Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, villasg είπε

Εμενα τα πρωτα ουφακια που επαιξα ηταν ασπρομαυρα και μετα με κολλημεvες χρωματιστες ταινιες στην οθονη και αντιτιμο 2 ολοκληρες δραχμες ! ! ! ...
το κλασικο space invaders , το Pong  με τις 2 ρακετες ,  αυτο με τους μετεωρητες  Asteroids , το απιστευτο για την εποχη  του ραλακι crash , το ραλακι με το μοχλο ταχυτητων  Sprint , το Lunar Lander ,

CRASH                                                                     SPACE IVADERS                                                         PONG
yBGTj9B.jpgL4T1NlE.jpgNXGZxk9.jpg

ASTEROIDS                                                                               SPRINT                                                                LUNAR LANDER
MfbDQlI.jpgX3XCznU.jpg6wiV85f.png

Να πως ηταν τα ασπρομαυρα με κολλημενες εγχρωμες ταινιες στην οθονη
xjDw331.png

απο τα παραπανω εχω παιξει το SPACE IVADERS  σε εγχρωμο αλλα μολις σημερα εμαθα οτι το εγχρωμο ηταν αυτοκολλητες ταινιες :o

• Like 1
  • Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 21/07/2018 at 11:53, wannaplay said:

Ωραίο το Cabal, παίζαμε στο σπίτι φίλου σε custom arcade που του είχε φτιάξει θείος του που ήταν τεχνικός σε εταιρεία. 

Κάποτε είχαμε πάει και σε έκθεση, καμιά 20αρια χρόνια πριν. 

Δεν θέλαμε να φύγουμε προφανώς! 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, georgeγ είπε

απο τα παραπανω εχω παιξει το SPACE IVADERS  σε εγχρωμο αλλα μολις σημερα εμαθα οτι το εγχρωμο ηταν αυτοκολλητες ταινιες :o

τα έγχρωμα φίλτρα της οθόνης ήταν εμφανή ειδικά όταν ήταν κλειστό το μηχάνημα. Άλλο ένα ασπρόμαυρο coin-op, το πρώτο fps 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, namastegt είπε

Το θυμαται κανενας ή εγω ειμαι πολυ γερος.https://m.imdb.com/title/tt0087597/

Ταινία ήταν δεν κυκλοφορούσε σαν παιχνίδι στα ουφάδικα  αλλά είχαν φτιάξει και την καμπίνα και σκηνές απο αυτό ειδικά για την ταινία,μετά βγήκε σε Atari και NES αλλά καμμία σχέση με αυτό που έδειχνε βέβαια στήν ταινία μέχρι που έφτιαξε κάποιος Φαν δικιά του version το 2006 που έμοιαζε αρκετά με αυτό που θα έπρεπε να είναι ! ✌️

Φοβερό το Battlezone το είχα δει σε καμπίνα μικρός με τους 2 μοχλούς σαν τανκ κλπ και είχα πάθει πλάκα !

Δημοσ.

Πολλές χτπ στο παρακάτω..αν έχανες ζωή έχανες και τις αναβαθμίσεις και πήγαινε το καβαλημα των νυχτερίδων στα δύσκολα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλη παιχνιδάρα το Rygar με πολύ πρωτότυπο χειρισμό,δεν έπρεπε να είχες την αναβάθμιση στο άλμα για να καβαλήσεις τις νυχτερίδες αν είχες βέβαια τις σκότωνες όταν πήδαγες επάνω τους,πολύ καλό για να περνάς κάποιες πίστες αυτό που καβάλαγες τα ιπτάμενα ✌️ οι άλλες αναβαθμίσεις σίγουρα ήταν χρήσιμες ιδιαίτερα αυτό που κτύπαγες ένα και βάραγε και όσα ήταν στήν σειρά μαζί ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, villasg said:

Εμενα τα πρωτα ουφακια που επαιξα ηταν ασπρομαυρα και μετα με κολλημεvες χρωματιστες ταινιες στην οθονη και αντιτιμο 2 ολοκληρες δραχμες ! ! ! ...
το κλασικο space invaders , το Pong  με τις 2 ρακετες ,  αυτο με τους μετεωρητες  Asteroids , το απιστευτο για την εποχη  του ραλακι crash , το ραλακι με το μοχλο ταχυτητων  Sprint , το Lunar Lander ,

Ναι σε όλα!!!
Με το CRASH μού έκανες flashback 40 χρόνια! Το είχα ξεχάσει τελείως.
Πρωτομπήκα το 79 για να χαλάσω κατοστάρικο για σουβλάκι και βγήκα το 85!

Το τάληρο πρόλαβα και αργότερα που πήγε δεκάρικο, είχα βρει κάτι δίπενα Αγγλίας στο σπίτι, που ήταν ίδια. Εξαφανίστηκαν φυσικά.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Moderators
Δημοσ.

Eννοειται πως ειχα λιωσει τα κλασικα, Shinobi, Mortal Kombat, Pacman, Pang, Sunset Riders κλπ, αλλα θελω να αναφερθω στο παρακατω που με ειχε στοιχειωσει. Το φακην New Zealand story. Moυ ειχε φαει απειρα 20ρικα, δεν το ειχα τερματισει ποτε και μια μερα απλα το εβγαλαν. Τρελο απωθημενο. Το εχω κατεβασει στο κινητο μονο και μονο για να το τελειωσω αλλα με στενοχωρει που δεν μου δινει την ιδια αισθηση πλεον (αν και λογικο εδω που τα λεμε).

Επισης, υπηρχε και μια εκδοχη του Qix με γυμνα manga ή ειναι η ιδεα μου?

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, stormrain said:

Επισης, υπηρχε και μια εκδοχη του Qix με γυμνα manga ή ειναι η ιδεα μου?

Κάτι μου λέει αυτό. Το original πάντως μεγάλο κόλλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για τους δεινόσαυρους του φόρουμ. 

Πότε ήρθαν τα ουφαδικα πρώτη φορά στην Ελλάδα; το γνωρίζει κάποιος;

Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο,αλλά κανένας δεν ξέρει να μου πει με σιγουριά 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το 80-81 στα Αηδονάκια στην Κηφισίας είδα τα πρώτα μου ηλεκτρονικά (ασπρόμαυρα space invaders).Τα ουφάδικα που πήγαινα μεγαλύτερος ήταν Ακαδημίας (σε ένα υπόγειο) , στην Φωκίωνος , και τέρμα Πατησίων (Gema νομίζω το έλεγαν).Το πολύ χρήμα το είχα χαλάσει καλοκαίρια στην Αρτέμιδα (Λούτσα) σε 2 μαγαζιά που είχαν πολλά παιχνίδια (ένα στην αγορά και το άλλο που είχε και πατίνια). 

Σε αυτό με τα πατίνια είχε και ένα με καρχαρίες που κρατούσες ένα όπλο καμάκι και σημάδευες και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σαν καμπίνα.Νομίζω shark attack λεγόταν το παιχνίδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dime100 είπε

Αν θυμάμαι καλά το 80-81 στα Αηδονάκια στην Κηφισίας είδα τα πρώτα μου ηλεκτρονικά (ασπρόμαυρα space invaders).Τα ουφάδικα που πήγαινα μεγαλύτερος ήταν Ακαδημίας (σε ένα υπόγειο) , στην Φωκίωνος , και τέρμα Πατησίων (Gema νομίζω το έλεγαν).Το πολύ χρήμα το είχα χαλάσει καλοκαίρια στην Αρτέμιδα (Λούτσα) σε 2 μαγαζιά που είχαν πολλά παιχνίδια (ένα στην αγορά και το άλλο που είχε και πατίνια). 

Σε αυτό με τα πατίνια είχε και ένα με καρχαρίες που κρατούσες ένα όπλο καμάκι και σημάδευες και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σαν καμπίνα.Νομίζω shark attack λεγόταν το παιχνίδι.

Υπήρχαν από τότε τα Αηδονάκια ? Μπράβο.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dime100 είπε

Αν θυμάμαι καλά το 80-81 στα Αηδονάκια στην Κηφισίας είδα τα πρώτα μου ηλεκτρονικά (ασπρόμαυρα space invaders).Τ

Δεν ξέρω χρονολογία αλλα μετά το 1990 ενας Θείος μου έχει πει οτι μαζευόταν αλητεία έξω απο εκεί για ένα φεγγάρι. Πέρναν martins flight κτλ...όταν ζήτησα να πάω δεν με 'άφησαν

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...