx της IDS που είναι ένα καινούργιο ασύρματο σύστημα και να σε έκανα πειραματόζωο :P . Το χειρότερο πάντως σύστημα ασφαλείας είναι αυτό που δεν υπάρχει. 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 4:36 ΜΜ, sphinxgr είπε

και αυτο μαζι για κεντρικο πανελ,συνδυαζεται?

https://www.skroutz.gr/s/27076138/Hikvision-AX-PRO-Kentrikos-Pinakas-Synagermou-DS-PWA96-M-WE.html

εαν βαλω αυτα ειμαι καλυμενος με κατι βασικο και οικονομικο?

μετα μενουν μονο οι παγιδες.εκει δνε ξερω τι να επιλεξω σαν τυπο.αυτες που θα προλαβουν εξωτερικα η' να βαλω μαγνητικες εσωτερικα? 

επειδη εχω πολλες πορτες δεν ξερω τι συμφερει οικονομικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν δίνει σημασία στους συναγερμούς που χτυπάνε, κάθε γειτονιά έχει το μλκα της είτε αυτοκινήτου είτε σπιτιού με άκυρα αλάρμ λόγω κακής συντήρησης ή λάθος εγκατάστασης .

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

και αυτο μαζι για κεντρικο πανελ,συνδυαζεται?

https://www.skroutz.gr/s/27076138/Hikvision-AX-PRO-Kentrikos-Pinakas-Synagermou-DS-PWA96-M-WE.html

εαν βαλω αυτα ειμαι καλυμενος με κατι βασικο και οικονομικο?

μετα μενουν μονο οι παγιδες.εκει δνε ξερω τι να επιλεξω σαν τυπο.αυτες που θα προλαβουν εξωτερικα η' να βαλω μαγνητικες εσωτερικα? 

επειδη εχω πολλες πορτες δεν ξερω τι συμφερει οικονομικα

Αν πεις ότι βάζεις ένα σύστημα της Hikvision και σε συναγερμό και σε κάμερα φυσικά θα τα έχεις όλα μέσα σε μία εφαρμογή συν του ότι θα έχεις και ένα video verification σε περίπτωση συναγερμού. Σε AX pro δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά σύμφωνα με το IP της η συγκεκριμένη κουρτίνα μπορεί να μπει και απ' έξω https://www.hikvision.com/europe/products/Alarm-Products/wireless-intrusion-alarm/ax-pro/ds-pdc10dm-eg2-we/ . Τώρα το πόσο αξιόπιστη είναι σχετικά με ζώα για παράδειγμα δεν το γνωρίζω πχ να πλησιάσει ένα γατάκι την πόρτα ή ένα πουλί και να χτυπήσει. Κάνει όμως 100€. Αν μπορεί να μπει με τέτοιο τρόπο που να πιάσει δύο ανοίγματα ίσως να ξεκινήσεις να κάνεις κάποια οικονομία καθώς μία παγίδα ανοίγματος κοστίζει στα 50€ είτε σε Ajax είτε σε hikvision 

Αν δεν δει κανείς τον χώρο δεν μπορεί σίγουρα να σου πει κάτι από εδώ. Παίζουν πολλά σημασία για να αποφασίσεις το κατάλληλο αισθητήριο. Προτείνω να καλέσεις τον άνθρωπο να δει τον χώρο και να σου δώσει μία προσφορά. Επίσης μην πιέσεις ένα τεχνικό να σου βάλει ένα σύστημα το οποίο δεν χρησιμοποιεί και δεν το έχει δουλέψει αρκετά. Εγώ σίγουρα δεν θα το έκανα αλλά κάποιος που θα το κάνει είναι πολύ πιθανών να μην γνωρίζει πάνω σε αυτό όλα τα "αδύναμα" σημεία του και πιθανών να υπάρξουν κακοτεχνίες ή πολύ χειρότερα να υπάρξουν ευπάθειες. 

Προτείνω με τα όσα έχεις δει μέχρι τώρα να ζητήσεις προσφορά από τον τεχνικό και ζήτα αν έχεις χρόνο και προσφορά από κάποιον δεύτερο ή και τρίτο. 

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά ποιο είναι το τελευταίο firmware version του hikvision ax pro? Ο δικός μου έχει το 1.3.0 build 250210. Από τότε που το πέρασα (μήνες πριν) μου έχει ανάψει το fault και δεν λέει να φύγει. Ο συναγερμός όμως δουλεύει κανονικά. Κάθε 3 κ λίγο μου πετάει οτι έχει βγει νεο firmware και όταν πατάω να το κάνω λέει upgraded και δεν βγάζει κάτι άλλο.

Αξίζει να μπλέξω να τον κάνω reset ή τσάμπα ο κόπος? Υποθέτω πρώτα θα πρέπει να σβήσω όλες τις παγίδες και μετά reset σωστά? 

Κανείς άλλος με αυτό το θέμα?

PS: αν εξαιρέσεις αυτές τις βλακείες του κατα τι γνώμη μου είναι πιο καλή επιλογή απο τον Ajax (τον έχω κ αυτόν στο εξοχικό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Το Dual Curtain Outdoor είναι σωστό για εξωτερική χρήση φυσικά. 

Δεν ξέρω το επειδή είναι η δουλειά μου αλλά όταν χτυπάει ο συναγερμός του γείτονα ότι ώρα και να ναι ρίχνω μια ματιά στο σπίτι του. Φυσικά λίγη σημασία έχει η σειρήνα και είναι ένα απ' τα μέτρα ειδοποίησης ενώ μεγάλη σημασία έχει να σε καλέσει ο συναγερμός (τηλέφωνο, ειδοποίηση κτλ ) ή να επικοινωνήσει με το ΚΛΣ

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο να ηχήσει ο συναγερμός όταν είναι εκτός. Ωστόσο για πολλά σπίτια αυτό αδύνατο για τους λόγους που εξήγησα και παραπάνω. Όσον αφορά όμως αυτά τα σπίτια δεν είναι σε καμία περίπτωση άχρηστο το να έχουν περιμετρική προστασία περιμετρικά. Για τις περιπτώσεις που δεν είσαι μέσα, ένα διαρρίκτης αναγκαστικά θα έχει πολύ λίγο χρόνο μέσα στο σπίτι σου γιατί θα γνωρίζει ότι κάποιος έχει πάρει ειδοποίηση γι αυτό ή μπορεί να υπάρχει ένα περίεργος γείτονας σαν εμένα. :P . Για όταν είσαι μέσα θες να ξυπνήσεις και να τον δεις πάνω απ' το κεφάλι σου ή προτιμάς να τον ακούσεις όταν παραβιάσει κάποιο παράθυρο; Πότε έχεις περισσότερο χρόνο αντίδρασης; Πότε η εμπειρία αυτή θα είναι λιγότερο τραυματική; 

Δηλ στο Curtain indoor αν παω και πετάξω επάνω μια πετσέτα δεν θα χτυπήσει συναγερμός ;
Μου φάινεται απίθανο αφού πιάνει κίνηση, θα το δοκιμάσω.
Στο προηγούμενο σπίτι ( 5 χρονια)  για να μου βγει οικονομικά είχα βάλει 3 xindoor  περιμετρικά στα μπαλκόνια, ήταν άψογα με κανένα λάθος alarm.

Αν ήξερα ότι τα outdoor είναι τόσο άσχημα και τεράστια δεν θα έβαζα , πολύ αντιαισθητικά που δεν το κατάλαβα στις φωτογραφίες όταν τα πήρα.

Στα υπόλοιπα νομίζω λέμε τα ίδια :)

Επεξ/σία από konandrio
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, konandrio είπε

Δηλ στο Curtain indoor αν παω και πετάξω επάνω μια πετσέτα δεν θα χτυπήσει συναγερμός ;
Μου φάινεται απίθανο αφού πιάνει κίνηση, θα το δοκιμάσω.
Στο προηγούμενο σπίτι για να μου βγει οικονομικά είχα βάλε 3 χ  indoor  περιμετρικά στα μπαλκόνια, ήταν άψογα με κανένα λάθος alarm.

Αν ήξερα ότι τα outdoor είναι τόσο άσχημα και τεράστια δεν θα έβαζα , πολύ αντιαισθητικά που δεν το κατάλαβα στις φωτογραφίες όταν τα πήρα.

Στα υπόλοιπα νομίζω λέμε τα ίδια :)

Και με ένα σπρέι να το βάψεις λογικά και πάλι δεν θα χτυπήσει. Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως σε επίπεδο software και hardware λειτουργεί το antimasking σου άλλους αισθητήρες αλλά πρακτικά αν με ένα τρόπο σε ένα PIR αισθητήρα ο οποίος ουσιαστικά διαβάζει την μεταβολή θερμοκρασία στον χώρο, του το κόψεις όλο αυτό, τότε δεν θα διαβάζει τίποτα. 

Φαντάζομαι ότι ο outdoor λόγο του hardware είναι τόσο μεγάλος και ογκώδης. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει δυο τρία hints αν και φυσικά έχω σκοπό να το ψάξω στο μέλλον.

Edit: Βασικά φαντάζομαι ότι έχει η micorwave αισθήρες ή άλλους IR για κοντινή απόσταση και αντιλαμβάνεται κάτι τέτοιο από την αντανάκλαση τους. Στις εικόνες φαίνεται να βρίσκονται στο περιμετρικό πλαίσιο του αισθητήρα. Δεν μπορώ όμως να το πω με σιγουριά. Σίγουρα πάντως έχει κάτι παραπάνω από από τους indoor για τέτοιες περιπτώσεις. 

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, slaughter είπε

ρε παιδιά ποιο είναι το τελευταίο firmware version του hikvision ax pro? Ο δικός μου έχει το 1.3.0 build 250210. Από τότε που το πέρασα (μήνες πριν) μου έχει ανάψει το fault και δεν λέει να φύγει. Ο συναγερμός όμως δουλεύει κανονικά. Κάθε 3 κ λίγο μου πετάει οτι έχει βγει νεο firmware και όταν πατάω να το κάνω λέει upgraded και δεν βγάζει κάτι άλλο.

Αξίζει να μπλέξω να τον κάνω reset ή τσάμπα ο κόπος? Υποθέτω πρώτα θα πρέπει να σβήσω όλες τις παγίδες και μετά reset σωστά? 

Κανείς άλλος με αυτό το θέμα?

PS: αν εξαιρέσεις αυτές τις βλακείες του κατα τι γνώμη μου είναι πιο καλή επιλογή απο τον Ajax (τον έχω κ αυτόν στο εξοχικό)

α καλα.θα εχουμε και τετοια να ασχολουμαστε.αντε αλλη μια συσκευη που πρεπει να παρουμε πτυχιο😂...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...