Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/8/2018 στις 1:36 ΠΜ, kriosgr είπε

Μετά από 20 περίπου μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι το πληκτρολόγιο το butterfly δεν μου αρέσει. Του 2015 το πληκτρολόγιο μου άρεσε πιο πολύ και φαινόταν πιο ποιοτικό. Από την άλλη η touch bar με έχει ενθουσιάσει. Τα ηχεία του μου φαίνονται πιο δυνατά και η φόρτιση πολύ πιο γρήγορη από του 2015.  

Νομίζω πως το butterfly keyboard θα βολέψει αυτούς που δεν γράφουν πάρα πολλά....

άντε βάλε και καμιά φωτό από το μηχάνημα!! 😉

Δημοσ.
3 ώρες πριν, onelonelystar είπε

Νομίζω πως το butterfly keyboard θα βολέψει αυτούς που δεν γράφουν πάρα πολλά....

άντε βάλε και καμιά φωτό από το μηχάνημα!! 😉

Έχω βάλει σε αυτό το thread ☺️

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση για αυτούς που έχουν MacBook Pro του 2018, είτε 13" είτε 15".

Για αυτά που γράφονται όπως εδώ και εδώ ας πούμε, έχετε παρατηρήσει κάτι;

Θέλω εδώ και δυο χρόνια (plus) να αλλάξω το MacBook μου και με αυτά που διαβάζω, τόσο για τα μοντέλα του 2016-2017 όσο και για αυτά του 2018 με κάνουν να διστάζω...

Όποιοι από εσάς τα έχετε ήδη, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Από τις 'εμπλοκές' του wifi με τους USB-C adapters και τους θορύβους στο σασί λόγω θερμοκρασιών εκεί που ενώνεται η οθόνη με το κυρίως πλαίσιο στα μοντέλα του '16 - '17 μέχρι και για αυτά του '18 που ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, soiramk είπε

Όποιοι από εσάς τα έχετε ήδη, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Από τις 'εμπλοκές' του wifi με τους USB-C adapters και τους θορύβους στο σασί λόγω θερμοκρασιών εκεί που ενώνεται η οθόνη με το κυρίως πλαίσιο στα μοντέλα του '16 - '17 μέχρι και για αυτά του '18 που ανέφερα πιο πάνω.

Όταν εχεις σκάσει 2.5-3k euro για laptop, το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια και αρχίζει σταδιακά να μη παρατηρεί πράγματα. Πήγαινε δες το μηχάνημα από κοντά για να δεις αν σου αρέσει. Αν δεν σου αρεσει, μπορείς να βρεις από Apple store UK certified refurbished MacBook pro 2015 (αν το θεωρείς valid option).

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Όταν εχεις σκάσει 2.5-3k euro για laptop, το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια και αρχίζει σταδιακά να μη παρατηρεί πράγματα. Πήγαινε δες το μηχάνημα από κοντά για να δεις αν σου αρέσει. Αν δεν σου αρεσει, μπορείς να βρεις από Apple store UK certified refurbished MacBook pro 2015 (αν το θεωρείς valid option).

Σε πρώτη ανάγνωση συμφωνώ (όντας και εγώ ως ένα σημείο εμμονικός έχοντας δώσει τόσα λεφτά).

Θα σου πω όμως ότι τα μοντέλα του '16 - '17 τα είχα δει από κοντά, τόσο σε πλαίσιο όσο και στο iStorm και είχα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι π.χ. πιέζοντας την οθόνη κάτω από το μηλαράκι έκανε τον ήχο που περιγράφανε στα διάφορα forum. Για τον ήχο από τα ηχεία δεν γινόταν, μιας κ μέσα στα μαγαζιά δεν έχει την κατάλληλη ησυχία για να το παρατηρήσεις ούτε την ώρα μέχρι να το εμφανίσει. Υπάρχουν όμως βιντεάκια για τα μοντέλα των χρονιών αυτών που ακούγονται κανονικά οι ήχοι που περιγράφουν, οπότε δε νομίζω να είναι ολόκληρη σκευωρία κτλ.. Δεν θεωρώ valid option να πάω σε hardware μιας 3-ετίας πίσω.

Για να επανέλθω στο ερώτημα μου, αυτοί που το έχετε ήδη το laptop και το έχετε δουλέψει έχετε διαπιστώσει τίποτα αντίστοιχο; @kriosgr, @kazantzidis ;;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Μπορω να καταλαβω αυτο που λες, μονο ως 'εθελοτυφλισμο', με την εννοια οτι δεν μπορεις να πιστεψεις οτι μπορει οντως να συμβαινει!

Γιατι για μενα η νορμαλ σκεψη ειναι οτι απο τη στιγμη που δινεις ενα σκασμο λεφτα, εχεις απαιτησεις, και δικαιως!
Αμα ειναι να τριζει, να εχει προβληματα το πληκτρολογιο, και χιλια μυρια αλλα, πας και παιρνεις ενα λαπτοπ με 400 ευρω, και δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις.
Αλλα οταν παιρνεις premium κατηγορια, δεν θα επρεπε να υπαρχουν ΚΑΝ προβληματα.

Δυστυχως ομως, η apple εχει αρχισει εν μερει και 'μας τα χαλαει' με τις τελευταιες γενιες, κι εγω προσωπικα θα το απεδιδα και στην απουσια του μοναδικου Steve Jobs (θα επεφταν κεφαλια για τις μλκιες), και στην εμμονη τους για thinness οπου το εχουν ξεφτιλισει....ολα το βωμο της λεπτοτητας, και οτι θελει ας γινει...δεν παει ετσι ομως....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Δυστυχως ομως, η apple εχει αρχισει εν μερει και 'μας τα χαλαει' με τις τελευταιες γενιες, κι εγω προσωπικα θα το απεδιδα και στην απουσια του μοναδικου Steve Jobs (θα επεφταν κεφαλια για τις μλκιες), και στην εμμονη τους για thinness οπου το εχουν ξεφτιλισει....ολα το βωμο της λεπτοτητας, και οτι θελει ας γινει...δεν παει ετσι ομως....

Συμφωνώ και σαν χρήστης των προϊόντων της και βλέποντας τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά καιρούς, δεν ξέρω αν είναι η απουσία του Jobs ή το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει το πελατειακό κοινό της (μόδα; ) και έχει πέσει το quality control για να προλαβαίνει να καλύψει τη ζήτηση και τον ανταγωνισμό. 

Ας μη ξεφεύγουμε όμως από το θέμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, soiramk είπε

Σε πρώτη ανάγνωση συμφωνώ (όντας και εγώ ως ένα σημείο εμμονικός έχοντας δώσει τόσα λεφτά).

Θα σου πω όμως ότι τα μοντέλα του '16 - '17 τα είχα δει από κοντά, τόσο σε πλαίσιο όσο και στο iStorm και είχα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι π.χ. πιέζοντας την οθόνη κάτω από το μηλαράκι έκανε τον ήχο που περιγράφανε στα διάφορα forum. Για τον ήχο από τα ηχεία δεν γινόταν, μιας κ μέσα στα μαγαζιά δεν έχει την κατάλληλη ησυχία για να το παρατηρήσεις ούτε την ώρα μέχρι να το εμφανίσει. Υπάρχουν όμως βιντεάκια για τα μοντέλα των χρονιών αυτών που ακούγονται κανονικά οι ήχοι που περιγράφουν, οπότε δε νομίζω να είναι ολόκληρη σκευωρία κτλ.. Δεν θεωρώ valid option να πάω σε hardware μιας 3-ετίας πίσω.

Για να επανέλθω στο ερώτημα μου, αυτοί που το έχετε ήδη το laptop και το έχετε δουλέψει έχετε διαπιστώσει τίποτα αντίστοιχο; @kriosgr, @kazantzidis ;;

ναι το εχω παρατηρησει και εγω. Με ολα τα τελευταια updates το εκανε ξανα μια δυο φορες... η λυση ειναι να απενεργοποιησεις το "hey siri"

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kazantzidis είπε

ναι το εχω παρατηρησει και εγω. Με ολα τα τελευταια updates το εκανε ξανα μια δυο φορες... η λυση ειναι να απενεργοποιησεις το "hey siri"

Αν με την απενεργοποίηση του "hey Siri" σταματάει να το κάνει είναι μικρό το κακό για εμένα! Ή και με αυτό στο έκανε 1-2 φορές;
Ευχαριστώ!!
(ποιο μοντέλο έχεις; )

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
7 ώρες πριν, soiramk είπε

Ερώτηση για αυτούς που έχουν MacBook Pro του 2018, είτε 13" είτε 15".

Για αυτά που γράφονται όπως εδώ και εδώ ας πούμε, έχετε παρατηρήσει κάτι;

Θέλω εδώ και δυο χρόνια (plus) να αλλάξω το MacBook μου και με αυτά που διαβάζω, τόσο για τα μοντέλα του 2016-2017 όσο και για αυτά του 2018 με κάνουν να διστάζω...

Έχοντας εδώ κι έναν μήνα περίπου το 15άρι του 2018 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία ή το μικρόφωνο. Απεναντίας τα βρίσκω ένα τσικ καλύτερα από του macbook pro 2015.

Το μόνο πράγμα που δεν με ενθουσίασε είναι το butterfly πληκτρολόγιο το οποίο βέβαια το είχα πρωτοδοκιμάσει σε ένα macbook 12άρι του 2015. Το έχω συνηθίσει βέβαια τώρα.

Οι θύρες USB-C  είναι τρομερά γρήγορες και στην φόρτιση.  Αγόρασα κι ένα adaptor το οποίο χρησιμοποίησα μόνο για να πάρω το backup από time machine.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/9/2018 στις 9:30 ΜΜ, kazantzidis είπε

σταματαει τελειως. macbook 2018 pro 15'' i-7 

Στις 18/9/2018 στις 9:37 ΜΜ, kriosgr είπε

Έχοντας εδώ κι έναν μήνα περίπου το 15άρι του 2018 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία ή το μικρόφωνο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Εδώ έγραψε ένας ότι ακόμα και με τελείως disabled την Siri του το παρουσιάζει τυχαία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...