stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Age of empires και age of mythology παίζει να έχω παίξει άπειρες ώρες Μακάρι να ξαναεβγαιναν νέες εκδόσεις. 1
randomcat Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο ο αρτιότερος τίτλος Star Wars που κυκλοφόρησε ποτέ, το Star Wars: Knights of The Old Republic Μπα. Το κορυφαίο είναι το Star Wars: Jedi Knight II & III. Δηλαδή τα Jedi Outcast και Jedi Academy. Όλα τα υπόλοιπα SW τρώνε τη σκόνη τους. 2
Dr_73 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Το daggerfall με γραφικά επιπέδου 2006 δεν μπορούν να βγάλουν ; (όχι 2018). Θα είμαι καλυμμένος για 3-4 χρόνια ....
Dev1l Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ας βγάλουν κάνα καινούργιο Command and Conquer Generals zero hour φάση και θα το τιμήσω επιτόπου!
gregory22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 HALF LIFE....Gordon Freeman και τα μυαλά στα κάγκελα! 4
Anaisthitos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Dino crisis σαν το 2 δωσε μου και παρε μου και τα νεφρα
xaratsi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε Dino crisis σαν το 2 δωσε μου και παρε μου και τα νεφρα Έχω φύγει απ το δωμάτιο που έπαιζε ξάδερφος μου κατακαλοκαιρο μέρα μεσημέρι (οκ με κλειστά παντζούρια) λόγω του Dino Crisis 1
Havik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Warcraft 3 sequel Rune Dragon Age origins Dust: An Elysian Tail soldier of fortune Neverwinter nights 2
ELMastas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Αν ήταν για παιχνίδια μόνο θα πήγαινα αρκετά πιο πίσω και σε Arcade coin op's,όμως επειδή λέμε βλέπω για σειρές (πάνω απο ενα προφανώς)θα αναφέρω και γω λίγα και θα βάλω και μέσα κάποια κλασικά,που ήταν φοβερά για την εποχή τους και ευχαρίστως θα έπαιζα αν επέστρεφαν μόνο και μόνο λόγο ονόματος Eye of the beholder Dino Crysis Monkey Island η κάποιο άλλο Adventure όπως Indiana Johnes day,of the Tentacle κάποια γενικά φοβερά της Lucas arts. Streets of Rage Star Wars: Knights of The Old Republic Wing Commander Ultima Underworld (η άλλο απο την σειρά Ultima) 2
plan B Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Πω πωω, τι μου θυμισες τωρα, Prince of Persia και Legacy of Kain λιωσιμο πολυ 1
aitherontd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 To Vampire έχει ενεργή moding κοινότητα που έχουν προσθέσει πάρα πολύ περιεχόμενο πάνω στο αρχικό παιχνίδι καθώς και νέες clan χαρακτήρες κτλ.
johncorfas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Που είναι τα Gothic στο άρθρο; Τα Neverwinter Nights (single player); Να μη μιλήσω για Baldur’s gate, icewind, κτλ Ειδικα με τα KOTOR είχα πάθει ψύχωση. Τα είχα τερματίσει με κάθε δυνατό συνδυασμό (light/dark side, άνδρα και γυναίκα, guardian/sentinel/consular)... Επίσης τα night and magic, ultima κτλ γιατί τα πηδήξαμε στο άρθρο;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα