Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kathytherion είπε

Σοφοκλέους απ τα νοστιμότερα σ ένα σουβλατζίδικο αραβικό που περνάς απ έξω

Δυσκολακι να επιβιωσεις εκει μεσα αδελφε ..... στο τελος ολο και κατι θα σου λειπει  ........ Σοφοκλέους  γαρ

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, villasg είπε

Δυσκολακι να επιβιωσεις εκει μεσα αδελφε ..... στο τελος ολο και κατι θα σου λειπει  ........ Σοφοκλέους  γαρ

Αγρίευεσαι με την εικονα του πλήθους απ έξω η αλήθεια ειναι αλλα εγω κυκλοφορώ αν περάσω πρωινές ώρες αιχμής . Δν μπορω να εγγυηθώ κατι αλλα νομιζω οτι αν κοιτάω τη δουλειά μου δέν μ ενοχλούν, βεβαια είμαι κοπέλα κ νιώθω βλέμματα οποτε κάνω λιγο την πάπια μέχρι να φύγω απο το σημείο. Παντως πριν κάνα δυο χρόνια είχα πάει και είχα κάτσει και με φίλη μου να φάμε εκει.

επειδη αναφέρθηκε, όντως ο Λευτέρης έχει ωραίο σουβλάκι παρά τα λίγα υλικά που βάζει. Το ενοχλητικό ειναι οτι δίνεις ίδια τιμη για εμα σουβλάκι σχεδόν το μισό απο αλλα, ειναι απ τις λίγες φορές που τρώω ολόκληρο πιτόγυρο και εξακολουθώ να πεινάω. Δυστυχώς στην περιοχή δεν έχω βρει κατι αξιόλογο σε καλαμάκι κοτόπουλο με ωραία σως, ωραία πίτα και σωστές αναλογίες τομάτας, μαρουλιού κρεμμυδιού (πατάτες δεν βάζω, αν και θεωρώ οτι καλο ειναι να υπάρχει η επιλογή για όποιον θελει) οποτε φτιάχνω μόνη μου τα σουβλάκια τον τελευταίο καιρο( χάνει λιγο απ τη μαγεία , τουλάχιστον το ευχαριστιεμαι γιατι βάζω τα υλικά που μ αρέσουν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλκοκονδυλη 44 Αθηνα, διπλα στο Οpap play εχει επισης ενα αξιολογο φαλαφαδικο. Χρεωνει 2€ το σπεσιαλ.

Επεξ/σία από Jorvik
Δημοσ.
On 13/07/2018 at 19:34, villasg said:

επειδη εχω παρει απο παντου , αμα βρασουν αυτα σε αυτες τις τιμες χεσε με ( ειναι χαλια λεμε )  και παρα πολυ πολυκαιρισμενα .

καμια σχεση, εισαι εντελως φαουλ,

αν σου ετυχε μια φορα δεν μπορεις να γενικευεις,

και στα 3α μου εχει τυχει αυτο που λες και

σε ακριβοτερα και επωνυμα τυχαινει,

τα συγκεκριμενα τα τιμαω χρονια και

προσωπικα τρωω μια χαρα

Δημοσ.
Στις 14/7/2018 στις 8:46 ΠΜ, haris_216 είπε

Βλέπω ότι μερικοί έχετε "κολλήσει" με το όνομα.

Τα λέμε "φαλάφελ" γιατί είναι "φαλάφελ".

αυτά καλό είναι να διευκρινίζονται

Δημοσ.
On 13/07/2018 at 18:34, palasd said:

Το καλύτερο σουβλάκι με μπόλικη πατάτα και πολύ γύρο είναι στον Ασπρόπυργο μόλις μπαίνεις μέσα από την γέφυρα

Δεν θα το έλεγα το καλύτερο αλλά γούστα είναι αυτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...