Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 minutes ago, manolis940 said: Υπάρχει μια λειτουργία που ονομάζεται chime. Νομίζω κουδούνι λέγεται στα Ελληνικά. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται ξεχωριστά απ' τον συναγερμό. Αγγλικά τα έχω δεν βάζω ποτέ Ελληνικά σε υπολογιστές / κινητά / κτλπ. Thanks, το βρήκα, βέβαια μέχρι 4 beep γράφει ότι κάνει οπότε μάλλον είναι για ξύπνιους. Ναι συμφωνώ ότι δεν αξίζει να ρίξω την ασφάλεια. Απλά σκέψεις είναι.
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 11 ώρες πριν, Luciddream είπε Αγγλικά τα έχω δεν βάζω ποτέ Ελληνικά σε υπολογιστές / κινητά / κτλπ. Thanks, το βρήκα, βέβαια μέχρι 4 beep γράφει ότι κάνει οπότε μάλλον είναι για ξύπνιους. Ναι συμφωνώ ότι δεν αξίζει να ρίξω την ασφάλεια. Απλά σκέψεις είναι. Τα 1,2,3,4 μπιπ το χρησιμοποιείς για να μπορείς να ξεχωρήσεις από ποιον αισθητήρα χτύπησε το chime. Δεν είναι το πόσες φορές χτυπήσεις και μετά θα σταματήσει. Δηλαδή αν το βάλεις στον Motion Detector 2 μπιπ, όσες φορές και να περάσεις μπροστά του και θα ακούσεις απ' την σειρήνα που έχεις ρυθμίσει 2 μπιπ. 1
tasosrap Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 20 ώρες πριν, manolis940 είπε Τι εννοείς εδώ; Να υποθέσω ότι είναι tamber της σειρήνας; Μήπως δεν βιδώσατε πολύ καλά την βίδα του εξωτερικού καλύμματος; Μήπως κουνήσατε κάποιον διακόπτη που ενδεχομένως να έχει η σειρήνα; Μήπως βγάλατε καταλάθος το καλώδιο του tamber; Δεν μπορεί κανείς να βγάλει σίγουρο συμπέρασμα από μία καλωδίωση όπως αυτή αλλά νομίζω ότι πρέπει έτσι κι αλλιώς να κοιτάξεις πρώτα στην σειρήνα όπου έκανες εργασίες. Η σειρήνα και ο συναγερμός γενικότερα λειτουργούν κανονικά, μόνο που ανάβει η ζώνη και έλεγα αν υπάρχει εύκολος τρόπος να την σβήσω.
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, tasosrap είπε Η σειρήνα και ο συναγερμός γενικότερα λειτουργούν κανονικά, μόνο που ανάβει η ζώνη και έλεγα αν υπάρχει εύκολος τρόπος να την σβήσω. Το tamber είναι μία ζώνη όπου στην ουσία προστατεύει τα διάφορες συσκευές του συναγερμού (σειρήνες, αισθητήρες κίνησης κτλ) απ' το να παραβιαστούν. Απ' την στιγμή που το σύστημα οπλίζει στο έχει ο εγκαταστάτης απενεργοποιήσει αλλά μέχρι πρότινος λογικά το κύκλωμα της ζώνης 15 ήταν κλειστό και δεν φαινόταν. Για να μην κάνουμε όμως υποθέσεις. Σου έχει γράψει κάπου τι είναι η κάθε ζώνη; Πάντως το περίεργο που παρατηρώ τώρα είναι ότι ο συναγερμός σου έχει 8 ζώνες. Κάνω λάθος; Μήπως το 15 αναφέρετε σε κάποιο σφάλμα; Μήπως υπάρχει expansion board ή ασύρματες ζώνες;
tasosrap Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Το tamber είναι μία ζώνη όπου στην ουσία προστατεύει τα διάφορες συσκευές του συναγερμού (σειρήνες, αισθητήρες κίνησης κτλ) απ' το να παραβιαστούν. Απ' την στιγμή που το σύστημα οπλίζει στο έχει ο εγκαταστάτης απενεργοποιήσει αλλά μέχρι πρότινος λογικά το κύκλωμα της ζώνης 15 ήταν κλειστό και δεν φαινόταν. Για να μην κάνουμε όμως υποθέσεις. Σου έχει γράψει κάπου τι είναι η κάθε ζώνη; Πάντως το περίεργο που παρατηρώ τώρα είναι ότι ο συναγερμός σου έχει 8 ζώνες. Κάνω λάθος; Μήπως το 15 αναφέρετε σε κάποιο σφάλμα; Μήπως υπάρχει expansion board ή ασύρματες ζώνες; Όλες οι ζώνες είναι ενσύρματες (14 αν δεν κάνω λάθος). Για την ζώνη 15 δεν μου έχει γράψει κάτι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο μέσα στο κουτί του συναγερμού, μόνο η μπαταρία. Ασύρματος αισθητήρας δεν υπάρχει.
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tasosrap είπε Όλες οι ζώνες είναι ενσύρματες (14 αν δεν κάνω λάθος). Για την ζώνη 15 δεν μου έχει γράψει κάτι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο μέσα στο κουτί του συναγερμού, μόνο η μπαταρία. Ασύρματος αισθητήρας δεν υπάρχει. Αν θες βγάλε την φωτογραφία λίγο πιο χαμηλά για να φαίνονται και τα καλώδια αν έχουν μπει καλά αλλά και τι γράφει κάτω απ' τις κλέμες. Όπως σου είπα λογικά έχει γίνει ήδη η λειτουργία bypass κάτι που γίνεται απ' όσο θυμάμαι στους paradox με ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο που γράφει BYP και πληρκτρολογώντας τον αριθμό της ζώνης. Στην περίπτωση σου 015 Edit: Μόλις βρήκα στο internet το ATZ zone doubling . Είναι μια μέθοδος που πρακτικά σου επιτρέπει να βάλεις 2 ζώνες σε μία κλέμα. Αν μπορείς όμως και πάλι βγάλε και πιο χαμηλά την φωτογραφία μήπως μπορέσω και βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από manolis940
mike15 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου αυτο το συστημα γνωριζετε ποια μαρκα ειναι? https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20430316&skuId=ger_20430316
ss42ss Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mike15 είπε αυτο το συστημα γνωριζετε ποια μαρκα ειναι? https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20430316&skuId=ger_20430316 βαπτισμένο και κλειδωμένο baseline AJAX Επεξ/σία 3 Ιουλίου από ss42ss 1
mike15 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) αυτα ειναι καλες μαρκες? βασικα η σειρηνα το αλλο ειναι φασον αποτι καταλαβα. https://bselectronics.gr/index.php?route=product/category&path=681_813_684&page=2 https://bselectronics.gr/rl-ip03d η εταιρεια αυτη ειναι καλη? και η σειρηνα βασικα. https://sigmasec.gr/iris-basic-b Επεξ/σία 6 Ιουλίου από mike15
gousias Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Ραντάρ εσωτερικό ενσύρματο, (τουλάχιστον) διπλής τεχνολογίας και με κάθετη ζώνη ελέγχου υπάρχει; Γιατί τεχνικός μου είπε ότι δεν υπάρχει πλέον και ειδικά από την Optex.
vasilllis Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Στις 2/7/2025 στις 1:16 ΜΜ, tasosrap είπε Η σειρήνα και ο συναγερμός γενικότερα λειτουργούν κανονικά, μόνο που ανάβει η ζώνη και έλεγα αν υπάρχει εύκολος τρόπος να την σβήσω. Υπαρχει αλλα κατι δεν παει καλα σε αυτο.Μαλλον ειναι το ταμπερ της σειρηνας,κοιταξε το. Το οτι λειτουργει κανονικα σημαινει οτι δεν την εχει προγραμματισει να κανει κατι,αλλα το προβλημα υπαρχει.η 14 ειναι η ζωνη 7
Petros Electron Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 11 ώρες πριν, gousias είπε Ραντάρ εσωτερικό ενσύρματο, (τουλάχιστον) διπλής τεχνολογίας και με κάθετη ζώνη ελέγχου υπάρχει; Γιατί τεχνικός μου είπε ότι δεν υπάρχει πλέον και ειδικά από την Optex. Αναφορά σε κείμενο BOSCH ISC-BDL2-WP12GE Ανιχνευτής Κίνησης Blue Line Gen 2 TriTech PIR + MW Pet Friendly BOSCH ISC-BDL2-WP12GE Ανιχνευτής κίνησης εσωτερικού χώρου, Blue Line Gen 2 TriTech, διπλής τεχνολογίας PIR + Microwave. Διαθέτει λειτουργία Pet Friendly, ώστε να μην ανιχνεύει κατοικίδια βάρους έως 45 κιλά (αγνόηση κατοικίδιων). Ο ανιχνευτής της BOSCH μας παρέχει γωνία ανίχνευσης 94° και μέγιστη εμβέλεια 12 μέτρων. Συνιστώμενο ύψος τοποθέτησης 2,2 m έως 2,75 m. Διαθέτει συρόμενο περίβλημα αυτόματης ασφάλισης (χωρίς βίδα), διαθέτει ένα ενσωματωμένο αλφάδι καθώς και αφαιρούμενη κλεμοσειρά ακροδεκτών χωρίς κενό, για ευκολότερη εγκατάσταση. Οι ανιχνευτές κίνησης Blue Line 2ης γενιάς TriTech (ISC-BDL2) χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό τεχνολογιών ανίχνευσης υπερύθρων (PIR) και ανίχνευσης με μικροκύματα με εξελιγμένη επεξεργασία σήματος. Οι φακοί αυτοί παρέχουν ένα μοτίβο 7 στρώσεων υψηλής πυκνότητας (ζώνη 77), ενώ ο επιλέξιμος φακός παρακολούθησης προς τα κάτω παρέχει τρεις επιπλέον περιοχές παρακολούθησης προς τα κάτω. Διαθέτει συρόμενο περίβλημα αυτόματης ασφάλισης (χωρίς βίδα), διαθέτει ένα ενσωματωμένο αλφάδι καθώς και αφαιρούμενη κλεμοσειρά ακροδεκτών χωρίς κενό, για ευκολότερη εγκατάσταση.
tilaverboy Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 3/7/2025 στις 7:01 ΜΜ, mike15 είπε αυτο το συστημα γνωριζετε ποια μαρκα ειναι? https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20430316&skuId=ger_20430316 Εγώ το έχω. Τίμιο. Εάν είχα περισσότερα χρήματα θα έβαζα πιο επώνυμο 1
gousias Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Petros Electron είπε Εκτός του Bosch, υπάρχουν κι άλλα;
kostakiss Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου εχω εναν συναγερμο sigma, εχω αλλαξει μονος μπαταρια 2 φορες στον πινακα. πρεπει να τον εχω 3-4 χρονια και μου βγαζει στο πληκτρολογιο να επικοινωνησω με τεχνικο και πιθανολογω οτι ειναι ισως για καποια συντηρηση(?). στην εφαρμογη δεν βγαζει καποιο σφαλμα και φαινεται να λειτουργει κανονικα. τι πιστευετε μπορει να ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα