TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Το πανελελε τι είναι; Για πανελίστα το πάει 😖
TopicStrarter Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Marymal είπε Λολ, σου είπα, έδωσα φέτος πανελλήνιες. Πόσο δύσκολο είναι αυτό στην κατανόηση; Στις 17/7/2018 στις 8:51 ΠΜ, Marymal είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Εισάγεσαι μόνο με τα μόρια των πανελληνίων κι ας έχεις βγάλει το λύκειο με βαθμό απολυτηρίου 11. Μην την αγχώνεις χωρίς λόγο. Φίλη, αν ο στόχος σου είναι υψηλόβαθμες σχολές, εννοείται πως δεν θα κάτσεις να φας τον χρόνο σου διαβάζοντας θρησκευτικά. Επικεντρώσου στα 4 ή 5 μαθήματα που θα δώσεις και τα υπόλοιπα παρακολούθατα μεν στο σχολείο αλλά μην σκας κιόλας. Δεν βλέπω πουθενα να μου λές τιποτα τέτοιο... 3 ώρες πριν, Marymal είπε Βtw, επειδή τώρα διάβασα και τα παραπάνω, δεν σταμάτησε να μετράει ο βαθμός απολυτηρίου το 2016, είχε σταματήσει πολύ πιο πριν. . ΄όχι τότε σταμάτησε απλά δεν ξέρω αν σταμάτησε στις εξετάσεις του 16 ή απλά αποφασίστηκε το 16 και σταμάτησε στις εξετάσεις του 17. 3 ώρες πριν, Marymal είπε Λολ, σου είπα, έδωσα φέτος πανελλήνιες. Πόσο δύσκολο είναι αυτό στην κατανόηση; Βtw, επειδή τώρα διάβασα και τα παραπάνω, δεν σταμάτησε να μετράει ο βαθμός απολυτηρίου το 2016, είχε σταματήσει πολύ πιο πριν. Και αν (ΑΝ!!!) ξαναρχίσει να μετράει στον βαθμό πρόσβασης και στο απίθανο σενάριο να αποφασιστεί φέτος, θα πιάσει τα παιδιά που αρχίζουν φέτος το λύκειο, όχι αυτά που δίνουν πανελλήνιες. Πραγματικά απαράδεκτο το υφάκι σου. Α) Δεν έχω κανένα υφάκι. Β) Το βήμα και άλλα ειδησεογραφικά μέσα λένε πως ο αρμόδιος δήλωσε πως θα μετράει ξανά από το 18 Γ) Η TS θα δώσει πανελλήνιες σε 2 χρόνια απο τώρα.
Sophie.at_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 17/7/2018 στις 9:20 ΠΜ, GenesisX είπε Ενώ αν μπαίνει κάποιος σε πανεπιστήμιο χωρίς πανελλήνιες, γίνεται με κάποιο τρόπο πιο σωστή η επιλογή του; Ειδικά στην Ελλάδα ξέρουμε τι θα συμβεί. Η μισή Ελλάδα θα έχει γενικό 20 και θα μπαίνει στην ιατρική. Θα σπουδάζει εκεί 30 χρόνια και θα παίρνει κάποια στιγμή το πτυχίο όνειρο της κάθε μαμάς. Δεν πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θέλουν να διαβάσουν τόσο πολύ απλά και μόνο για να εκλπηρώσουν το όνειρι της νανάς ή του μπαμπά.Η ιατρική δεν είναι μια απλή επιλογή για κάποια παιδιά είναι όνειρο . Επίσης πιστεύω ότι τα παιδιά της "μαμάς" (αν εννοείται από οικονομικά ευκατάστατες οικογένειες ) δεν σκέφτονται σπουδές στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό 4 χρόνια σπουδών και εξάσκηση σε νοσοκομεία.
SIP1995 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει... Επειδή βλέπω τις εκτιμήσεις για τις βάσεις ανα σχολή, πως γίνεται ενω στο 4ο πεδίο να λένε για αύξηση βάσεων, στις σχολες που θελω εγω: Ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας να λένε για πτώση των βάσεων έως και 400 μόρια ?
TopicStrarter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει... Επειδή βλέπω τις εκτιμήσεις για τις βάσεις ανα σχολή, πως γίνεται ενω στο 4ο πεδίο να λένε για αύξηση βάσεων, στις σχολες που θελω εγω: Ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας να λένε για πτώση των βάσεων έως και 400 μόρια ? στατιστικές προβλέψεις με βάση επιδόσεις μαθητών στα τετράμηνα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα