tmagafas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να υπαρχει η δυαντοτητα μεσω ethernet και σε περιπτωση διακοπης ρευματος να χρησιμοποιει καρτα sim. ευπροσδεκτη καθε συμβουλη και προταση. ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από tmagafas
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις συναγερμό και θέλεις να το συνδέσεις μέσω ethernet ή θέλεις να αγοράσεις? υπάρχει ένα θέμα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από pavloa
tmagafas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pavloa είπε θελω να αγορασω εναν καινουργιο. υπαρχει ενας paradox αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο του ακριβως και δεν ειμαι σπιτι τωρα. υπαρχει η δυνατοτητα αν εγκατασταθει module γι αυτο με ρωτας; ... εν τω μεταξυ στο θεμα που μου εστειλες δεν ειδα νομιζω απαντηση στην ερωτηση μου, παντως σε ευχαριστω Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από tmagafas
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) για τον paradox δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι. Για τον sigma s-pro που έχω εγώ υπάρχει αυτό http://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/συστήματα-sigma/gsm-gprs-interfaces/IXION-IP-G Μέσω enternet και μέσω gprs. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου και απο εκεί μπορείς να κάνεις πολλά... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από pavloa
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, tmagafas είπε πολυ καλο!! Ναι είναι πάρα πολύ καλό..Και η εφαρμογή έχει αρκετές ρυθμίσεις. Πάντως αν σκέφτεσαι να αλλάξεις συναγερμό κοίτα sigma s-pro .
Fubar.gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Υπάρχουν GSM modules τα οποία ουσιαστικά κάνουν emulation σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, οπότε μπορούν να δουλέψουν με (σχεδόν) οποιοδήποτε υπάρχοντα πίνακα συναγερμού, όσο παλιός και αν είναι.
pavloa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 4:10 ΜΜ, tmagafas είπε καλησπέρα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να υπαρχει η δυαντοτητα μεσω ethernet και σε περιπτωση διακοπης ρευματος να χρησιμοποιει καρτα sim. ευπροσδεκτη καθε συμβουλη και προταση. ευχαριστω. Τελικά τι αποφάσισες να κάνεις με συναγερμό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα