*nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 @evabb Απ'το amazon καποτε που ειχα βρει ωραια metal μπλουζακια (ή σε συναυλιες) προσεχα να γραφουν female cut ή κατι τετοιο. Οποτε εκαναν σωστη εφαρμογη. Τωρα τα κλασσικα φαρδια T-shirt θα τα συνδυασω μονο με κατι πολυ στενο απο κατω, πχ jeggings. Και δειχνει οκ το συνολο. Φαρδυ πάνω με φαρδυ κατω ΠΟΤΕ. 1
uesugi1989 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το thread είναι κορυφή Να πω κ εγώ το παράπονο μου: πόσο ακόμα θα πρέπει να ανεχτούμε τα ψηλομεσα παντελόνια, κολάν, φούστες, μάγιω κτλ στις κοπέλες? Αντιαισθητικό στο φουλ και να πω ότι είναι και άνετο να πω πάει στο διαλο. Φορανε/τε τα ρούχα σχεδόν κάτω από το στήθος, δε σας ενοχλεί δλδ ? Edit: παπούτσια με φελο λεμε τα διάφορα boost της adidas ? Φαίνονται λιγάκι κάπως αλλά όταν τα δοκιμάσεις για τρέξιμο, μετά δεν υπάρχει γυρισμός σε άλλο παπούτσι. Αν κ έχω κ ένα ζευγάρι μαυρα NMD 😋 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από uesugi1989
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης κάτι μακριές-φαρδιές πανταλόνες που φοράνε οι γυναίκες: Ομοίως το αντρικό παντελόνι που αφήνει σε κοινή θέα αστάγαλο-πόδι Το χειρότερο απ'όλα συνδυασμός πουκάμισο, με κοντό παντελόνι και παντόφλα (σε άντρα). 22 ώρες πριν, gas7777 είπε Ένα πράγμα θεωρώ κακόγουστο. Το πάστωμα. Κορίτσι σα τα κρύα τα νερά, μια κούκλα, μου έρχεται τίγκα στη πούδρα, στο κραγιόν, στο βαμμένο μάτι. Έρχεται ως ένας άλλος άνθρωπος. Ειναι άσχημο κορίτσια. Δε χρειάζεται τόσο βάψιμο κατά την άποψή μου. 9 στις 10 γυναίκες ανεβαίνουν επίπεδο με το μακιγιαζ. Διαφορετικά καμία δεν θα έβαζε, δεν είναι χαζές να ξοδεύονται και να χάνουν χρόνο... Σίγουρα οι υπερβολές δεν κάνουν καλό, για παράδειγμα ξυρισμένο-βαμμένο φρύδι, ψεύτικες βλεφαρίδες, τεράστια νύχια κλπ. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
gas7777 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, GenesisX είπε 9 στις 10 γυναίκες ανεβαίνουν επίπεδο με το μακιγιαζ. Διαφορετικά καμία δεν θα έβαζε, δεν είναι χαζές να ξοδεύονται και να χάνουν χρόνο... Σίγουρα οι υπερβολές δεν κάνουν καλό, για παράδειγμα ξυρισμένο-βαμμένο φρύδι, ψεύτικες βλεφαρίδες, τεράστια νύχια κλπ. To προβλημα ειναι το πάστωμα οχι ένα καλο μακιγιάζ. Αν ειναι να ασβεστωσεις το προσωπό σου και να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά σου, ειναι σα να κοροιδευεις τον κοσμο και τον εαυτό σου. Ειναι πολυ αντιαισθητικό. 1 1
xgol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Λευκές μπότες σε γυναίκες. Βρώμικα παπούτσια/ρούχα. Χοντροί με κολλητά t-shirt. Γυμναστηριακοί τύποι που το επιδεικνύουν με κάθε δυνατό τρόπο (αμάνικα, κολλητά). Χειροτερεύει αισθητικά όσο μεγαλώνει η ηλικία (50άρηδες με V μέχρι τον αφαλό για να φανεί το στήθος). Κοντά παντελόνια σε άντρες. Λευκά, φαρδιά φορέματα σε γυναίκες (εξαιρούνται οι νύφες). Οποιοσδήποτε υιοθετεί ένα στυλ που δε μπορει να το υποστηρίξει (λαικατζήδες με κοστούμι και ρολεξ, 50αρηδες γιατροι με σταν σμιθ, κοντό παντελόνι και εμφύτευση μαλλιών, κτλ κτλ). Make up/πουδρες/μποτοξ σε ανδρες.
gas7777 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Tι ακριβως εννοειτε με το "δε μπορει να το υποστηρίξει"? Δε καταλαβαινω. Οριζουμε το γουστο του κόσμου? Το εντάσσουμε σε πλαίσια βάση των δικων μας γουστων? 11 λεπτά πριν, xgol είπε Κοντά παντελόνια σε άντρες. Να μη φοράμε κοντά παντελόνια?
GothicCrusader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Φυσικά και όχι. Μπορείς να συμβουλευτείς και τις προηγούμενες σελίδες για να δεις αναλυτικά τι άλλο επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να φορά το κάθε φύλο.
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Γνωμες λεμε και διασκεδαζουμε δεν θα σας πουν τα μελη ενος φορουμ τι να φορατε κ τι οχι. Αλλα εχουν καθε δικαιωμα να διασκεδαζουν με μερικες επιλογες των fashionistas.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 12:29 ΜΜ, idomeneas7 είπε Κατι φουστες που αρχιζουν κατω απο το βυζι, σερνονται στο πατωμα και εχουν σχημα πυραμιδας. Υπαρχουν 3 ειδη υψους που μπορεις να βαλεις το ρουχο χαμηλομεσο ψηλομεσο χαμηλομασχαλο.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2018 στις 6:28 ΜΜ, redykt είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το παπούτσι μου θυμίζει σκύλο συμφορουμίτη (ναι έχουμε και τετράποδους συμφορουμίτες :ρpp) Spoiler Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe 1
manolis115 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά αντιπαθώ πολύ τα κόκκινα παντελόνια στους άντρες. Αντιπαθώ τα τακούνια σε γυναίκες που δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν και περπατάνε περίεργα. Αντιπαθώ μπλούζες με νεκροκεφαλές, δράκους, λιοντάρια και πάσης φύσεως ζώα και τέρατα. Αντιπαθώ τις πολύ στενές μπλούζες στους άντρες για να φαινεσαι και καλά σφίχτης. Αντιπαθώ τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια σε σημείο να φαίνεται το εσώρουχο του άντρα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από manolis115
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Τατουαζ ειναι η basic απαντηση στο παρον τοπικ. Διαχρονικη γυφτια και καρακιτσαριο, η οποια -καθολου τυχαια και αδικα- μενει και ανεξιτηλη στο χρονο. Κυριολεκτικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Τατουάζ σήμερα, ξεπλυμένη μουτζούρα σε λίγα χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ακριβώς, καραχάλι! τατουάζ οι άντρες στα πόδια 🤢 (γαμπες!) και στο μπροστινό μέρος των ώμων οι γκόμενες. Χάλι σκέτο. Τα πιο κλασικά τατουάζ ειναι πιο καλά. Επίσης κατι που με κάνει να ξερναω είναι τα παπούτσια που γίνονται "τσαρούχια" Χεχ οπως και τα δικά μου τα σταρακια μπλε της firefly 50 λεπτά πριν, GenesisX είπε Τατουάζ σήμερα, ξεπλυμένη μουτζούρα σε λίγα χρόνια. Είναι ήδη ξέπλυμα. Παλιότερα είχαν κάποια ουσία.
sunstorm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, evabb είπε Η πίκρα μου με τα μεταλ μπλουζάκια είναι ότι συνήθως το κόψιμο τους είναι τελείως αντρικό και δεν κολακεύει το γυναικείο σώμα. Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να πάω να φτιάξω δικά μου merch για να είναι όπως ακριβώς τα θέλω κι ας μου κάνουν μήνυση. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ θέλω να φορέσω τέτοια μπλουζάκια, δεν τα φοράω εν τέλει. Για δες λίγο εδώ στα women https://www.metal-shop.eu/ https://www.emp-online.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις