Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν με το νέο έτος για ταξίδι στο Λονδίνο χρειάζεται διαβατήριο ή απλα θα αρκεί η ταυτότητα ; 🤔

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι και 28 Μαρτίου δεν αλλάζει τιποτα, μετά τις 28, διαβατήριο.

Βέβαια αυτά μπορεί να αλλάξουν γιατί είναι ακομα λίγο φλου αν γινει κάποια διαφορετική συμφωνία, θεωρητικά όμως εκει θα παιχτει το παιχνιδι. 

Εγώ αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει και κάποιου ειδους visa 

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι ένα καθεστώς ανάλογο με της Ελβετίας, που παρόλο που δεν είναι ΕΕ πας και με ταυτότητα... 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,  εχω το ίδιο ακριβως προβλημα,  εχω προγραμματισει ταξιδι στο λονδινο 16 οκτωμβρη, τα εισιτηρια τα εχω κλεισει απο αρχές Ιουλίου, θα χρειαστω διαβατηριο η με απλη ταυτότητα είμαι καλυμμενη; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Melinda είπε

Καλησπερα,  εχω το ίδιο ακριβως προβλημα,  εχω προγραμματισει ταξιδι στο λονδινο 16 οκτωμβρη, τα εισιτηρια τα εχω κλεισει απο αρχές Ιουλίου, θα χρειαστω διαβατηριο η με απλη ταυτότητα είμαι καλυμμενη; 

31/10/2019 είναι κ καλά το Brexit. Πόσες μέρες θα κάτσεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Melinda είπε

Πόσο θα κάτσεις;Αν φύγεις μετά τις 31-10 θα χρειαστείς διαβατήριο.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λονδινο πατε και κανετε οικονομια τα 60ε του διαβατηριου ?μονο η ουστερ καρτα θα σας παει λιγο παρακατω για λιγες μερες οχι χρονια που κρατα το διαβατηριο

μια στο μυριο να γινει η μλκ θα φατε μερες στα προξενεία και εξτρα μερες πληρωμης στα εξοδα σας 

Επεξ/σία από kage
  • Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο θα κάτσεις;Αν φύγεις μετά τις 31-10 θα χρειαστείς διαβατήριο.

ακομα και να γινει το Brexit στις 31/10 είναι αδύνατο να εφαρμοστεί άμεσα... θα υπάρξει περίοδος προσαρμογής...

Στις 19/7/2018 στις 2:04 ΠΜ, RespectGeorge είπε

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν με το νέο έτος για ταξίδι στο Λονδίνο χρειάζεται διαβατήριο ή απλα θα αρκεί η ταυτότητα ; 🤔

αν εχεις διαβατήριο, ανεξαρτήτως Brexit, γλυτώνεις χρόνο, κόπο και ταλαιπωρία στις ουρές....

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kon1to είπε

ακομα και να γινει το Brexit στις 31/10 είναι αδύνατο να εφαρμοστεί άμεσα... θα υπάρξει περίοδος προσαρμογής...

αν εχεις διαβατήριο, ανεξαρτήτως Brexit, γλυτώνεις χρόνο, κόπο και ταλαιπωρία στις ουρές....

βασικά όχι αν γίνει No-deal Brexit δεν υπάρχει καμία περίοδος προσαρμογής. Κ θεωρητικά πρέπει όλη να χουν visa-διαβατηριο. Τεράστια αβεβαιότητα.

on topic βγάλτε διαβάτηριο μιλάμε για €100 στην 5ετια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bilya είπε

βασικά όχι αν γίνει No-deal Brexit δεν υπάρχει καμία περίοδος προσαρμογής. Κ θεωρητικά πρέπει όλη να χουν visa-διαβατηριο. Τεράστια αβεβαιότητα.

Φυσικά και όχι.

΄σε no-deal ο καθένας (UΚ / EU-members) αποφασίζει ότι γουστάρει. Μπορεί το UK να αποφασίσει την άλλη μέρα να μπορείς να πηγαίνεις στο UK δείχνοντας Διαβατήριο / Ταυτότητα / εισητήριο διαρκείας τς ΠαναχαΪκής.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, bilya είπε

ok απλα θεωρητικά, αν γίνει No-deal Brexit (που δεν το βλεπω, αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτίμηση), σε πρώτη φάση ουτε αεροπλάνο δεν θα μπορεί να απογειωθεί-προσγειωθεί στη χώρα που λέει ο λόγος, οποτε το διαβατήριο θα είναι το λιγοτερο προβλημα...

Δημοσ.

με brexit η χωρις ενα ταξιδι στην βρετανια και ειδικα στο λονδινο καλο ειναι να συνοδευετε για διαβατηριο. Επειδη η ελληνικη ταυτοτητα ειναι που ειναι δεκαετιες πισω σε ασφαλεια λιγο περιεργο να σε δουν στα συνορα του αεροδρομιο λιγο με τα αγγλικα να δυσκολευτης μπορει να χασεις ωρα στο αεροδρομιο για περαιτερο ελεγχο. Απο εκει και περα σε καλα ξενοδοχεια και καποια airbnb ζητανε και διαβατηριο για λογους που αυτοι ξερουν ιδικα αν η διαμονη ειναι πανω απο 14 μερες! Τωρα κατσε να δουμε ποτε θα γινει το brexit και αν γινει σε περιπτωση no deal σιγουρα θα υπαρχει θεμα χωρις διαβατηριο με deal ή μη εξοδο για καποιο μεγαλο διαστημα δεν θα υπαρχει προβλημα. Προτεινω εκδοση διαβατηριου για οποιον ταξιδευει στο νησι.

• Thanks 1
Δημοσ.

είχε πει η κυβέρνηση ότι θα ήθελε από την πρώτη μέρα του Brexit να αλλάξει το καθεστώς της ελεύθερης μετακίνησης,

αλλά παραδέχθηκαν ότι αυτό δε μπορούσε να γίνει άμεσα επειδή χρειάζεται χρόνος για να τροποποιηθούν οι σχετικοί νόμοι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrLo είπε

Φυσικά και όχι.

΄σε no-deal ο καθένας (UΚ / EU-members) αποφασίζει ότι γουστάρει. Μπορεί το UK να αποφασίσει την άλλη μέρα να μπορείς να πηγαίνεις στο UK δείχνοντας Διαβατήριο / Ταυτότητα / εισητήριο διαρκείας τς ΠαναχαΪκής.

βγαίνουμε off topic αλλα διαφωνώ σε αυτό.

οι brexiters θέλουν no deal, wto κ κλειστά σύνορα πλέον. Δεν θέλουν μεταβατική περίοδο τπτ. Θέλουν 31-10 να βγουν κ να διαπραγματευτούν τα πάντα απο το μηδέν. Αρα να το πουν ελάτε με διαβατήριο κτλπ αντιβαίνει σε οτι γκαριζουν τοσο καιρό.

Βέβαια εδώ καταλαβαίνεις ποσο χαος ειναι το brexit.

ontopic το ξαναγραψα διαβατήριο κ έχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

*Πιο πιθανο να παρει εκ νέου παράταση ξανα εκλογες κ παλι απο την αρχή τον Γενάρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...