Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

... Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι κάποιον που ήθελε να πάρει κάτι από εμένα χωρίς να πληρώσει ΦΠΑ γιατί ήταν επαγγελματίας λέει και δεν πληρώνει και το κορυφαίο ήταν ότι επέμενε και προσπαθούσε να με πείσει ότι η νοοτροπία του ήταν σωστή και εγώ ο λάθος.

λολ

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

γ@μ@τα  με μεγάλα γράμματα..

Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Κάνω αγγελίες απο το 2003 ... 

Υπάρχει πολύ γυφτιά εδω μέσα και γενικότερα .. Υπάρχουν όμως και εξαιρετικοί πωλητες και  αγοραστες αλλά αποτελουν μειοψηφία..

Τους γράφεις όχι παζάρια σεβαστείτε τον χρόνο μου.. Και σου κάνουν παζάρια και αγννοουν και τους υπολοιπους όρους της αγγελίας λές και το κάνουν εσκεμμένα. Θράσσος όχι αστεία.

Το παζάρι σε λόγικά πλαίσια το καταλαβαίνω εαν κρίνεις οτι είναι τσιμπημένη η τιμή η παίζει χαμηλότερα γενικά . Παζάρι σε ήδη τιμή χώμα οχι παραπάει.

Γραφεις αποστέλλω με ΕΛΤΑ +3 ευρώ μετα απο τραπεζική κατάθεση σου στέλνει θελω αντικαταβολή ή συνάντηση στου διαόλου.

Γράφεις μόνο σοβαροι αγοραστές σου αποστέλουν μηνύματα "¨Φίλε ειναι διαθεσιμό με ενδιαφέρει ' του απαντάς και εξαφανίζεται. Δεν ειναι 1 μήνυνα τέτοιο ανα αγγελία είναι αρκετά..
Οταν βλέπω πλέον μηνυμα "αγοραστή" 4 τα ξημερώματα ή μήνυμα τύπου το έχεις ακόμη απο που είσαι (ενω γράφω μόνο για αποστολή) και άλλα ακυρα είναι 99% σίγουρο οτι δεν ψωνίζουν απλά χαζεύουν για να σου φάνε το χρόνο λές και είμαι κατάστημα..

Μου στέλνει ενας άλλος "Θέλω να το αγοράσω" 

Του απαντάω ωραία ποιος λογαριασμός τραπέζης σε εξυπηρετεί; Αφαντος .. δεν απάντησε ποτέ όπως και άλλοι με ακριβως την ίδια ερώτηση.

Αλλος τσολιάς ενώ είχαμε κανονίσει να το αγοράσει μου λέει τελευταία στιγμή " αχμ αλλα με τι θα το στείλεις γιατι το θέλω σε 4 ημέρες "  Με 3 ευρω με τι περιμένεις να στο στείλω ; Εν τέλη τον διευκόλυνα με κουριερ μετα ζήτησε αντικαταβολή και στο τέλος μου λέει εε μήπως μπορείς να συναντηθείς με ενα γνωστό μου 30 χιλιόμετρα μακριά να του το δώσεις; ΦΡΟΥΤΟ...

Αν δεν είστε σίγουροι μην απασχολείτε τους άλλους σας παρακαλώ..! Ελεος πια.

Επίσης απο που μπλοκάρεις τα φρούτα;  Το έψαχνα μετα την αναβάθμιση και δεν μπορώ να το βρώ.. Είναι αναγκαίο πλέον να τους μπλοκάρεις . Εχω μια λίστα απο δαύτους.

Στις 4 το πρωί εχω κανει την καλύτερη μου πώληση. Ανεβασα την αγγελία, ελαβα μήνυμα 4 λεπτά αργότερα. Σε 10 λεπτα είχαμε κανονισει. 6 ώρες μετα είχαμε βρεθεί και είχε φύγει. Υπεροχο απλά.

Για να μπλοκάρεις λογικά βάζεις το ποντίκι πανω στο όνομα του, σου ανοιγει προεπισκεοπιση από την καρτελα του και πατάς αγνοηση.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

To παζάρι είναι κάτι το φυσιολογικό σε λογικά πλαίσια και εδώ μέσα γίνεται της τρελής. Πολλοί δε, θέλουν και καλύτερη τιμή και δωρεάν αποστολή με courier γιατί είναι large :D. Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι κάποιον που ήθελε να πάρει κάτι από εμένα χωρίς να πληρώσει ΦΠΑ γιατί ήταν επαγγελματίας λέει και δεν πληρώνει και το κορυφαίο ήταν ότι επέμενε και προσπαθούσε να με πείσει ότι η νοοτροπία του ήταν σωστή και εγώ ο λάθος.

Μισο λεπτο. Εαν καταλαβα αγορασες κατι σαν ιδιωτης, πληρωσες το ΦΠΑ σου πηρες την αποδειξη σου κανονικα. Το βαζεις αγελια μια χαμηλοτερη τιμη οσο πιστευες εσυ οτι αξιζει και σου σκαει ο αλλος οτι θελει απο αυτη την τιμη που ορισες να αφαιρεσεις τον ΦΠΑ που εχεις ηδη πληρωσει οταν εκανες την αρχικη αγορα σου;
Αυτο λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

To παζάρι είναι κάτι το φυσιολογικό σε λογικά πλαίσια και εδώ μέσα γίνεται της τρελής. Πολλοί δε, θέλουν και καλύτερη τιμή και δωρεάν αποστολή με courier γιατί είναι large :D. Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι κάποιον που ήθελε να πάρει κάτι από εμένα χωρίς να πληρώσει ΦΠΑ γιατί ήταν επαγγελματίας λέει και δεν πληρώνει και το κορυφαίο ήταν ότι επέμενε και προσπαθούσε να με πείσει ότι η νοοτροπία του ήταν σωστή και εγώ ο λάθος.

συμφωνώ για το παζάρι σε λογικά πλαίσια . 

Μπορεί να ψωνίσω κιόλας απο αγγελίες εδω μέσα , αν κάνω  κάποιο παζάρι ζητάω ευγενικά εαν ο πωλητης εχει κάποιο περιθώριο καλύτερης τιμής και μόνο οταν δεν αναφέρει στην αγγελία του "οχι παζάρια" και εαν φυσικά παίρνει παζάρι η τιμή που εχει θέσει και δεν ειναι ήδη πολύ χαμηλή.

Εαν με ενδιαφέρει το προιόν του πωλητή αναφέρει όχι παζάρι και θεωρώ οτι πρέπει να ρίξει την τιμή το βάζω λίστα παρακολούθησης και εαν το ρίξει έχει καλώς εαν όχι κοιτάζω κάτι άλλο. Δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλο την τιμή που θα δώσει ενα προιόν.

Ως πωλητής αν και αναφέρω οχι παζάρια παντα κάτι ρίχνω αν μου το ζητήσουν σε λογικά πλαίσια και εφόσον είναι ευγενικός ο άλλος.

Υπάρχουν πολλοι που ζητάνε καλύτερη τιμή με αγένεια  ,τους την κάνεις και στο τέλος σου λέει και τα μεταφορικά δικά σου.. Γαιδούρια με Γ κεφαλαίο.

Αυτο που συμβαίνει και δεν το καταλαβαίνουν αρκετοί είναι οτι σου τρώει προσωπικό χρόνο ο Γαιδαρος αυτός σε μηνύματα και δε σε σέβεται ενω οι όροι της αγγελία είναι ξεκάθαροι... Δεν με ενοχλεί αν θα αγοράσει ή όχι αυτο είναι το τελευταίο.

Επίσης πολλοι δεν καταλαβαίνουν οτι στις αγγελίες υπάρχουν και ιδιώτες όπως και εγω και δεν απευθύνονται σε κατάστημα λιανικής.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

δε κάνω ποτέ παζάρια και δε μου αρέσει να μου κάνουν.

Η μόνη διαπραγμάτευση που θα ζητήσω στην τιμή είναι να αγοράσω χωρίς απόδειξη. Αυτό το κάνω όποτε μπορώ.

Αλλά όχι παζάρια.

-Μη μου κόβεις απόδειξη και πες μου πόσο κάνει.

Αν κάποιος δε δεχτεί δε πειράζει.

Τελευταία φορά σε ψαροταβέρνα, 6 άτομα. Λογαριασμός κάτι λιγότερο από 200€ (πρέπει να έβγαινε κανονικά στα 180€ - δε μπορώ να το υπολογίσω ακριβώς.)

Νόημα στον σερβιτόρο,

-κάνε μας το λογαριασμό χωρίς απόδειξη....

τιμή 150€

δε πρήζεις κανέναν και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όλα τα άλλα τα παρακάλια για να γλιτώσεις 5€ που ακούω είναι για γέλια.

Έχει τύχει να με πρήξουν όταν είχα βάλει προς πώληση ένα αυτοκίνητο μου. Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο >2000cc και το πουλούσα για προσωπικους λόγους σε καλή τιμή.

Οπως έγραψε κι ένας λίγο παραπάνω και έρχομαι να τον επιβεβαιώσω, πολλοί λόγω κρίσης όταν βλέπουν ότι βγάζεις για πώληση κάτι τέτοιο θεωρούν ότι δεν έχεις να φας και κάνεις κωλοτούμπες για λίγα €€.

Μπορεί να ζητάς 20,000 € για κάτι που στην αγορά πουλιέται 30,000€, θα έρθουν να το παζαρέψουν στα 15,000€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Μισο λεπτο. Εαν καταλαβα αγορασες κατι σαν ιδιωτης, πληρωσες το ΦΠΑ σου πηρες την αποδειξη σου κανονικα. Το βαζεις αγελια μια χαμηλοτερη τιμη οσο πιστευες εσυ οτι αξιζει και σου σκαει ο αλλος οτι θελει απο αυτη την τιμη που ορισες να αφαιρεσεις τον ΦΠΑ που εχεις ηδη πληρωσει οταν εκανες την αρχικη αγορα σου;
Αυτο λες;

Ακριβώς. Συγκεκριμένα ήταν αχρησιμοποίητος ssd Μ2 που εδώ ξεκίναγε από τα 210 και τον έδινα 170Ε. Ο τύπος λοιπόν ξεκίνησε το στόρυ ότι είμαι επαγγελματίας και δεν πληρώνω πουθενά φπα δηλ. (την έχω την συζήτηση στα πμ για αρχειακούς λόγους :P)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Με πέθανες στο γέλιο παναθεμα σε 

Δημοσ.

Παζάρια όπου με παίρνει χωρίς όμως να γίνομαι εκνευριστικός. Και όσοι λένε καλά για 5-10 ευρώ σημαίνει ότι μάλλον δεν ψωνίζουν αρκετά γιατί στις 10 αγορές είναι ένα 50-100.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Ο τύπος λοιπόν ξεκίνησε το στόρυ ότι είμαι επαγγελματίας

Επαγγελματιας απατεωνας. Αν τον ζοριζες θα σου ελεγε: Ρε ξερεις ποιος ειμαι΄γω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greece25 είπε

Παζάρια όπου με παίρνει χωρίς όμως να γίνομαι εκνευριστικός. Και όσοι λένε καλά για 5-10 ευρώ σημαίνει ότι μάλλον δεν ψωνίζουν αρκετά γιατί στις 10 αγορές είναι ένα 50-100.

Αγαπημένη ατάκα "εκνευριστικού" παζαράκια: "Μα καλά, για 5 Ευρώ κάνεις έτσι;". Όταν τους ρωτάω ακριβώς το ίδιο στην απάντηση τους κακοφαίνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Μεγαλύτερη γυφτιά από πελάτη ίντερνετ και σταθερής που έχει ήδη 75% έκπτωση και σε πρήζει 1 ώρα γιατί η τριτοξαδερφη του άντρα της έχει λάβει τιμή νέου συνδρομητή και δώρο ρουτερ και το δικό της το έχει 3 χρόνια και ντροπή μας που δεν το αλλάζουμε δωρεάν και θέλει πάντα εννοείτε υπεύθυνο δεν υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaPr είπε

Μεγαλύτερη γυφτιά από πελάτη ίντερνετ και σταθερής που έχει ήδη 75% έκπτωση και σε πρήζει 1 ώρα γιατί η τριτοξαδερφη του άντρα της έχει λάβει τιμή νέου συνδρομητή και δώρο ρουτερ και το δικό της το έχει 3 χρόνια και ντροπή μας που δεν το αλλάζουμε δωρεάν και θέλει πάντα εννοείτε υπεύθυνο δεν υπάρχει

Καλα δεν φταις εσυ ο υπαλληλος αλλα γυφτια υπαρχει και ειναι των εταιριων τηλεποικωνιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα το να πληρωνης 40 ενω ολοι εχουν 20 (μιλαω για τιμες οταν δουλευα εγω τωρα δεν ξερω ποσο εχει) και να περνεις για εκπτωση το καταλαβενω και θα εκανα τα παντα τοτε για να την παρεις αλλα να  εχεις 17,5 ενω ακομα και οι νεοι συνδρομιτες χουν 20 και να καλεις να βριζεισ 1 ωρα γιατι ακουσες ενας να εχει 15 και να θες υπευθυνο δεν ειναι γυφτια?

Επεξ/σία από MariaPr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MariaPr είπε

Κοιτα το να πληρωνης 40 ενω ολοι εχουν 20 (μιλαω για τιμες οταν δουλευα εγω τωρα δεν ξερω ποσο εχει) και να περνεις για εκπτωση το καταλαβενω και θα εκανα τα παντα τοτε για να την παρεις αλλα να  εχεις 17,5 ενω ακομα και οι νεοι συνδρομιτες χουν 20 και να καλεις να βριζεισ 1 ωρα γιατι ακουσες ενας να εχει 15 και να θες υπευθυνο δεν ειναι γυφτια?

Με τις εταιριες τηλεπικοινωνιων που εχουμε εδω στην Ελλαδα τιποτα (σχεδον) δεν ειναι γυφτια αλλα το συγκεκριμενο πραγμα ειναι τουλαχιστον μ@λ@κια, για 2,5 ευρω τον μηνα και μαλιστα για κατι που "ακουσες". 

Αν ειναι αληθινη ιστορια το παραδειγμα που αναφερεις, γιατι δεν εδινες και εσυ γραμμη στον προισταμενο να τελειωνεις; δεν υπηρχε περιπτωση να εβγαζες ακρη εσυ.

Δημοσ.

Σιγα μην βγαινουν οι προισταμενοι ετσι ευκολα στις γραμμες, κρυβονται και λενε στην πρωτη γραμμη να μην του κανουν πασες τετοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...