NemeSis1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Υπαρχει ενας ψιλοπανικος σε ελληνες που εχουν πολλα κρυμενα 50ρικα ή 500ρικα. Οτι δηλαδη θα αποσυρθουνε και δεν θα γινοντε δεκτα, οτι σε 10 χρονια θα ειναι αχρηστα κλπ. Επειδη υπαρχει τοσο μεγαλη παραπληροφορηση, και δεν βρηκα τιποτα τετοιο στον γοογλη, τι ισχυει τελικα; θα εχουν ισχυ τα χαρτονομισματα για παντα;
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Γιατί ως γνωστόν το insomnia το διαβάζει και ο Ντραγκι. 4
axouu Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 για τα 50ευρα πρώτη φορά το ακούω. Νομίζεις πως είναι δυνατό να αποσυρθεί ένα χαρτονόμισμα που χρησιμοποιείται τόσο πολύ; για τα 500ευρα δεν ξέρω να σου απαντήσω.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 500αρικα οκ πες να καταργηθούν επειδή είναι μεγάλο το ποσό με κάθε χαρτονομισμα Τα 50αρικα το θεωρώ απιστευτη υπερβολή. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από stelios18120
theoritikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τα 50αρικα σιγά σιγά τα αντικαθιστούν με νέα ,που έχουν διαφορετικό σχέδιο. Τα παλιά έχουν ακόμα ισχύ,αλλά απίθανο να καταργηθούν
talibanakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε Υπαρχει ενας ψιλοπανικος σε ελληνες που εχουν πολλα κρυμενα 50ρικα ή 500ρικα. Να μαντεψω,καποιοι φιλοι σου;Και γιατι να τα εχουν κρυμμενα; Και που τα εχουν κρυμμενα,θαμμενα στην αυλη,χωμενα στο στρωμα; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από talibanakos 3
bromiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε Υπαρχει ενας ψιλοπανικος σε ελληνες που εχουν πολλα κρυμενα 50ρικα ή 500ρικα. Οτι δηλαδη θα αποσυρθουνε και δεν θα γινοντε δεκτα, οτι σε 10 χρονια θα ειναι αχρηστα κλπ. Επειδη υπαρχει τοσο μεγαλη παραπληροφορηση, και δεν βρηκα τιποτα τετοιο στον γοογλη, τι ισχυει τελικα; θα εχουν ισχυ τα χαρτονομισματα για παντα; Έλα πες μας πόσα έχεις θαμμένα στον τενεκέ από τυρί φέτα και φυτεμένο έναν καμαρωτό βασιλικό! 6
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, axouu είπε για τα 50ευρα πρώτη φορά το ακούω. Νομίζεις πως είναι δυνατό να αποσυρθεί ένα χαρτονόμισμα που χρησιμοποιείται τόσο πολύ; για τα 500ευρα δεν ξέρω να σου απαντήσω. 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε 500αρικα οκ πες να καταργηθούν επειδή είναι μεγάλο το ποσό με κάθε χαρτονομισμα Τα 50αρικα το θεωρώ απιστευτη υπερβολή. Πέρσι σταμάτησε να παραγεται το παλιό 50αρικο και βγήκε στην αγορά καινουργιο, δηλαδη αλλάχτηκε "μοντέλο", δεν καταργήθηκε. Το ιδιο και σε 20αρικο. Τα παλιά όμως εχουν κανονικά ισχύ (και θα εχουν για δεκαετία) αλλά σιγα σιγα θα αποσύρονται απο την αγορά με αντικατάσταση. Δηλαδή όταν ενα παλιο 20/50 μπαινει σε τράπεζα (κατάθεση/πληρωμή/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ), θα γίνεται η συναλλαγή αλλά οταν παιρνουμε 20/50 απο την τράπεζα θα μας δίνουν το "νεο μοντελο". Με δυο λόγια ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ, αλλά αντικαθιστανται. Με αναλογο μοντελο αντικαθίστανται τα 500 αλλά εκεί η "αντικατασταση" γίνεται με μικροτερα χαρτονομισματα (200 και κάτω) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ αξια. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Θα το ανακοινώσουν και θα γίνει σταδιακά φαντάζομαι, όταν και αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Δε θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα μας μείνει το 500αρικο στο χέρι. Το οποίο εντωμεταξύ νομίζω έχει σταματήσει να εκδίδεται.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Το 500ρικο θα καταργηθεί, αυτό είναι αποφασισμένο. Το 50ρικο σε καμιά περίπτωση. 1
defacer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ακόμα και αν κάτι καταργηθεί, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πας στην τράπεζα να το αλλάξεις με το νέο νόμισμα. Να υποθέσω ότι μόνο εγώ από όλο το φόρουμ χρησιμοποιούσα χρήματα όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη;
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Εγώ έχω ακούσει συγκεκριμένα για τα 500ρικα ότι ήδη έχουν σταματήσει την εκτύπωσή τους, αλλά όσα κυκλοφορούν από παλιά έχουν κανονική ισχύ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Εγώ έχω ακούσει συγκεκριμένα για τα 500ρικα ότι ήδη έχουν σταματήσει την εκτύπωσή τους, αλλά όσα κυκλοφορούν από παλιά έχουν κανονική ισχύ. Έχει σταματήσει η εκτύπωση.
Apoll Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε Υπαρχει ενας ψιλοπανικος σε ελληνες που εχουν πολλα κρυμενα 50ρικα ή 500ρικα. Οτι δηλαδη θα αποσυρθουνε και δεν θα γινοντε δεκτα, οτι σε 10 χρονια θα ειναι αχρηστα κλπ. Επειδη υπαρχει τοσο μεγαλη παραπληροφορηση, και δεν βρηκα τιποτα τετοιο στον γοογλη, τι ισχυει τελικα; θα εχουν ισχυ τα χαρτονομισματα για παντα; Τα 50άρικα θέλουν άλλαγμα μιας και υπάρχει νέο. Τα 500άρικα έχει σταματήσει η εκτύπωση. Και την τελευταία φορά που άκουσα για αυτά, ήταν ότι η ΕΕ + ΕΚΤ προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να περάσουν εν μία νυκτί νομοθεσία για την κατάργησή τους υποχρεώνοντας την ανταλλαγή τους μόνο μέσω τραπεζών και πόθεν έσχες ανα χείρας, γιατί είναι κατά κόρον το νόμισμα που χρησιμοποιείται για παράνομες δραστηριότητες παγκοσμίως. 1
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 hours ago, NemeSis1990 said: Υπαρχει ενας ψιλοπανικος σε ελληνες που εχουν πολλα κρυμενα 50ρικα ή 500ρικα. Οτι δηλαδη θα αποσυρθουνε και δεν θα γινοντε δεκτα, οτι σε 10 χρονια θα ειναι αχρηστα κλπ. Επειδη υπαρχει τοσο μεγαλη παραπληροφορηση, και δεν βρηκα τιποτα τετοιο στον γοογλη, τι ισχυει τελικα; θα εχουν ισχυ τα χαρτονομισματα για παντα; αν τα εχουνε σπιτι κρυμμενα σιγουρα μεχρι να καταργηθουν θα τα εχουν κλεψει ληστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα