mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα Ψάχνω ένα καλώδιο 5κλονο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εύκαμπτο και όσο το δυνατόν λεπτότερο γίνετε Πήρα αυτό από ebay αλλά θέλω κιαλλο γνωρίζει κανείς που να ψάξω μην περιμένω κάνα μήνα πάλι από ebay https://m.ebay.com/itm/New-Flexible-2-6-Multicore-Cable-Points-amp-Signal-Small-Power-Data-AUTO-CAR-Wire-/141117359063?varId=440209420130&txnId=1546984690004 θέλω καμιά 20αρια μέτρα
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό. Π.χ. Καυκάς, Μεϊδάνης, κλπ.
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Πόσο ψιλό θέλεις; Στο link που έδωσες δείχνει να έχει μέχρι 26 awg. Σου φτάνει τόσο ;
villasg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλα με το ΦΑΝΟ http://www.fanos.gr/ Ειναι ο μονος που εβρισκα Kynar wire παλια που τσιπαρα playstation 2 . Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από villasg
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, Haldol είπε Πόσο ψιλό θέλεις; Στο link που έδωσες δείχνει να έχει μέχρι 26 awg. Σου φτάνει τόσο ; Τι είναι αυτό το awg ?το φτινοτερο πήρα εγώ Σκέψου ότι θέλω να αντικαταστήσω καλώδιο από headphones
nvel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 τα καλώδια ήχου έχουν συγκεκριμένες κατασκευές και δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άσχετα καλώδια σαν αυτό που βρήκες στο ebay
Fortistis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, nvel είπε τα καλώδια ήχου έχουν συγκεκριμένες κατασκευές και δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άσχετα καλώδια σαν αυτό που βρήκες στο ebay Τι συγκεκριμένες κατασκευές και γιατί;
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ακόμα δεν το δοκίμασα είναι αλήθεια. Αν ισχύει αυτό τότε έχω θέμα πρέπει να ψάξω καλώδιο ξανά αλλιώς πάω για καινούρια ακουστικά 4 ώρες πριν, villasg είπε Μιλα με το ΦΑΝΟ http://www.fanos.gr/ Ειναι ο μονος που εβρισκα Kynar wire παλια που τσιπαρα playstation 2 . Θα πάρω Δευτέρα να δω τι εχει
nvel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 αν τα ακουστικά είναι ακριβά και ξέρεις να κάνεις κολλήσεις τότε αξίζει η αλλαγή, αλλιώς απλά παίρνεις άλλα ακουστικά. Μπορείς να βρεις και έτοιμο καλώδιο επέκτασης και να κόψεις το ένα ακροδέκτη ή κάτι τέτοιο από ebay 10 ώρες πριν, Fortistis είπε Τι συγκεκριμένες κατασκευές και γιατί; κάθε καλώδιο είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων, εντάσεων και τάσεων. Ο ήχος στα ακουστικά έχει το δικό του εύρος παραμέτρων και δεν μπορεί να μεταφερθεί σωστά από καλώδιο οργάνων αυτοκινήτων όπως αυτό που αγοράστηκε.
mastoras007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Έψαξα ebay και δεν βρήκα αυτό που θέλω Θέλω 5 κλονο καλώδιο για στερεοφωνικό ήχο και μικρόφωνο τα ακουστικά είναι ακριβά και καλά και είναι για ιντερνέτ καφέ πρόκειται για πολλά τεμάχια και η αλλαγή τους θα πονέσει το πρόβλημα που έχω είναι ότι τα υπάρχον καλώδια κόβονται συνέχεια τα καλώδια του μικροφώνου στο σημείο ακριβός εκεί που πάει το καλώδιο μέσα στο ακουστικό από πτώσεις χτηπηματα κτλ . Τα Ακουστικά σαν ακουστικά είναι τέλεια και γερή κατασκευή το μόνο πρόβλημα είναι αυτό τα επισκευάζω συνέχεια κόβοντας το καλώδιο λίγο ποιο κάτω και τα ξανά κολλάω αλλά μετά από τόσο καιρό που τα έχω τα καλώδια μίκρυναν πολυ και δεν σηκώνουν επισκευή. Αν δουλέψει αυτό το καλώδιο θα με βγάλει από μεγάλο Μπέλα.
Pokemon640 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ουσία θες 4 επαφών με γείωση, https://www.thomann.de/gr/sommer_cable_dmx_kabel_schwarz_4x034mm.htm θα το βρεις στον PA Solutions, αν δεν το έχει ζήτα το να στο φέρει, το συγκεκριμένο καλώδιο που σου πρότεινα είναι ακριβώς για αυτό το σκοπό (ήχος). Β' λύση είναι να έβαζες cat 7 καλώδιο. Για τόσο μικρή απόσταση δεν θα καταλάβεις διαφορά, είναι πολύ καλά θωρακισμένο και αυτό. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από Pokemon640
Fubar.gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, mastoras007 είπε Έψαξα ebay και δεν βρήκα αυτό που θέλω Θέλω 5 κλονο καλώδιο για στερεοφωνικό ήχο και μικρόφωνο τα ακουστικά είναι ακριβά και καλά και είναι για ιντερνέτ καφέ πρόκειται για πολλά τεμάχια και η αλλαγή τους θα πονέσει το πρόβλημα που έχω είναι ότι τα υπάρχον καλώδια κόβονται συνέχεια τα καλώδια του μικροφώνου στο σημείο ακριβός εκεί που πάει το καλώδιο μέσα στο ακουστικό από πτώσεις χτηπηματα κτλ . Τα Ακουστικά σαν ακουστικά είναι τέλεια και γερή κατασκευή το μόνο πρόβλημα είναι αυτό τα επισκευάζω συνέχεια κόβοντας το καλώδιο λίγο ποιο κάτω και τα ξανά κολλάω αλλά μετά από τόσο καιρό που τα έχω τα καλώδια μίκρυναν πολυ και δεν σηκώνουν επισκευή. Αν δουλέψει αυτό το καλώδιο θα με βγάλει από μεγάλο Μπέλα. Κοίτα και για καλώδιο συναγερμού. Το συγκεκριμένο έχει 6 αγωγούς των 0,22 τετραγωνικών χιλιοστών που είναι αρκετά λεπτοί https://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=321_148&products_id=25301
mastoras007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Καλή περίπτωση το καλώδιο συναγερμού. Και φτινο αρκετά. Είναι όμως αρκετά εύκαμπτο?
GeorgeHellas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Να αγοράζετε καινούρια ακουστικά κύριε.. Ολο μαστορέματα κάνετε... Οι βιομηχανίες ακουστικών πως θα επιβιώσουν? Χαχα ωραίος αφού πιάνουν τα χέρια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα