Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους που πήρατε τον χρόνο και γράψατε να είστε καλά! Και οι εξυπνάκηδες που λένε να πάω να ψάξω το έχω κάνει ήδη αυτό λέτε να το έχασα και να έτρεξα κατευθείαν να γράψω εδώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει κι εγώ, μόνο που αντί για τάληρο κρατούσα κλειδιά 

Τα κλειδιά είναι πολύ επικίνδυνα να χαιρετήσουν, τα έχω γλυτώσει πολλές φορές φορές στο παρά πέντε.

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Γιατί θεωρείς ότι πέταξες το πορτοφόλι στα σκουπίδια??? Μήπως το έχασες, το ξέχασες, παραπεσε μέσα στο σπίτι;;;

Γιατί θυμάμαι ότι το είχα στα χέρια μου το πρωί και έψαξα παντού σπίτι αυτοκίνητο στη δουλειά μου παντού! είναι η μόνη εξήγηση!

Δημοσ.

Συνάδελφος είχε ξεχάσει κλειδιά και πορτοφόλι σε μια καφετέρια που έπινε μπίρες..είχε σηκώσει όλο τον κόσμο..θυμήσου που πήγες σήμερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Δήμος (και λογικό είναι). Αντε μόνο να σου πούν που είναι η χωματερή στην καλύτερη...

Τι έχεις σκοπό να κάνεις; Να κάθεσαι να ψάχνεις 2-3 μέρες στα σκουπίδια;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GenesisX είπε

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Δήμος (και λογικό είναι). Αντε μόνο να σου πούν που είναι η χωματερή στην καλύτερη...

Τι έχεις σκοπό να κάνεις; Να κάθεσαι να ψάχνεις 2-3 μέρες στα σκουπίδια;;;

Έχεις δίκιο. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάω να βγάλω όλα τα έγγραφα μου από την αρχή! 

4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Συνάδελφος είχε ξεχάσει κλειδιά και πορτοφόλι σε μια καφετέρια που έπινε μπίρες..είχε σηκώσει όλο τον κόσμο..θυμήσου που πήγες σήμερα.

Πήγα μόνο δουλεία σήμερα πουθενά αλλού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mysta είπε

Παιδιά πέταξα καταλάθος το πορτοφόλι μου στα σκουπίδια εδώ Θεσσαλονίκη και έιχα μέσα τα πάντα ακόμα και το νοίκι μου. Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω? αν δεν το βρω καταστράφηκα γιαυτό σας παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί!

Πας τραπεζα -> βγαζεις νεα λεφτα -> πληρωνεις το νοικι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mysta είπε

Πήγα μόνο δουλεία σήμερα πουθενά αλλού.

Και αποκλειεται να το ξεχασες/σου επεσε στη δουλεια?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tritonas00 είπε

Και αποκλειεται να το ξεχασες/σου επεσε στη δουλεια?

Ναι γιατί πήγα και έψαξα και εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως και να εχει το πορτοφολι χαθηκε.Ξεκινα το γρηγοροτερο τηλεφωνα στις τραπεζες να ακυρωσεις πιστωτικες/χρεωστικες καρτες αν ειχες μεσα, και περνα απο το αστυνομικο τμημα να δηλωσεις απωλεια ταυτοτητας.Αυτα τα κανεις το γρηγοροτερο.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Οπως και να εχει το πορτοφολι χαθηκε.Ξεκινα το γρηγοροτερο τηλεφωνα στις τραπεζες να ακυρωσεις πιστωτικες/χρεωστικες καρτες αν ειχες μεσα, και περνα απο το αστυνομικο τμημα να δηλωσεις απωλεια ταυτοτητας.Αυτα τα κανεις το γρηγοροτερο.

Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ!

1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε

Και είναι και Δευτέρα σήμερα. Μωρέ μπράβο. 

Άστα να πάνε φίλε καλά ξεκίνησε η βδομάδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να σου το βούτηξε κανείς αν το είχες μαζί και το είχες ακουμπήσει κάπου αλλά αυτό δεν βελτιώνει και πολύ την κατάσταση,κάνε και καμμιά προσευχή και αν βρεθεί κάπου και πάρουν τα λεφτά η αν το βρεί κάποιος και το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα η βρεί στοιχεία μέσα και επικοινωνήσει μαζί σου θα είναι θαύμα,αλλά είναι πολύ χλωμό,αν είναι στήν χωματερή πάει άστο,γιατί μόνο που θα πλησιάσεις να ψάξεις ψύλλους στα άχυρα κινδυνεύει και η Υγεία σου.

Ξεκίνα με τα πιο σημαντικά δήλωσε απώλεια ταυτότητας θα σου δώσουν νομίζω ενα προσωρινό χαρτί μέχρι να βγάλεις νέα,ακύρωσε κάρτες κλπ και καλό κουράγιο και υπομονή,άλλο τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...