paranoidwow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 καλησπέρα χωρίς να έχω διαβάσει το ποστ.. αγόρασα 2 εισιτήρια για τη συναυλία τον maiden από το εν λόγο σαιτ . παρέλαβα τα εισιτήρια κανονικά σε ηλεκτρονική μορφή . ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα στα εεισιτήρια αναγράφετε το όνομα άλλου (προσπάθησα να τα πάρω από tickethouse. άλλα το σαιτ τούς κρασαρε συνεχεία )
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσο τα πήρες; Δε γνωρίζω τι παίζει με ηλεκτρονικά εισιτήρια, αλλά μου φαίνεται θα έχεις θέμα, αλλιώς τύπωσε καμιά 50αριά να δώσεις και σε εμάς.😅 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Miracle Worker
sistah Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εαν στην εισοδο ελεγχουν με barcode δεν θα εχει προβλημα αλλα οπως και να'χει, και στο ticket house με print at home τα διαθετουν οποτε ολα καλα.
paranoidwow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το θέμα φίλε ειναι ότι δεν εχω πάρει ξανά ηλεκτρονικό εισιτήριο για ροκγουειβ , πάντα απο τικετχαους , απλά τωρα απουσιάζω απο Ελλάδα και αναγκαστικά τα πήρα απο σάιτ . Ξέρει κάνει πως περίπου ειναι το ηλεκτρονικό για να συγκρίνω ; αν μπορείτε μια φωτογραφία ( χωρίς φυσικά να φαίνεται το μπαρκοουντ ) για να κάνω τσεκ. Ευχαριστω UP THE IRONS \m/
MrJulius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 2:41 ΜΜ, MANOLIS50 είπε Φίλος δικηγόρος μου υπόδειξε πως σε απάτη ή και απλή υποψία απάτης, μπορεί ο όποιος πολίτης να αναφερθεί ανέξοδα στις παρακάτω υπηρεσίες. 1) Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 2) Ειδική Γραμματεία ΣΔΟΕ - Υπουργείο Οικονομικών (Υπάρχει πιθανότητα φοροδιαφυγής) 3) Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αν το κάνει επώνυμα θα διαταχθεί άμεσα έρευνα, και αν διαπιστωθεί ενοχή θα κινηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη. Ναι αλλά ποσό καιρό κάνουν για να δούμε μια καταγγελία μέσο email;
palasd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 11:05 ΜΜ, paranoidwow είπε Το θέμα φίλε ειναι ότι δεν εχω πάρει ξανά ηλεκτρονικό εισιτήριο για ροκγουειβ , πάντα απο τικετχαους , απλά τωρα απουσιάζω απο Ελλάδα και αναγκαστικά τα πήρα απο σάιτ . Ξέρει κάνει πως περίπου ειναι το ηλεκτρονικό για να συγκρίνω ; αν μπορείτε μια φωτογραφία ( χωρίς φυσικά να φαίνεται το μπαρκοουντ ) για να κάνω τσεκ. Ευχαριστω UP THE IRONS \m/ Έτσι για να μην μένουν απορίες τελικά την συναυλία την είδες
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 18 minutes ago, palasd said: Έτσι για να μην μένουν απορίες τελικά την συναυλία την είδες Aμα σου πει οτι την ειδε, θα σκεφτοσουν να αγορασεις εισητηρια απο το συγκεκριμενο σαιτ δηλαδη (βαση και οσων διαβασες εδω μεσα) ;
palasd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 όχι ρώτησα απλά για να ξέρουμε το αποτέλεσμα και ναι αν δεν μπορούσα να το βρω από αλλού και την είδε τότε μπορεί και να
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 11/7/2018 στις 2:10 ΜΜ, margaritagr είπε Δηλαδή..... βλεπεις αυτή τη σελίδα και λες Α καλή ιδέα να δώσω εδώ τα λεφτά μου!! με την πρωτη ματια όχι ΑΛΛΑ οταν παρατηρησεις οτι βλεπουνε την σελιδα αλλα 214 άτομα, αγχώνεσαι μην εξαντληθούν τα εισητήρια και αγοράζεις σούμπιτος
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, paranoidwow είπε Την ειδα. Όλα οκ . Απο youtube? Η οντως πηρες τα εισιτηρια της βιαγκογκο?
EvilEyes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 10:50 ΠΜ, palasd είπε Έτσι για να μην μένουν απορίες τελικά την συναυλία την είδες Με το μπαχαλο που επικράτησε και εισητηριο να μην είχες έμπαινες μέσα.
mindtrapper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) True story. Και εγώ αγχώθηκα επειδή το εισιτήριο είχε άλλο όνομα (τα βγάλαμε όλα μαζί με μια χρέωση) αλλά εκεί στις μπάρες μόνο πεταχτούς δεν μας έκαναν για να μπούμε γρήγορα μέσα. 😛 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από mindtrapper
kage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το site ειναι το πιο γνωστο σαν "blackmarket"μεσαζωντας εισητηριων. Φιλος πριν 3 μηνες πουλησε εισητηριο final 4 euroleague για βελιγραδι κατι που μεσω ελλαδας θα ταν δυσκολο γιατι θα χε περιορισμενο κοινο απλα δεν μπορουν να ελεγχουν την αυθεντικοτητα ή αν εχει πουληθει ξανα το εισητηριο..εκει καπου ξεκιναει το κακο rating Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα