mindtrapper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Αν πάω στον Κωτσο και τους πω να μου αφήσουν το Xbox One S controller λίγο πάνω από τα 42-43€ που έχει στο Σκρουτζ θα το κάνουν; 60€ είναι λίγο γυφτιά, όταν βλέπω τέτοιες αυξήσεις σε τιμές δεν ασχολούμαι, αλλά αυτό το "χρειάζομαι" ψιλό άμεσα.
1988panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Σε αγγελίες από ιδιώτες πάντα ρωτάω αν μπορεί να μου κάνει καλύτερη τιμή αλλά όχι σε πιεστικό επίπεδο, μια ερώτηση, μια απάντηση και τέλος. Φυσικά όταν και εγώ πουλάω κάτι δέχομαι τα παζάρια, άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι τιμές αγγελιών παντώς τύπου είναι λίγο ανεβασμένες για αυτόν ακριβώς το λόγο. Πάντως στη δουλειά που είμαι το παζάρι σαφώς πάει σύννεφο αλλά όλα τα λεφτά είναι οι κουτοπόνηροι. Ο κράχτης : ''Φίλε εγώ είμαι πολύ γνωστός στο χωριό, ότι βλέπουν από μένα κάνουν οπότε αν μου το δώσεις 50% κάτω θα σου φέρω άλλους 10.'' Ο ''ψαγμένος'': - Τι λες ρε που θα το πάρω σε τέτοια τιμή, στη Βουλγαρία το βρήκα στη μισή'' - Ωραία πες μου που το βρήκες κι εγώ θα στο δώσω στην ίδια με εκεί τιμή (που προφανώς δεν ισχύει απλά ρίχνει άδεια) -................ 1
xgol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Σε ιατρούς δε κανει κανεις παζάρια?! Αναλογικά και μονο, καποιος θα υπαρχει! Σε κάθε περιπτωση, σα λαος δε νονιζω πως παζαρευουμε ιδιαιτερα. Σε Κινα, Τουρκια π.χ. παιζουν κ εκπτωσεις 90-95% καθως το ποσοστο της εκπτωσης απο το παζαρι ειναι ενσωματωμενο στην τιμη! 1
talibanakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως προχθες παζαρεψα ενα λαδι της Repsol για το κρυπτον,το πηρα 1 ευρω κατω χωρις αποδειξη Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από talibanakos
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Το παζάρι δεν είναι γυφτιά, γυφτιά μπορεί να είναι όμως ο τρόπος που θα το κάνεις. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει ποτέ, μια φορά είχα ρωτήσει αν μπορεί να γίνει καλύτερη τιμή, αλλά σε κάθε περίπτωση στην χειρότερη θα ρωτήσω τον υπάλληλο αν θα μπορούσε να γίνει κάποια καλύτερη-χαμηλότερη τιμή, αν οχι το αγοράζω στην τιμή που είναι ή αποχωρώ. Τώρα κάτι σάχλες του στυλ εκεί το βρήκα τόσο, ο παραδίπλα το πουλάει χαμηλότερο κτλ, ναι λες και μπορεί να ξέρει ο άλλος τι προσφορά δίνει ο άλλος καταστηματάρχης. 3
xgol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Εγω παντως εφυγα απο μαγαζι με κλιματιστικά οταν μου πε την ατακα "κι επειδη ξερω οτι θα μπεις στο σκρουτζ να δεις τιμες" , χωρις να του χω κανει κανενα παζάρι. 2 1
tsifotis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενας ισως πιο ενταξει τροπος σε μια αγγελια ειναι κατι προς αυτο: Γεια. Ειδα την τιμη 255 αλλα το εχω ξαναπετυχει αλλου 200 αλλα τοτε δεν το προλαβα και νομιζω το μετανιωσα. Μακαρι φυσικα να βρεθει αγοραστης στην τιμη που ψαχνεις αλλα σε περιπτωση που μεινει και ΑΝ θες να το δωσεις ακομα και για 200 (για μενα αυτο το ψυχολογικο οριο ειναι πια ταβανι) εχε με υποψη για ενημερωση παρακαλω. Ειμαι διατεθειμενος να ερθω να το αγορασω με τα λεφτα στο χερι. Ευχαριστω --- Παντως σιγουρα το εξυπνατζιδικο υφακι δεν ανοιγει πορτες σε τετοιες περιπτωσεις. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από tsifotis 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, xgol είπε Εγω παντως εφυγα απο μαγαζι με κλιματιστικά οταν μου πε την ατακα "κι επειδη ξερω οτι θα μπεις στο σκρουτζ να δεις τιμες" , χωρις να του χω κανει κανενα παζάρι. Καλά έκανες....
dimips Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν θέλω να πουλήσω κάτι κάνω έρευνα αγοράς για παρόμοια προϊόντα και το βάζω στη σωστή τιμή και λίγο πιο κάτω. Παζάρια λίγες φορές δέχτηκα και οπότε δέχτηκα ήταν από τους επαγγελματίες παρεδοσατζιδες εδώ μέσα που έχουν μαγαζιά με service και πουλάνε "refurbished" για καινούργια. Οι τύποι αυτοί στη συνέχεια βρίσκουν άτομα που δεν έχουν ιδέα και τους πουλάνε τα μεταχειρισμένα για καινούργια. Ένα απ' τα πιο αστεία που έχω πάθει είναι ότι βρήκα έναν σκληρό μου δίσκο σε λάπτοπ γειτόνισσας όταν τον πούλησα σε έναν εδώ μέσα και έτυχε αυτή να πάει να της αλλάξει δίσκο όταν ο παλιός της κάηκε. Φυσικά ο τύπος της είπε θα στο αφήσω φθηνότερα χωρίς απόδειξη. Της πούλησε 70 ευρώ δίσκο που του είχα πουλήσει 20. Εγώ προσωπικά παζάρια δε κάνω. Συνήθως αγοράζω πράγματα μόνο όταν τα χρειάζομαι και συνήθως τελευταία στιγμή οπότε δεν υπάρχει περιθώριο να παίξω. Εδώ στο insomnia αν η τιμή του άλλου είναι ίδια με το προϊόν καινούργιο δε θα του στείλω κάνω. Αν έχει κάτι που ίσως το χρειαστώ κάποια στιγμή αλλά σε τσιμπημενη τιμή στέλνω συγνώμη για την ενόχληση και το παζάρι αλλά αν δεν πουληθεί τελικά σε αυτή τη τιμή θα σας πρότεινα να σας την αγοράσω στα τάδε χρήματα. Βέβαια ποτέ δεν έπιασε. Μάλλον το μόνο που πιάνει είναι το να ταλαιπωρήσεις τον άλλον να τον πας στο σημείο συνάντησης κι εκεί να του πεις το ποίημα όπως μου έχουν κάνει πολλές φορές. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από dimips
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Νομίζω ότι οι περισσότεροι λένε παραμύθια. Δεν μιλάω βέβαια για αγορές από s/m πολυκαταστήματα που εκεί συνήθως οι τιμές είναι φιξ και σχεδόν ποτέ δεν θα αλλάξουν με παζάρια. Νομίζω ότι κανένας μας όταν έχει να πουλήσει κάτι θα το βάλει στην ανώτερη τιμή που περιμένει να εισπράξει. π.χ. έχει ένα λάπτοπ θέλει να το πουλήσει και ελπίζει να πάρει από αυτό ταβάνι 150 ευρώ. Υπάρχει κανείς που θα το βάλει 150 ευρώ;;;; Δε νομίζω και αν υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι εγώ έτσι κάνω δεν τους πιστεύω. Θα το βάλει π.χ. 170 -180 ακόμη και 200 ελπίζοντας ότι με τα παζάρια θα καταφέρει να πιάσει τα 150 ευρώ άσχετα αν καμιά φορά θέλει τα μετρητά ή να το ξεφορτωθεί και πέσει ακόμη παρακάτω. Άρα πιστεύω πως όλοι κάνουν ή δέχονται να τους κάνουν παζάρια άσχετα τι λένε. Παζάρι = Τουρκικό κατάλοιπο (σαν το τσιφτετέλι) που δύσκολα θα τα αποχωριστούμε .Και τα δύο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, dimips είπε Οι τύποι αυτοί στη συνέχεια βρίσκουν άτομα που δεν έχουν ιδέα και τους πουλάνε τα μεταχειρισμένα για καινούργια. Ένα απ' τα πιο αστεία που έχω πάθει είναι ότι βρήκα έναν σκληρό μου δίσκο σε λάπτοπ γειτόνισσας όταν τον πούλησα σε έναν εδώ μέσα και έτυχε αυτή να πάει να της αλλάξει δίσκο όταν ο παλιός της κάηκε. Φυσικά ο τύπος της είπε θα στο αφήσω φθηνότερα χωρίς απόδειξη. Της πούλησε 70 ευρώ δίσκο που του είχα πουλήσει 20. Εντάξει αυτό είναι ανέκδοτο! Τυχερή η γειτόνισσα. 1
tarantules Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ υπάρχουν τύποι που έχουν πάρει σβάρνα όλα τα forum , στήνουν καραούλι στην υποενότητα "χαρίζεται" , παίρνουν εντελώς τζάπα όλα τα απίθανα και μετά τα μοσχοπουλάνε.Και μετά εσείς λέτε για παζάρια και άλλα φαιδρά.Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο.Level Pro+. Θυμήθηκα ένα βιντεάκι από TedX που ένας αντάλλαξε ένα συνδετήρα , και στο τέλος κατέληξε να του δώσουν σπίτι.(Μετά από αλλεπάλληλες ανταλλαγές διαφόρων ειδών). Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από tarantules 5
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Όποιος κάνει παζάρια σε μεγάλα μαγαζιά για μένα είναι γύφτος....άμα το θες πάρτο στην τιμή που το πουλάει αν όχι ψαξου για κάτι ποιο φθηνό...... η περίμενε εκπτώσεις/προσφορές ( λες και μπορεί ο υπάλληλος να σου κάνει έκπτωση λες και είναι δικό του το μαγαζί) Μου είχε τύχει σε αγγελία που πούλαγα κάτι και μου έκανε παζάρια ένας τυπάς και του το κατέβασα λίγο και ενώ κλεισαμε τιμή όταν συναντηθηκαμε να το πάρει έκανε πάλι παζάρια για ακόμα χαμηλότερη τιμή.... εννοείτε πως πήρε τα @@ μου ο γύφτος 10 ώρες πριν, petran91 είπε Εγώ κάνω παζάρι όταν θέλω κάτι πολύ και ήδη έχω υπερβεί κατά πολύ το budget μου, και εφόσον ο άλλος δεν ξεκαθαρίζει ότι παζάρια δεν γίνονται δεκτά. Και πάλι όχι ελεινά πράγματα όμως, και αν ο άλλος δω ότι δεν ψήνεται να κόψει δεν πρήζω ούτε γίνομαι αγενής. Όπως την κουβέντα που παραθέτω. Για κάρτα γραφικών 130€ 1050Ti τα περασμένα Χριστούγεννα που πούλησα. Σε αυτήν την τιμή όπως καταλαβαίνετε τότε έφυγε αμέσως. Για 5€ δηλαδή είμαι εγώ, ο γύφτος. Τι να πω.. (αν απαγορεύεται να δημοσιεύω έστω και με κρυμένα ονόματα διαλόγους, συγγνώμη ας σβηστεί). συγκίνηση και περηφάνεια μέχρι τωρα μνημονευομαι σε 2 ποστ
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδικά σε παροχή υπηρεσιών πρέπει να κάνουμε παζάρια γιατί ζητάνε ότι θέλουνε με σκοπό να πάρουν όσο το δυνατό πιο πολλά μετά το παζάρι. Πολλοί επαγγελματίες σε κόβουν κι αν σε δουν με φράγκα σου λένε διπλάσια τιμή. Για αγορές αγαθών τα πράγματα είναι πολύ απλά με το σκρουτζ. Αν πάω σε μεγάλο μαγαζί και δω κάτι που στο σκρουτζ έχει 100 και μου λένε παραμύθια ότι το δίνουν στη φοβερή τιμή των 150 τους το λέω κατευθείαν Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα