Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο σχετικό.  Κατερίνη που βρίσκομαι βρέχει. Εάν ειναι κύμα κακοκαιρίας και κατευθυνθεί νότια ίσως μέχρι αύριο υπάρχει ελπίδα. Δεν είμαι μετεωρολογος ούτε παρακολουθώ απλά λέω....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να βρέξει και να βάλει το χέρι του ο Θεός (και ο καιρός) ώστε να σβήσουν οι φωτιές και να μην υπάρχουν Θύματα..

Είναι πραγματικά τεράστιο έγκλημα και τεράστια καταστροφή αυτό που γίνεται τόσα χρόνια στήν χώρα μας,πάνε να κάψουν και οτι έχει απομείνει απο πράσινο όπως φαίνεται ....Με τέτοια εμπειρία γιατί δεν μπορούν τόσα χρόνια να ληφθούν ανάλογα μέτρα ? Εχω βαρεθεί πλέον πάντα όταν φυσάει αρχίζει το κακό οργανωμένα,τα ίδια και σε συγκεκριμένες περιοχές μόλις βρέξει αν και εκεί οι λόγοι και η καταστάσεις διαφέρουν δείχνουν την πενιχρή οργάνωση και υπευθηνότητα του Κράτους και των εκάστοτε κυβερνώντων,σίγουρα ήρωες οι πυροσβέστες και όλοι όσοι μάχονται να σώσουν τον κόσμο και ζωές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.

Χμμμ, ναι ας βαλει το χερι του ο θεος, γιατι για κατι καλυτερο δεν μας βλεπω ικανους. Προτεινω να απολυσουμε τους πυροσβεστες και να προσλαβουμε και αλλους παπαδες.

11403056_956798874342926_387832140568875865_n.jpg

• Like 22
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρώνουμε πολλούς παπάδες όπου να ναι θα βρέξει,  δείξτε πίστη.  :)

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

καποιο link να παρακολουθουμε τις Εθνικές οδους έχουμε; 
Η Αθηνων - Κορίνθου είναι κλειστή και θελω να ξερω ποτε θα ανοίξει, θελω να παο Κόρινθο και είμαι Αθήνα.

Αντε σβήστε την φωτιά να φύγουμε απο εδω :)

Δεν ξερω αν βοηθαει, αλλα απο το Google Maps, με κυκλοφορια ενεργη:

https://www.google.gr/maps/@37.9429942,23.1184879,13z/data=!5m1!1e1?hl=el

(τώρα την δείχνει κλειστή)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, orck είπε

Χμμμ, ναι ας βαλει το χερι του ο θεος, γιατι για κατι καλυτερο δεν μας βλεπω ικανους. Προτεινω να απολυσουμε τους πυροσβεστες και να προσλαβουμε και αλλους παπαδες.

11403056_956798874342926_387832140568875865_n.jpg

Δεν νομίζω ότι αυτού του είδους τα σχόλια βοηθούν αυτή τη στιγμή.......

• Like 10
Δημοσ.

Και στον Ισθμό, κάτω απ'το αυλάκι φωτιά.

Συντονισμένα πράγματα, το κράτος κοιμάται, οι εμπρηστές έχουν οργάνωση, από την άλλη...

• Like 2
Δημοσ.

(Και) αυτη η πυρκαγια συμφωνα με τον δημαρχο Μεγαραιων ξεκινησε απο σπινθηρες σε καλωδια της ΔΕΗ.

Ναι ντε, αυτης της σουπερ κερδοφορας και παραγωγικης εταιρειας που ο μεσος Ελληνας βγαζει σπυρακια και βγαινει στους δρομους και ριχνει κυβερνησεις αν ακουσει οτι σκεφτονται να την ιδιωτικοποιησουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...