cumulus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Το μεσημέρι ήθελα να πληρώσω την πιστωτική της alpha.Παω σε ένα ΑΤΜ της Εθνικής σηκώνω το χρήμα και πάω στο ΑΤΜ της Alpha.Το ΑΤΜ είναι αυτό που δέχεται κατάθεση χωρίς φάκελο. Βάζω τα χρήματα και μου λέει οτι 2 χαρτονομισματα πρεπει να εξεταστουν απο το προσωπικο της τραπεζας για να γινουν δεκτα (προφανως τα εβρισκε πλαστα) και με ρωταει αν θελω να συνεχισω .Παταω ακυρωση αλλα μου κραταει μεσα τα 2 50αρικα που θεώρησε πλαστά. Τη Δευτέρα θα πάω από το κατάστημα για να δω τι θα γίνει.Εχω όμως 2 απορίες 1) Πώς μπορώ να αποδείξω ότι μου κράτησε μέσα τα 2 50αρικα; 2)Παίζει να ήταν πράγματι πλαστά αφού μόλις τα είχα πάρει από ΑΤΜ της Εθνικής;
Centurion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα δει την κίνηση η τράπεζα και θα καταλάβουν. Μπορεί να ήταν και φθαρμένα στην άκρη γι αυτό. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πλαστά. Παθών κι εγώ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Centurion
dkstopo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ενημερωσε την Εθνική για το συμβάν σημερα, αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν... Μην θεωρείς καθόλου απίθανο τα χρήματα να είναι πλαστά. Αυτό που θα κάνει η εθνική είναι να ελέγξει ποιος υπέγραψε για την γνησιότητα τους... Ξέρεις τι λαγοί βγαίνουν έτσι? Σε περίπτωση που είναι πλαστά να ξέρεις ότι έχεις δικαστήριο. Απλά ξεχνάς το ποσό και την οποία ταλαιπωρία. Βέβαια τη Δευτέρα που θα ανοίξουν και τα ελέγξουν οι υπάλληλοι μπορεί να είναι οκ οπότε θα πιστωθουν κανονικά. Εφόσον τα 50ρικα είναι ύποπτα για το μηχάνημα τα κρατάει σε διαφορετική θέση και ξέρει ποιος πελάτης τα έκανε κατάθεση. Δεν στα επιστρέφει. Κατά πάσα πιθανότητα είναι οκ. 1
mclein Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν σου ανεφερε αν θες να ακυρωσεις τη συναλαγη ή να συνεχισεις ελεγε ξεκαθαρα οτι αν πατησεις ακυρωση, τα χρηματα θα δεσμευτουν μεχρι να εξεταστουν. αν ειχες συνεχισει τη διαδικασια, θα προχωρουσε κανονικα και οταν θα εκαναν ελεγχο -αν βρισκονταν πλαστα ή περιεργα- θα σε καλουσαν. με λιγα λογια, δεν παταμε ακυρωση !!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από mclein
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά μην αγχώνεσαι, εμένα μου έχει τύχει 5~10 φορές αυτό... Πάντα με το που ανοίγουν τα ΑΤΜ τα χρήματα πιστώνονται κανονικά Btw προσωπικά πληρώνω την πιστωτική μου (eurobank) μέσω ebanking της ΕΤΕ με κόστος 0,9 € Νομίζω δεν αξίζει για 90 λεπτά να πηγαινοέρχεσαι στα ΑΤΜ... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από AristidisZ 1
cumulus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 8/7/2018 στις 7:51 ΠΜ, mclein είπε οταν σου ανεφερε αν θες να ακυρωσεις τη συναλαγη ή να συνεχισεις ελεγε ξεκαθαρα οτι αν πατησεις ακυρωση, τα χρηματα θα δεσμευτουν μεχρι να εξεταστουν. αν ειχες συνεχισει τη διαδικασια, θα προχωρουσε κανονικα και οταν θα εκαναν ελεγχο -αν βρισκονταν πλαστα ή περιεργα- θα σε καλουσαν. με λιγα λογια, δεν παταμε ακυρωση !!! Πουθενα δεν το ελεγε. Παντως ολα καλα.Πηγα σημερα ,με περιμεναν 😁 αφου ειχαν πλεονασμα,δεν ηταν πλαστα αλλα θα μου τα δωσουν σε 2 ημερες μου ειπαν γιατι ετσι ειναι η διαδικασια. 1
mclein Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, cumulus είπε Πουθενα δεν το ελεγε. Παντως ολα καλα.Πηγα σημερα ,με περιμεναν 😁 αφου ειχαν πλεονασμα,δεν ηταν πλαστα αλλα θα μου τα δωσουν σε 2 ημερες μου ειπαν γιατι ετσι ειναι η διαδικασια. sorry, το λεει μονο στης eurobank ! εχεις δικιο !!!
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μου έχει κρατηθεί και σε εμένα χαρτονόμισμα σε ΑΤΜ με την πρόφαση ότι δεν αναγνωρίζεται, αλλά ήμουν τυχερός, ήταν απλώς τσαλακωμένο και δεν το αναγνώριζε ο μηχανισμός που κάνει την καταμέτρηση. Το άνοιξε την επόμενη μέρα ο υπάλληλος της τράπεζας και διαπιστώθηκε ότι ήταν γνήσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις