mysta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ όλους που πήρατε τον χρόνο και γράψατε να είστε καλά! Και οι εξυπνάκηδες που λένε να πάω να ψάξω το έχω κάνει ήδη αυτό λέτε να το έχασα και να έτρεξα κατευθείαν να γράψω εδώ?
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει κι εγώ, μόνο που αντί για τάληρο κρατούσα κλειδιά Τα κλειδιά είναι πολύ επικίνδυνα να χαιρετήσουν, τα έχω γλυτώσει πολλές φορές φορές στο παρά πέντε. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe
mysta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, teddy71 είπε Γιατί θεωρείς ότι πέταξες το πορτοφόλι στα σκουπίδια??? Μήπως το έχασες, το ξέχασες, παραπεσε μέσα στο σπίτι;;; Γιατί θυμάμαι ότι το είχα στα χέρια μου το πρωί και έψαξα παντού σπίτι αυτοκίνητο στη δουλειά μου παντού! είναι η μόνη εξήγηση!
dionisis1925 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Συνάδελφος είχε ξεχάσει κλειδιά και πορτοφόλι σε μια καφετέρια που έπινε μπίρες..είχε σηκώσει όλο τον κόσμο..θυμήσου που πήγες σήμερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Δήμος (και λογικό είναι). Αντε μόνο να σου πούν που είναι η χωματερή στην καλύτερη... Τι έχεις σκοπό να κάνεις; Να κάθεσαι να ψάχνεις 2-3 μέρες στα σκουπίδια;;;
mysta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, GenesisX είπε Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Δήμος (και λογικό είναι). Αντε μόνο να σου πούν που είναι η χωματερή στην καλύτερη... Τι έχεις σκοπό να κάνεις; Να κάθεσαι να ψάχνεις 2-3 μέρες στα σκουπίδια;;; Έχεις δίκιο. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάω να βγάλω όλα τα έγγραφα μου από την αρχή! 4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Συνάδελφος είχε ξεχάσει κλειδιά και πορτοφόλι σε μια καφετέρια που έπινε μπίρες..είχε σηκώσει όλο τον κόσμο..θυμήσου που πήγες σήμερα. Πήγα μόνο δουλεία σήμερα πουθενά αλλού.
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mysta είπε Παιδιά πέταξα καταλάθος το πορτοφόλι μου στα σκουπίδια εδώ Θεσσαλονίκη και έιχα μέσα τα πάντα ακόμα και το νοίκι μου. Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω? αν δεν το βρω καταστράφηκα γιαυτό σας παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί! Πας τραπεζα -> βγαζεις νεα λεφτα -> πληρωνεις το νοικι
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, mysta είπε Πήγα μόνο δουλεία σήμερα πουθενά αλλού. Και αποκλειεται να το ξεχασες/σου επεσε στη δουλεια?
mysta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, tritonas00 είπε Και αποκλειεται να το ξεχασες/σου επεσε στη δουλεια? Ναι γιατί πήγα και έψαξα και εκεί
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως και να εχει το πορτοφολι χαθηκε.Ξεκινα το γρηγοροτερο τηλεφωνα στις τραπεζες να ακυρωσεις πιστωτικες/χρεωστικες καρτες αν ειχες μεσα, και περνα απο το αστυνομικο τμημα να δηλωσεις απωλεια ταυτοτητας.Αυτα τα κανεις το γρηγοροτερο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Mr_Terror
mysta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Οπως και να εχει το πορτοφολι χαθηκε.Ξεκινα το γρηγοροτερο τηλεφωνα στις τραπεζες να ακυρωσεις πιστωτικες/χρεωστικες καρτες αν ειχες μεσα, και περνα απο το αστυνομικο τμημα να δηλωσεις απωλεια ταυτοτητας.Αυτα τα κανεις το γρηγοροτερο. Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ! 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε Και είναι και Δευτέρα σήμερα. Μωρέ μπράβο. Άστα να πάνε φίλε καλά ξεκίνησε η βδομάδα
ELMastas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να σου το βούτηξε κανείς αν το είχες μαζί και το είχες ακουμπήσει κάπου αλλά αυτό δεν βελτιώνει και πολύ την κατάσταση,κάνε και καμμιά προσευχή και αν βρεθεί κάπου και πάρουν τα λεφτά η αν το βρεί κάποιος και το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα η βρεί στοιχεία μέσα και επικοινωνήσει μαζί σου θα είναι θαύμα,αλλά είναι πολύ χλωμό,αν είναι στήν χωματερή πάει άστο,γιατί μόνο που θα πλησιάσεις να ψάξεις ψύλλους στα άχυρα κινδυνεύει και η Υγεία σου. Ξεκίνα με τα πιο σημαντικά δήλωσε απώλεια ταυτότητας θα σου δώσουν νομίζω ενα προσωρινό χαρτί μέχρι να βγάλεις νέα,ακύρωσε κάρτες κλπ και καλό κουράγιο και υπομονή,άλλο τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από ELMastas 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις