Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχουσα τιμή.  Έχουν δίκιο, έχεις άδικο, δεν χρειάζεται να νευριάζεις.

Μόνο σε περιπτώσεις ακαταλλήλων ισχύει η αρχική τιμή πώλησης.

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, ~mxls~ said:

Τρέχουσα τιμή.  Έχουν δίκιο, έχεις άδικο, δεν χρειάζεται να νευριάζεις.

Μόνο σε περιπτώσεις ακαταλλήλων ισχύει η αρχική τιμή πώλησης.

Δε νευριάζω, απλά επειδή θεωρώ -κατά την άποψή μου- ότι αδικούμαι, το ψάχνω παραπάνω.

Αν έχω άδικο θα φανεί και θα το βουλώσω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δε νευριάζω, απλά επειδή θεωρώ -κατά την άποψή μου- ότι αδικούμαι, το ψάχνω παραπάνω.

Αν έχω άδικο θα φανεί και θα το βουλώσω.

Είναι πολλοί οι καταναλωτές που στην ίδια ακριβώς περίπτωση ζητάνε το ίδιο με σένα.

Επειδή γνωρίζω το θέμα στο απαντώ. Καλώς ψάχνεσαι πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα αν γινοταν το αναποδο?

δηλαδη αν αγοραζα κατι στις εκπτωσεις, 20 και μετα το επεστρεφα οταν ειχε 40 τι θα γινοταν?

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Ntinaras said:

δηλαδη αν αγοραζα κατι στις εκπτωσεις, 20 και μετα το επεστρεφα οταν ειχε 40 τι θα γινοταν?

Προφανώς κανένα κατάστημα δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο, μιας και είναι τουλάχιστον βλακώδες να έχεις κέρδος από αέρα κοπανιστό.

Εκτός κι αν είσαι κατάστημα οπότε και μπορείς να το κάνεις ονομάζοντας το "πολιτική". 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σε ρούχο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό. Σε ηλεκτρονικό είδος που μπορεί εύκολα να συμβεί, θα σου επέστρεφαν τα 20 ευρώ ή θα μπορούσες να κάνεις αλλαγή μόνο με είδος τρέχουσας προσφοράς.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προφανώς κανένα κατάστημα δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο, μιας και είναι τουλάχιστον βλακώδες να έχεις κέρδος από αέρα κοπανιστό.

Εκτός κι αν είσαι κατάστημα οπότε και μπορείς να το κάνεις ονομάζοντας το "πολιτική". 

Στη τρέχουσα τιμή θα στο αλλάξουν κάποιες εταιρείες. Ακούγεται έξυπνο, στην πράξη δεν νομίζω ότι θα πετύχεις κέρδος.

Προϊόντα εκπτωτικά μπορεί να μην δουν ξανά αρχική τιμή λόγω σεζόν, την επόμενη να'ναι σε "προσφορά", καθόλου απόθεμα και πάει λέγοντας.

Έχω πετύχει όρους τύπου εκπτωτικά αλλαγή με εκπτωτικά και πάει λέγοντας.

Στην καλύτερη ένα πιστωτικό στη τιμή αγοράς για εξόφληση σε άλλο κωδικό όπως γράφει η idomeneas7.

Γενικά δύσκολα θα βρεις αλυσίδες κορόιδα στην αγορά.

Νομικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι υποχρεωμένοι σε εκπτωτικά είδη να ακολουθούν όρους με μη εκπτωτικά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Συνεχίζω την κουβέντα, αν και ανενεργή για καιρό, με μια αντίστοιχη περίπτωση αλλαγής προϊόντος.

Η αγορά προϊόντων έγινε από φυσικό κατάστημα τέλη ιουλίου, με έκπτωση 35%. Τα προϊόντα ήταν δώρο και η αλλαγή έγινε σήμερα, ενώ τα προϊόντα είχαν έκπτωση 15%. Η αλλαγή, λοιπόν, έγινε με την τιμή της αγοράς και όχι της τρέχουσας τιμής, κάτι που κατάλαβα εκ των υστέρων. Με δεδομένο ότι τα προϊόντα σκανάρονται και βγαίνει αυτόματα η τιμή, η αλλαγή της έκπτωσης έγινε (προφανώς) χειροκίνητα από την πωλήτρια.

Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποια πληροφορία για το τί ισχύει στη προκειμένη περίπτωση στο Συνήγορο του Καταναλωτή, ούτε αναφέρεται ρητά στο site της εταιρίας κάτι για αλλαγές από φυσικό κατάστημα, υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Γιατί με την γενική παραδοχή, ότι, δηλαδή, η αλλαγή γίνεται με την τρέχουσα τιμή, θα έπρεπε η τιμή να υπολογιστεί με έκπτωση 15%. Προφανώς, καταλαβαίνω ότι θα αγόραζα προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από όσα αρχικά δόθηκαν αλλά αδυνατώ να κατανοήσω πώς μια εταιρία χρησιμοποιεί την παραπάνω παραδοχή, όπως το συμφέρει κάθε φορά ώστε να κερδίζει ή έστω να μη ζημιώνεται.

Κάθε σκέψη ή εμπειρία καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...