AtiX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, bazzil είπε για 'σενα και για μένα και για μερικούς ακόμη όχι που γνωρίζουμε κάποια πράγματα παραπάνω ναι. Το πλήθος όμως θεωρώ πως όχι. Δεν είναι και μονόδρομος η google. Ναι αλλα όπως μάθανε την Google έτσι θα μάθουν και τα εναλλακτικά... Μπορεί όχι μέσα σε μια μέρα αλλά μέσα σε λίγο καιρό σίγουρα... 3
bazzil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Ναι αλλα όπως μάθανε την Google έτσι θα μάθουν και τα εναλλακτικά... Μπορεί όχι μέσα σε μια μέρα αλλά μέσα σε λίγο καιρό σίγουρα... Ναι. Εννοείται αυτό. Απλά ο πολύς ο κόσμος θα χάσει την αμεσότητα και μέχρι να την ξαναβρεί θα υποστεί ταλαιπωρία..Όμως η ευρωπαϊκή ένωση επιλέγει την οδό των προστίμων απο το να προωθήσει κάτι ανάλογο της google.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι δίκαιο. Αφου υπάρχει πρόβλημα με τις τακτικές της καλά έκανε η ΕΕ και την "ετσουξε", και άμα ο γοογλης για να βγαίνει θέλει να βάλει τιμή στις εταιρείες ας το κάνει ΑΡΚΕΙ να επιτρέπεται να πουλάς open source λογισμικό, έχω τις αμφιβολίες μου για αυτό ομως, ΚΑΙ να βγάλει τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι δίκαιο. Αφου υπάρχει πρόβλημα με τις τακτικές της καλά έκανε η ΕΕ και την "ετσουξε", και άμα ο γοογλης για να βγαίνει θέλει να βάλει τιμή στις εταιρείες ας το κάνει ΑΡΚΕΙ να επιτρέπεται να πουλάς open source λογισμικό, έχω τις αμφιβολίες μου για αυτό ομως, ΚΑΙ να βγάλει τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Η google θα μας τρελάνει. Όλο το android στηρίζεται στο linux και αυτή θέλει και λεφτά... Για να πάει να πληρώσει πρώτα τους χιλιάδες dev που όλα αυτά τα χρόνια το ανέπτυξαν και μετά ας ζητήσει λεφτά... 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, bazzil είπε Ναι. Εννοείται αυτό. Απλά ο πολύς ο κόσμος θα χάσει την αμεσότητα και μέχρι να την ξαναβρεί θα υποστεί ταλαιπωρία..Όμως η ευρωπαϊκή ένωση επιλέγει την οδό των προστίμων απο το να προωθήσει κάτι ανάλογο της google. Και πως θα το προωθήσει δηλαδή? Και αν το κάνει γιατί να νοιάζεται ο κόσμος και να μη συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις προεγκατεστημένες εφαρμογές? Μια χαρά το έκανε, και η αντίδραση της εταιρείας είναι απόδειξη για αυτό. Αν κάναν αυτό που λες απλά θα πέταγαν τα χρήματα της ΕΕ σε μια τρύπα, δεν θα κουνούσε βλέφαρο ο γοογλης 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Η google θα μας τρελάνει. Όλο το android στηρίζεται στο linux και αυτή θέλει και λεφτά... Για να πάει να πληρώσει πρώτα τους χιλιάδες dev που όλα αυτά τα χρόνια το ανέπτυξαν και μετά ας ζητήσει λεφτά... Και γω απ' όσο καταλαβαίνω δεν μπορεί να επιβάλει "φόρο" για το λογισμικό στις εταιρείες. Ίσως μόνο για το google play, οπότε να το πάει ετσι? Άς κάνει ότι θέλει αρκεί να ναι νόμιμο.
efkairiakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Έλα τώρα με τις φθηνές δικαολογίες... Έκαναν στο IOS αυτό που έκανε η microsoft στα Mac. Τώρα που εξαπλώθηκαν σαν ιός παντού και κάποιος τους τραβάει το αφτί τους κακοφάνηκε... Ας ιδρύσουν και άλλη πλατφόρμα οι ίδιοι ανταγωνιστική στην ήδη υπάρχουσα για να δώσουν και άλλες επιλογές και ας βγάλουν και απο εκεί απο τις διαφημίσεις... Γενικά δεν μου αρέσει αυτό το τζάμπα μάγκες όλων των συσκευών με το Αντρόιντ... Βγάζουν όλοι μια συσκευή με ένα σκιν και ένα κιλό απο τα ίδια στο hardware και το παίζουν και καινοτόμοι... Πόσο χόρτο πια! 2018 έχουμε... Να κάτσουνε κάτω να βάλουνε τον κώλο τους να δουλέψουν και να πάρουν μερίδια αγοράς! εξυπνάκηδες όλοι... (πω πω τι με έπιασε σήμερα?) 2 1
nhzt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Με απλά λόγια, για να μην επαναλαμβανουμε τα ίδια : 1ον Ή Google εκβιάζει την Ε.Ε., επειδή την κατηγορούν ότι εκβιάζει τους κατασκευαστές. Καλό εεε; 2ον Ο κος Pichai θεωρεί το Android ιδιοκτησία του. 3ον Η Google χτίζει αυτό το οικοσύστημα που επικαλείται ο Ινδός για να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε στοχευμενες πωλήσεις και διαφημίσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, που είναι και ο τελικός της στόχος. 3 3
panathatube Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Ναι αλλα όπως μάθανε την Google έτσι θα μάθουν και τα εναλλακτικά... Μπορεί όχι μέσα σε μια μέρα αλλά μέσα σε λίγο καιρό σίγουρα... Έχεις δοκιμάσει τα εναλλακτικά; Πχ Bing; Είναι το Yahoo mail ισάξιο; Κάποιοι μιλάτε σα να έχουμε να κάνουμε με τσοκολάτες. 2
jimse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μάλλον δεν καταλάβατε οτι τίποτα δεν είναι τσαμπα..κλαίτε για το ios που πληρώνετε 500 ευρώ το λογισμικό.. αλλά σας κακοφαίνεται που έχετε ένα άλλο τσάμπα με κάποιες παραχωρήσεις. εταιρία είναι και προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο παντού, δεν είμαι υπέρ της ούτε υποστηρίζω αυτό που κάνει.. αλλα μου φαίνεται πολύ λογικό. Εκτός άμα δεν κατάλαβα κάτι στο άρθρο διορθώστε με.
loukoumakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά σας βλέπω γράφεται για την google και λέτε τα δικά σας για σκεφτείτε όμως και κάτι άλλο τόσο μεγάλες εταιρείες στην κινητη samsung -lg-sony-xiaomi-κτλπ γιατί καμιά μα καμιά ομως δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να φτιάξει δικό της λογισμικό όπως η apple?? οκ το πρασπαθησε η microsoft γνώμη μου ήταν μέτρια προς κακή υλοποίηση δεν πετυχε... αλλά τοοοοοοσα χρόνια δεν μπορούν να επενδύσουν σε κάτι δικό τους ? βρήκαν το open source "καλό" android και τους βόλεψε τόσο πολύ ?
GrandGamer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, jimse είπε Μάλλον δεν καταλάβατε οτι τίποτα δεν είναι τσαμπα..κλαίτε για το ios που πληρώνετε 500 ευρώ το λογισμικό.. αλλά σας κακοφαίνεται που έχετε ένα άλλο τσάμπα με κάποιες παραχωρήσεις. εταιρία είναι και προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο παντού, δεν είμαι υπέρ της ούτε υποστηρίζω αυτό που κάνει.. αλλα μου φαίνεται πολύ λογικό. Εκτός άμα δεν κατάλαβα κάτι στο άρθρο διορθώστε με. Μπορεί απλά να βγάζει λεφτά από το Play Store όπου πληρώνεις για να ανεβάσεις εφαρμογές, πληρώνεις για να προμοτάρεις τις εφαρμογές σου και πληρώνεις για να αγοράσεις εφαρμογές. Ποιος ο λόγος να σε αναγκάζει να έχεις Chrome και Google Search; μήπως για να βγάλει έξτρα $$$; 1
dimtsef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 "ότι τίθεται σε κίνδυνο η δωρεάν διάθεση του Android" και μόνο αυτή η δήλωση από μόνη της είναι αισχρή και προκλητική ! 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ναι φυσικά. Να το πληρώνουμε το android και τα έσοδα να πηγαίνουν σε πρόσφυγες πολέμου. Αφού το τζάμπα είναι ούτως ή άλλως. Αλλά η τεχνολογία πείτε μου πότε ειχε ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα; Έκανε ποτέ κάποιο τέτοιο έργο; Αμφιβάλλω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, loukoumakos είπε Ρε παιδιά σας βλέπω γράφεται για την google και λέτε τα δικά σας για σκεφτείτε όμως και κάτι άλλο τόσο μεγάλες εταιρείες στην κινητη samsung -lg-sony-xiaomi-κτλπ γιατί καμιά μα καμιά ομως δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να φτιάξει δικό της λογισμικό όπως η apple?? οκ το πρασπαθησε η microsoft γνώμη μου ήταν μέτρια προς κακή υλοποίηση δεν πετυχε... αλλά τοοοοοοσα χρόνια δεν μπορούν να επενδύσουν σε κάτι δικό τους ? βρήκαν το open source "καλό" android και τους βόλεψε τόσο πολύ ? τι εννοεις? γιατι να πανε αλλου, αφου στη τελικη το android ειναι open source, που σημαινει οποια εταιρεια θελει το παιρνει και κανει οτι γουσταρει αρκει να ανεβαζει το κωδικα. το ολο θεμα ειναι η εφαρμογες, και η μικρομαλακη εκει την πατησε. οποτε ολοι στο android θα μεινουν. τωρα αμα θα κατσουν να συνεργαζονται με τη google ή θα βγαλουν δικες τους εκδοσεις android και store ειναι αλλο θεμα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Η microsoft μοιράζει λάπτοπ στα αμερικανακια και βόμβες στις χώρες τις μέσης ανατολής... αίσχος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα