Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Γιατι να ειναι εκτός?

Με ενδιαφέρει να διαβάσω αυτό που θεωρεις οτι θα συμβεί μέσω τέτοιων προμηθειών

Θα είναι εκτός γιατι θα καταλήξουμε να μιλάμε (εγώ τουλάχιστον) για πολύ περισσότερα από τις προμήθειες.

Και δεν λέω ότι θα γίνει κάτι "μέσω" των προμηθειών, πέρα από παγιοποίησή τους σε όλες  τις συναλλαγές και τελικά απουσία εναλλακτικών χωρίς κόστος ακόμα και από τις ιδιωτικές πλατφόρμες εξόφλησης που ανέφερες. Αλλά σαν επόμενο "σκαλάκι" από τις, προς τι παρόν, (με εναλλακτική αποφυγής) προμήθειες.

Ενημερωτικά, αν δεν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο (αφού δεν το έχω τσεκάρει πρόσφατα), δυνατότητα πληρωμής ΕΥΔΑΠ χωρίς προμήθεια έχεις μόνο στα ταμεία της ΕΥΔΑΠ (και στα μηχανήματά της τα οποία όμως είναι εκεί που είναι και τα ταμεία ;)). Όλες οι άλλες εναλλακτικές έχουν το 50λεπτάκι τους (πχ Winbank). Και ακόμα και η πλατφόρμα της ΕΥΔΑΠ για πληρωμή με κάρτα σε "πετάει" σε τραπεζικό site το οποίο πάλι χρεώνει (όπως είπα κρατάω μία επιφύλαξη του να έχει αλλάξει κάτι, μακάρι αλλά δεν το πιστεύω, μέσα στον τελευταίο 1-1,5 χρόνο που δεν το έχω ξανατσεκάρει)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος μου για την ΕΥΔΑΠ και επιβεβαιώνω αυτο που λέει ο Haris. Οντως η ΕΥΔΑΠ δεν έχει δικό της συστημα και οπως γράφει, ενδεχομένως να υπάρχει χρέωση.

Αυτο ειναι απο τα λάθη της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ και θα έπρεπε να το έχουν ηδη διορθωσει.

Και συμφωνω σε αυτο που λες οτι η απουσία εναλλακτικών χωρις κόστος, παγιοποιεί μια κατάσταση.

Συνοπτικά, συμφωνω με τις προμήθειες απ τις τράπεζες, διαφωνω αν η εκάστοτε εταιρία δε προσφέρει δυνατοτητα ηλεκτρονικης πληρωμης, χωρις προμήθεια. Και στο τελευταίο οχι απλά διαφωνω αλλά το θεωρω απαράδεκτο και θα πρέπει να μπει συνηγορος καταναλωτή στη μέση. 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.

Ρε σεις μην παραπληροφορείτε τον κόσμο! Και η ΕΥΔΑΠ έχει δικό της σύστημα με πληρωμή μέσω κάρτας χωρίς προμήθεια!

Πηγαίνετε στο "Οι υπηρεσίες μου" > "Δυνατότητες εξόφλησης λογαριασμών" > "Μέσω κάρτας".

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DragonFighter είπε

Ρε σεις μην παραπληροφορείτε τον κόσμο! Και η ΕΥΔΑΠ έχει δικό της σύστημα με πληρωμή μέσω κάρτας χωρίς προμήθεια!

Πηγαίνετε στο "Οι υπηρεσίες μου" > "Δυνατότητες εξόφλησης λογαριασμών" > "Μέσω κάρτας".

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 

Εάν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, δηλαδή

Ο λογαριασμός δεν έχει εξοφληθεί με άλλο τρόπο

Δεν έχετε δώσει πάγια εντολή εξόφλησής του ή απέτυχε η εκτέλεσή της

τότε με το εμφανιζόμενο πλήκτρο [e-Πληρωμή] μπορείτε να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική Τραπεζική συνεργαζομένων Τραπεζών για την εξόφλησή του. Ακολούθως στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας θα βρείτε τα δεδομένα του Λογαριασμού σας προσυμπληρωμένα για διευκόλυνσή σας και θα ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής εκ μέρους της Τράπεζας.

https://www.eydap.gr/MyAccount/MyCurrentAccount/

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο χρέωσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό αναφέρεται στην περίπτωση που πληρώσεις μέσω τράπεζας.

Στην ηλεκτρονική πληρωμή εμφανίζονται δύο επιλογές:

Μία που σε πετάει σε παράθυρο που βάζεις απευθείας τα στοιχεία σου με κάρτα (χωρίς προμήθεια) και η άλλη σε πετάει σε τραπεζικό site που έχει προμήθεια.

Ιδού και το pdf με τους όρους που το λέει ξεκάθαρα: terms-el.pdf (Για τη χρήση της Υπηρεσίας δεν υπάρχει επιβάρυνση)

Επεξ/σία από DragonFighter
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DragonFighter είπε

Θα έλεγα, πριν μιλήσεις για παραπληροφόρηση (ειδικά αν αναφέρεσαι σε μένα), να διαβάζεις καλύτερα.

Αναφέρω σαφέστατα ότι αυτό ίσχυε σίγουρα πριν κάνα χρόνο (έχω ακόμα τα σχετικά αντίγραφα πληρωμής αφού έχω μια τάση να κρατάω τα πάντα) και ότι απλά δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει χωρίς όμως να είμαι σίγουρος γι' αυτό (αφού δεν το ξανατσεκάρισα)

Δημοσ.

Εγω ξέρω οτι με το που μπαινω στη κεντρικη σελιδα της ηλεκτρονικης πληρωμής, ( https://www.eydap.gr/MyAccount/MyCurrentAccount/ ) αλλά και στους εναλλακτικους τροπους, γράφει πως ενδέχεται να υπάρχει επιβάρυνση. 

Ακομα και πατώντας το "

• Με ηλεκτρονική εξόφληση μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των τραπεζών Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank και Eurobank

πάλι σου λέει απο κάτω οτι ενδεχεται να υπάρχει επιβάρυνση. Προφανως κάτι δεν έχουν γράψει σωστά εκει μέσα.

Οι όροι που ανέβασες σε ποια σελίδα ειναι? Με ενδιαφέρει να δουμε τι συμβαινει τελικά.

Δημοσ.

Από αρχές του 2018 πληρώνω στο σύστημα πληρωμής της ΕΥΔΑΠ (στην ιστοσελίδα της) χωρίς κάποια προμήθεια.

Πράγματι παλαιότερα σε πέταγε στις σελίδες τραπεζών, τώρα όμως μπορείς να επιλέξεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Pontez2 οι όροι εμφανίζονται αφού βάλεις τα στοιχεία λογαριασμού για την πληρωμή, επιλέξεις e-πληρωμή και πατήσεις την επιλογή "μέσω κάρτας".

Θα δεις που έχει ένα checkbox "Αποδέχομαι τους όρους χρήσης". Αν πατήσεις πάνω εκεί θα σου πετάξει το pdf.

Δημοσ.

Εδω εχουν χρεωση εισερχομενου εμβασματος 4 ευρω, αν το εμβασμα ειναι πανω απο 15 ευρω.

Την αλλη φορα πηγα για μια δουλεια στην πειραιως, και επρεπε να παω σε 2 διαδοχικα γραφεια υπαλληλων, και οι 2 κοπελες με ΕΠΡΗΖΑΝ να αγορασω ασφαλεια με κοστος 25 ευρω για κινητο πορτοφολι και κλειδια

μιλαμε για πρηξημο αλλου επιπεδου. 

Αφου ευγενικα ειπα οχι για 5-6 φορες στην καθεμια, η τελευταια επεμενε τοσο και μαλιστα μου την ειπε, οτι 2 ευρω τον μηνα δεν ειναι τιποτα, και της λεω "αφου δεν ειναι τιποτα κερασε τα μου εσυ"

το βουλωσε φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλήρωσα πρόσφατα οτε μέσω winbank αλλά δεν μπορώ να δω αν χρέωσε προμήθεια δεν το πέρασε ακόμη

Μασουτάρα δεν χρεώνει για ΔΕΗ και ΕΥΑΘ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...