Goriillaki5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα,επειδή τα οικονομικά είναι χάλια και ζω ως "φιλοξενούμενος" στο σπίτι γονιών,(μητερας )στο πατρικό δεν εχω φύγει απο εδώ,στη δήλωση μου Ε1 ,να την καταχωρησω απο taxis μόνος μου ,με μηδέν το 2017 εισοδήματα Ούτε εχω κάτι,σε ποια ανετοιμα "κουτάκια " πεδία γράφω εγώ ώστε να πατήσω υποβολή στο τέλος της δήλωσης; Πχ Μονο στο πεδίο φιλοξενούμενος στο τάδε ΑΦΜ (μητερας )θα γράψω και τίποτα αλλο αλλού;πχ τι ξόδεψα η δε χρειαζεται ; (αποδειξουλες) Ευχαριστω. Φαντάζομαι το δικό μου αφού δεν εχω τίποτα στο όνομα μου Ούτε τίποτα,θα είναι απλό 1 λεπτού υπόθεση. Ενα δύο κουτακια; σε ποια; κωδικούς . Ευχαριστώ,μη κάνω λάθος!
jakegate7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 667 - Τόκους από τράπεζες - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό 675 - Παρακρατήσεις τόκων - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό 801 - ΑΦΜ της μητέρας σου - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει ποιος σε έχει δηλώσει ως φιλοξενούμενο Προσοχή: Η μάνα σου πρέπει να σε έχει δηλώσει πρώτα ως φιλοξενούμενο. 049 - Δαπάνες από κάρτες - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό Προσοχή: Αν δεν έχεις προνοήσει να κάνεις τουλάχιστον 300euro έξοδα με κάρτες θα έχεις πρόστιμο. Χρειάζεσαι το 10% του 3000 (τεκμήριο διαβίωσης). Έχεις δύο επιλογές αν δεν εχεις κάνει αγορές με κάρτες: 1) Βάζεις 0 και θα έχεις πρόστιμο το 22% των 300 euro που δεν έκανες δηλαδή 66 euro 2) Βάζεις τουλάχιστον 300 , δεν πληρώνεις πρόστιμο αλλά θα έχεις πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου. 1
mylo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αυτό που έγραψε ο από πάνω γιατί και εγώ την πάτησα. Να δηλώσει η μάνα σου πρώτα γιατί μετά δεν μπορείς εσύ να το βάλεις.
Dynamics Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jakegate7 είπε 667 - Τόκους από τράπεζες - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό 675 - Παρακρατήσεις τόκων - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό 801 - ΑΦΜ της μητέρας σου - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει ποιος σε έχει δηλώσει ως φιλοξενούμενο Προσοχή: Η μάνα σου πρέπει να σε έχει δηλώσει πρώτα ως φιλοξενούμενο. 049 - Δαπάνες από κάρτες - Πετάει παράθυρο που σου δείχνει το ποσό Προσοχή: Αν δεν έχεις προνοήσει να κάνεις τουλάχιστον 300euro έξοδα με κάρτες θα έχεις πρόστιμο. Χρειάζεσαι το 10% του 3000 (τεκμήριο διαβίωσης). Έχεις δύο επιλογές αν δεν εχεις κάνει αγορές με κάρτες: 1) Βάζεις 0 και θα έχεις πρόστιμο το 22% των 300 euro που δεν έκανες δηλαδή 66 euro 2) Βάζεις τουλάχιστον 300 , δεν πληρώνεις πρόστιμο αλλά θα έχεις πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου. σε αυτους τους αριθμους στα κουτακια που λες βαζουμε εμεις το ποσο με οτι αποτελεσμα βγαζει η επιλογη πατηστε εδω?και εγω ανεργος ειμαι αλλα ειδα οτι εχω αγορες (δαπανες με ηλεκτρονικα μεσα) κοντα στα 800 ευρω !ρωταω μιας και θα την κανω μονος μου την δηλωση βαζω το συνολικο ποσο?γτ απο αυτα που γραφεις πρεπει να δειχνει πως εχω κανει αγορες με καρτα απο 300 και πανω εγω που ειμαι 800 θα εχω θεμα? ευχαριστω Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Dynamics
Goriillaki5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλώνω κάθε έτος ότι φιλοξενούμε στο ΑΦΜ μητέρας μου,πρέπει πρώτα να κάνει τη δήλωση εκείνη και μετα Εγώ τη δική μου; παίζει ρόλο αυτο; Η μητέρα μου (σύνταξη χηρείας συνόλου 4.950€) πόσο ποσό πρέπει για αγορές μέσω κάρτας; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Goriillaki5
jakegate7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 4 hours ago, Dynamics said: σε αυτους τους αριθμους στα κουτακια που λες βαζουμε εμεις το ποσο με οτι αποτελεσμα βγαζει η επιλογη πατηστε εδω?και εγω ανεργος ειμαι αλλα ειδα οτι εχω αγορες (δαπανες με ηλεκτρονικα μεσα) κοντα στα 800 ευρω !ρωταω μιας και θα την κανω μονος μου την δηλωση βαζω το συνολικο ποσο?γτ απο αυτα που γραφεις πρεπει να δειχνει πως εχω κανει αγορες με καρτα απο 300 και πανω εγω που ειμαι 800 θα εχω θεμα? ευχαριστω όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. υπάρχει και ανάλογο θέμα
kinderas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2018 στις 11:03 ΠΜ, jakegate7 είπε λάθος να διαγραφή Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από kinderas
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Άσχετο, αλλά το φιλοξενούμενος γιατί το βάζεις σε εισαγωγικά; Αν το σπίτι δεν είναι δικό σου τότε όντως είσαι φιλοξενούμενος. Εγώ προσωπικά που είμαι φιλοξενούμενος στο σπίτι του πατέρα μου, έκανα πρώτος την φορολογική δήλωση, και ο πατέρας μου την έκανε μετά από μερικές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Και οι 2 δηλώσαμε στις δηλώσεις μας ότι είμαι φιλοξενούμενος.
Dynamics Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 7/7/2018 στις 11:03 ΠΜ, jakegate7 είπε όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. υπάρχει και ανάλογο θέμα περιμενω τον πατερα μου ακομα να παει να φτιαξει την δικια του...θα σχολιασω στο αναλογο ποστ!ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα