Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πέταξα καταλάθος το πορτοφόλι μου στα σκουπίδια εδώ Θεσσαλονίκη και έιχα μέσα τα πάντα ακόμα και το νοίκι μου. Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω? αν δεν το βρω καταστράφηκα γιαυτό σας παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εχεις κανει μεχρι τη στιγμη που ανεβασες το ποστ;

π.χ. πηγες στον καδο να ψαξεις καλα;

αν τα ειχε παρει ο δημος, μιλησες με το δημο για το που ειναι η χωματερη να πας να ψαξεις; 

ρωτησες ποιο αυτοκινητο εξηπηρετησε.τον καδο σου, μηπως δεν εχει παει ακομα χωματερη;

Επεξ/σία από stratosw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stratosw είπε

π.χ. πηγες στον καδο να ψαξεις καλα;

αν τα ειχε παρει ο δημος, μιλησες με το δημο για το που ειναι η χωματερη να πας να ψαξεις; 

ρωτησες ποιο αυτοκινητο εξθπηρετησε.τον καδο σου, μηπως δεν εχει παει ακομα χωματερη;

Ε ναι γιατί άμα σε πουν ότι είναι το τάδε φορτηγό, θα σε αφήσουν να μπεις και να το ψάξεις... 

Η μόνη λύση είναι να ψάξεις το σκουπιδοντενεκε. Αν έχει περάσει η σκουπιδιαρα, κλάψε για μισή ώρα και μετά παρτω απόφαση 

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήγαινε στον κάδο. Αν έχει περάσει η σκουπιδιάρια, τότε ξέχνα το καλύτερα. Να λες πάλι καλά που έχασες μόνο ένα ενοίκιο.

Πήγαινε μετά να ακυρώσεις άμεσα τις κάρτες που είχες μέσα και να εκδόσεις νέες. Να βγάλεις νέα ταυτότητα και ότι άλλο είχες μέσα.

Δημοσ.

Έψαξα κάδους είναι άδεια όμως γιατί τώρα το πήρα χαμπάρι ότι λείπει και τα σκουπίδια τα πέταξα πρωί πρωί. έψαξα αυτοκίνητο σπίτι δουλειά και τπτ.

ο δήμος δεν το σηκώνει!

ρωτησες ποιο αυτοκινητο εξηπηρετησε.τον καδο σου, μηπως δεν εχει παει ακομα χωματερη;

Θα πάρω αύριο πρωί πρωί τώρα δεν το σηκώνει κανείς!

Τί αλλο να κάνω? @mylo @stratosw

Δημοσ.

βασικα το κοβω για τρολοθεμα, αλλα λεμε τωρα.

ξεροντας το φορτηγο, παει μαζι στη χωματερη και εκει που το αδειαζει αρχιζει να ψαχνει. βεβαια για ενα ενοικιο δεν υπηρχε περιπτωση να σκαλιζω ενα φορτηγο με σκατοχαρτα, βρωμα και μπιχλα, αλλα αυτος ξερει το προβλημα

υπομονη και προσωπικη βολτα μεχρι εκει που ειναι οι σκουπιδιαρες. δεν ξερω τι ωρα ξεκινανε, αλλα σιγουρα δουλεουν και το βραδυ. τραβα εκει περιμενε και μολις δεις ανθρωπο μιλα του.

αν περιμενεις να κανεις πρωτα.δουλεια με τηλεφωνα, εχασες αλλη μια βαρδια. ξεχασε το πορτοφολι η πιεσου να το κυνηγησεις

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stratosw είπε

βασικα το κοβω για τρολοθεμα, αλλα λεμε τωρα.

ξεροντας το φορτηγο, παει μαζι στη χωματερη και εκει που το αδειαζει αρχιζει να ψαχνει. βεβαια για ενα ενοικιο δεν υπηρχε περιπτωση να σκαλιζω ενα φορτηγο με σκατοχαρτα, βρωμα και μπιχλα, αλλα αυτος ξερει το προβλημα

Γιατί τρολοθέμα παιδιά σοβαρά μιλάω! Ειχα τα πάντα μέσα! Κάρτες Δίπλωμα ταυτότητα λεφτά μόνο το δίπλωμα θέλει 100 ευρώ να το ξαναβγάλω! Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστροφικό είναι όλο αυτό για μένα!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mysta είπε

Γιατί τρολοθέμα παιδιά σοβαρά μιλάω! Ειχα τα πάντα μέσα! Κάρτες Δίπλωμα ταυτότητα λεφτά μόνο το δίπλωμα θέλει 100 ευρώ να το ξαναβγάλω! Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστροφικό είναι όλο αυτό για μένα!

αντι λοιπον να καθεσαι και να γραφεις online δεν παιρνεις τον εαυτο σου να πας δημο, καθαριοτητα, δημοτικη αστυνομια για.να.αρχισεις.να.βγαζεις ακρη; τουλαχιστον να μαθεις τι ωρα ανοιγει το τμημα με τις σκουπιδιαρες

Δημοσ.

Πριν κάτι χρόνια θυμάμαι είχανε πέσει τα κλειδιά του σπιτιού στον κάδο όταν πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια η μάνα μου, κλασσικά απρόσεχτη και γενικά κοιμάται όρθια. Κατέβηκα στον δρόμο και έριξα τον κάδο στα πλάγια για να φτάσει το χέρι μου να τα πάρω καθώς οι σακούλες με τα σκουπίδια δεν υπήρχανε μέχρι πάνω αλλά ήταν κάτω κάτω.

Τώρα το εν λόγω θέμα, ναι οκ το πιστέψαμε. Αντί να πας να ψάξεις στον κάδο μπήκες και έγραψες post εδώ, μήπως να μας πεις που μένεις να πάμε να ψάξουμε στον κάδο που πέταξες τα σκουπίδια. Πορτοφόλια δεν χάνονται έτσι απλά.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mysta είπε

Σίγουρα μεγάλη ζημιά αλλά να λες και δόξα τω Θεό που είναι στα σκουπίδια.

Φαντάσου να το είχες χάσει κάπου αλλού να το έβρισκε κάποιο λαμόγιο να έκανε χρήση των εγγράφων σου για παράνομες ενέργειες και να τραβιόσουν κάθε μέρα στην ασφάλεια στην Τράπεζα στην Εφορία;;;

Προσωπικά μεταξύ αυτών των δύο θα προτιμούσα να το είχα πετάξει στον κάδο.

Τώρα για τη χωματερή και το φορτηγό να μην έχει πάει και το εντοπίσεις δεν νομίζω ότι θα σε αφήσουν να ψάξεις τα σκουπίδια που θα αδειάσει.

Αυτός που είπε παραπάνω και κάποιος συμφουρμίτης.Κλάφτο για μισή ώρα πάρτο απόφαση και από αύριο ξεκίνα για έκδοση νέων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τα πεταν σε καμιά παρανομή χωματερή το πιθανότερο είναι να το βρουν τα γυφτάκια που ήδη θα είναι εκεί και θα ψαχουλεύουν

1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε

Καλά που σε υποστήριξα κίολας...d015.gif  Δεν τρολάρω είχα στο ένα χέρι ένα τάληρο και στο άλλο ένα ληγμένο εισιτήριο, μου είπα ''πρόσεχε μη κάνεις καμιά δαλακία, το εισιτήριο θα πετάξεις!'' ε και πέταξα τα λεφτά 

Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει κι εγώ, μόνο που αντί για τάληρο κρατούσα κλειδιά 

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aggelos87 είπε

Αν τα πεταν σε καμιά παρανομή χωματερή το πιθανότερο είναι να το βρουν τα γυφτάκια που ήδη θα είναι εκεί και θα ψαχουλεύουν

χαλαρα ... και θα δωσουν στα σαινια τους γονεις τους και να τα δανεια, να οι απατες. Δεν κανω πλακα. Καλυτερα να το βρω και να το καψω μαζι με τα λεφτα και χαρτια, παρα.να.πεσει σε λαμογια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα πάθει..κρατούσα στο αριστερό χέρι τα σκουπίδια στο δεξί το πορτοφόλι μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού..μαντέψτε τι πέταξα στα σκουπίδια...:P μετά άνετος έριξα όλο τον κάδο κάτω , τα βρήκα και πήγα σπίτι και έκανα μπάνιο:P

Υ.Γ Νομίζω TS άδικα ψάχνεσαι..το πιθανότερο είναι να έχουν γίνει κομμάτια..

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί θεωρείς ότι πέταξες το πορτοφόλι στα σκουπίδια??? Μήπως το έχασες, το ξέχασες, παραπεσε μέσα στο σπίτι;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...