Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλά αυτη στον οτε στα @@@@ έτσι γίνετε να κρατήσω την γραμμή μου όπως ήταν.... άντε να περιμένω να έρθει ο τεχνικός... τι μπορώ να κάνω παιδιά... από της 25/6 εχω κάνει αίτημα φορητότητας το δέχθηκε ο προηγούμενος μου παροχος και τώρα κόλλησα με τους τεχνικούς του πΟΤΕ
KoreanW Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, jkoukos said: Με το ίδιο σκεπτικό και σε TDM τηλεφωνία αν έχει βλάβη, τα εγκεφαλικά παίρνουν αναβολή. Και για να σε προλάβω, υπάρχουν περιοχές στην επαρχία με συχνές βλάβες και διακοπές της τηλεφωνίας. Από την άλλη φαντάζομαι κινητό δεν παίζει στο σπίτι; Με το ίδιο σκεπτικό και σε TDM τηλεφωνία αν έχει βλάβη, τα εγκεφαλικά παίρνουν αναβολή. Και για να σε προλάβω, υπάρχουν περιοχές στην επαρχία με συχνές βλάβες και διακοπές της τηλεφωνίας. Από την άλλη φαντάζομαι κινητό δεν παίζει στο σπίτι; το νερό στη βρύση μετράει καθόλου στο να θέλουμε να έχουμε τηλέφωνο; ο ηλιακός θερμοσίφωνας ίσως; ας μην εθελοτυφλούμε, το να κόβεται το τηλέφωνο μόλις κόβεται το ρεύμα είναι αδιαπραγμάτευτο μειονέκτημα της ευρυζωνικής τηλεφωνίας και σοβαρό πλεονέκτημα της TDM Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από KoreanW 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, pier88 είπε Κι αν έχει αποσύνδεση να αναβάλει το εγκεφαλικό η το καρδιακό γιά αργότερα φαντάζομαι,Έτσι; Ειναι αυτο σοβαρο επιχειρημα? Σε λιγα χρονια ΟΛΑ θα γινουν ετσι...ο ΟΤΕ αναγκαστικα το ξεκιναει πρωτος...Το πολυ πολυ αλλαξε παροχο. Τα οφελη και τα μη εχουν συζητηθει πολλες φορες. Ναι οντως μπορει να πεσει το ιντερνετ και να μην εχεις τηλεφωνο ΚΑΝ...Απο προσωπικη πειρα ομως μετα απο 17χρονια που εχω ιντερνετ στο σπιτι πιο πολλες φορες ειχα βλαβη στο τηλεφωνο και οχι στο ρουτερ
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pier88 είπε Σε τέτοια περιοχή ειμαι κ γνωρίζω πολύ καλά και όχι,κινητό δεν υπάρχει.Που είναι το παράξενο; Για το κινητό καθόλου παράξενο. Όμως για την τηλεφωνία είναι όταν έχεις 2 μέτρα και σταθμά. 4 λεπτά πριν, pier88 είπε Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από jkoukos
orck Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να υπηρχε μηχανη του χρονου να γυρισω στις εποχες που καναν εγκατασταση των νεων τεχνολογιων να δω τις "δικαιεις" διαμαρτυριες ολων των τεχνολογικα αναλφαβητων στις ΚΑΚΙΕΣ εταιριες "εγω θελω το παραδοσιακο περιστερι για τις επικοινωνιες μου, το παραδοσιακο φυτιλακι για φωτισμο, το παραδοσιακο αλογο για της μεταφορες μου και το παραδοσιακο καραβι για να πηγαινω αμερικη, να με αφηνουν στο νοσοκομειο να πεθαινω, η μανα μου εχει μαθει σε αυτα και δεν μπορει να αλλαξει, εχετε υποχρεωση να μεινετε για παντα ετσι. Δεν θελουμε το τηλεφωνο, τον ηλεκτρισμο, το αυτοκινητο, τα αεροπλανα, την συγχρονη ιατρικη, ετσι μαθαμε και δεν θα μας αλλαξετε" Δικαια αιτηματα, ετσι εμαθε ο κοσμος, ποιος εισαι ρε κυριος να θες να μας πας μπροστα. ΝΑ κανουμε και συλλογο εναντια στις οπτικες ινες.Εγω με τα καλωδια χαλκου εμαθα, τωρα θα πρεπει να εχω οπτικη ινα; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΧΝΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΥΣΚΟΛΟ, ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από orck 1
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καταλαβαίνω τον προβληματισμό και τις οποίες αντιρρήσεις. Έχω όμως ένα τυπικό ερώτημα. Αν αύριο με κάποιον μαγικό τρόπο γινόμασταν Ευρωπαίοι και άλλαζαν οι συνδέσεις σε Gigabit FTTH με κόστος στα 30€, θα είχατε τους οποίους ενδοιασμούς;
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, orck είπε Θα ηθελα να υπηρχε μηχανη του χρονου να γυρισω στις εποχες που καναν εγκατασταση των νεων τεχνολογιων να δω τις "δικαιεις" διαμαρτυριες ολων των τεχνολογικα αναλφαβητων στις ΚΑΚΙΕΣ εταιριες "εγω θελω το παραδοσιακο περιστερι για τις επικοινωνιες μου, το παραδοσιακο φυτιλακι για φωτισμο, το παραδοσιακο αλογο για της μεταφορες μου και το παραδοσιακο καραβι για να πηγαινω αμερικη, να με αφηνουν στο νοσοκομειο να πεθαινω, η μανα μου εχει μαθει σε αυτα και δεν μπορει να αλλαξει, εχετε υποχρεωση να μεινετε για παντα ετσι. Δεν θελουμε το τηλεφωνο, τον ηλεκτρισμο, το αυτοκινητο, τα αεροπλανα, την συγχρονη ιατρικη, ετσι μαθαμε και δεν θα μας αλλαξετε" Δικαια αιτηματα, ετσι εμαθε ο κοσμος, ποιος εισαι ρε κυριος να θες να μας πας μπροστα. ΝΑ κανουμε και συλλογο εναντια στις οπτικες ινες.Εγω με τα καλωδια χαλκου εμαθα, τωρα θα πρεπει να εχω οπτικη ινα; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΧΝΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΥΣΚΟΛΟ, ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ Να πετάξουμε τους καρκινοπαθείς και τα εγκεφαλικά τότε για να έχει κέρδη ο οτε κι ο κάθε πάροχος κι εσυ να έχεις μεγάλο download για streaming κτλ.Ευγε. 4 λεπτά πριν, jkoukos είπε Καταλαβαίνω τον προβληματισμό και τις οποίες αντιρρήσεις. Έχω όμως ένα τυπικό ερώτημα. Αν αύριο με κάποιον μαγικό τρόπο γινόμασταν Ευρωπαίοι και άλλαζαν οι συνδέσεις σε Gigabit FTTH με κόστος στα 30€, θα είχατε τους οποίους ενδοιασμούς; Αυτό λες να αλλάζει το παράδειγμα που σου έφερα;Θα χαρούν τα γεροντάκια με τις ταχύτητες; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από pier88
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, pier88 είπε Να πετάξουμε τους καρκινοπαθείς και τα εγκεφαλικά τότε για να έχει κέρδη ο οτε κι ο κάθε πάροχος κι εσυ να έχεις μεγάλο download για streaming κτλ.Ευγε. Αυτό λες να αλλάζει το παράδειγμα που σου έφερα; Δεν απαντάς όμως γιατί είναι πρόβλημα όταν διακόπτεται το VoIP και όχι στην διακοπή της TDM; 1
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, jkoukos είπε Δεν απαντάς όμως γιατί είναι πρόβλημα όταν διακόπτεται το VoIP και όχι στην διακοπή της TDM; Γιατί προσωπικά εδώ στην περιοχή μου δεν έχει κοπεί ποτέ το τηλέφωνο.Είμαι 46χρ και δεν θυμάμαι να χει κοπεί.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Εγώ Προσωπικά είμαι υπέρ της εξέλιξης της τεχνολογίας για το κοινό καλό όμως. Αλλά δεν γίνετε να περιμένω και κάνα μήνα μέχρι ο οτε να του κάνει κεβη και να στείλει κανένα τεμπέλη τεχνικό να έρθει.. εδώ στην Ρόδο συγκεκριμένα δεν τρέχουν πολλά έργα για να πεις είναιαπασχολημένοι η τεχνική... και αυτή η εμμονή του οτε δηλαδή.. tdm θέλω να είναι η γραμμη για τώρα μέχρι να ενεργοποιήθω στον οτε μετά ας γίνει voip την ταλαιπωρία θέλω να γλιτώσω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δεν το θυμασαι γιατι ποτε δεν σε ενοιαξε γιατι ειχες κινητο και ιντερνετ...Ενω οταν κοβεται το ιντερνετ πεφτουμε ολοι να πεθανουμε για το τι θα απογινουμε...Θυμησου παλιες εποχες προ ιντερνετ να δεις αν σε ενοιαζε...
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν το θυμασαι γιατι ποτε δεν σε ενοιαξε γιατι ειχες κινητο και ιντερνετ...Ενω οταν κοβεται το ιντερνετ πεφτουμε ολοι να πεθανουμε για το τι θα απογινουμε...Θυμησου παλιες εποχες προ ιντερνετ να δεις αν σε ενοιαζε... Πιστεύω ότι οταν ημουν στην ηλικία σου δεν υπήρχαν κινητά φίλε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Πιστεύω ότι οταν ημουν στην ηλικία σου δεν υπήρχαν κινητά φίλε. Να γιατι δεν το θυμασαι τοτε... Ακους εκει δεν μου κοπηκε ποτε το τηλεφωνο...Εκτος αν ζεις μεσα στον ΟΤΕ...Η εχεις πολυ μικρη μνημη! Και εγω θυμαμαι δεν μου κοπηκε ποτε το ιντερνετ.... και εσπασε η οθονη απο την μυτη μου
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, pier88 είπε Να πετάξουμε τους καρκινοπαθείς και τα εγκεφαλικά τότε για να έχει κέρδη ο οτε κι ο κάθε πάροχος κι εσυ να έχεις μεγάλο download για streaming κτλ.Ευγε. Αυτό λες να αλλάζει το παράδειγμα που σου έφερα;Θα χαρούν τα γεροντάκια με τις ταχύτητες; Αν θες σοβαρή απάντηση θέσε σοβαρό επιχείρημα. Αν, όταν κι εφόσον αλλάξει η τηλεφωνία στο χωριό, ζήτα να σου δώσουν ένα miniUPS και να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί για πολλές ώρες. Το έχουν εφαρμόσει χιλιάδες χρήστες και ειδικά για συνδέσεις από αστικό κέντρο, δεν υπάρχει θέμα. 1
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Να γιατι δεν το θυμασαι τοτε... Ακους εκει δεν μου κοπηκε ποτε το τηλεφωνο...Εκτος αν ζεις μεσα στον ΟΤΕ...Η εχεις πολυ μικρη μνημη! Και εγω θυμαμαι δεν μου κοπηκε ποτε το ιντερνετ.... και εσπασε η οθονη απο την μυτη μου Δε σε ρώτησα ρε φιλε.μη μου απευθύνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα