Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα εν έτη 2018. Να οργανωθείτε σε οργανώσεις και κόμματε και να ψηφίζετε σοβαρά, όχι αυτόν που σας βόλεψε στο δημόσιο.

Εάν σε ρωτήσω ένα σοβαρό κόμμα θα έχεις να μου απαντήσεις; Γιατί όλοι το λένε αυτό αλλά είναι μια υποκρισία. Δεν βλέπω κανέναν να έχει να πει κάτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα εν έτη 2018. Να οργανωθείτε σε οργανώσεις και κόμματε και να ψηφίζετε σοβαρά, όχι αυτόν που σας βόλεψε στο δημόσιο.

Αν η αποχή ακύρωνε το αποτέλεσμα θα ήταν μια λύση. Αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό. Και πάλι είναι λύση για αρκετούς βέβαια, μια διαμαρτυρία. 

Πάντως σοβαρά ρε παιδιά δεν γινόταν να φωνάξουν να πάει ο κόσμος στις παραλίες; Καμπάνες, μεγάφωνα, φωνές. Θα ήταν χειρότερα;

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Εάν σε ρωτήσω ένα σοβαρό κόμμα θα έχεις να μου απαντήσεις; Γιατί όλοι το λένε αυτό αλλά είναι μια υποκρισία. Δεν βλέπω κανέναν να έχει να πει κάτι.

Εννοει λογικα να συστησουμε δικες μας οργανωσεις και λαικα κινηματα γιατι απο τα υπαρχοντα δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν η αποχή ακύρωνε το αποτέλεσμα θα ήταν μια λύση. Αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό.

Άρα αφού δε γίνεται, ας τη δώσουμε σε κάποιον, γνωρίζοντας ότι δεν κάνει για τίποτα.

Anyway, έχουν δείξει αρκετή ανοχή στο πολιτικό, μην το συνεχίζουμε, δεν έχει και κάποιο νόημα εξάλλου.

Δημοσ.

Και κάτι εντελώς προσωπικό. Με αυτά που ειδαμε τη Τρίτη το απόγευμα, που εγω έκατσα μολις 4 ώρες, έχω τις αμφιβολίες μου εαν θα αντέξω ψυχολογικά να ξαναπάω. 3 μέρες συνεχόμενες (μονο οι 2 για "δουλειά"), ήταν πολυ γεμάτες και οι εικόνες τραγικές. Οκ έχουμε ξαναπάει εθελοντικά και σε άλλες ανάγκες. Η συγκεκριμένη εμένα προσωπικά με ξεπερνάει. Και νομιζω οτι ξεπερνάει και επαγγελματίες. Με τη διαφορά οτι αυτοι ειναι επαγγελματίες και πρέπει να πάνε, ενω εγω πάω οποτε θέλω και αν θέλω. Καλή δυναμη. Οχι σε όσους βοηθάνε πλέον, γιατι αυτοι πρέπει να την έχουν ούτως η αλλιώς, αλλά σε αυτους που έχουν πάθει το κακο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

ντροπη δικη σου φιλτατε , εγω αλλο ειπα πριν το διαστρεβλωσεις ,  αλλα για αυτο δεν προκειται να παει μπροστα η χωρα γιατι μυαλο δεν θα βαλετε και οσα μνημονια και να μας βαλουν εσεις θα λετε καντε κι αλλα ξεφτιλικια μας αρεσει ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!

ΤΕΛΙΚΑ δεν προκειται ποτε να παμε μπροστα σε αυτην την χωρα πρεπει να περναει απο ψυχολογο ο οποιοςδηποτε πριν την ψηφο  , ΤΕΛΟΣ. 

Επεξ/σία από doctorser
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, esem είπε

Εννοει λογικα να συστησουμε δικες μας οργανωσεις και λαικα κινηματα γιατι απο τα υπαρχοντα δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα

Αυτοί που παλεύουν να βρουν ένα μεροκάματο ή ενα μισθό 400€ να συστήσουν οργανώσεις και κόμματα; Δεν το βλέπω εφικτό...

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Άρα αφού δε γίνεται, ας τη δώσουμε σε κάποιον, γνωρίζοντας ότι δεν κάνει για τίποτα.

Anyway, έχουν δείξει αρκετή ανοχή στο πολιτικό, μην το συνεχίζουμε, δεν έχει και κάποιο νόημα εξάλλου.

Με τον doctorser είμαι κι εγώ. Σα να μην υπάρχουν. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν η αποχή ακύρωνε το αποτέλεσμα θα ήταν μια λύση. Αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό.

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ!

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πάντως σοβαρά ρε παιδιά δεν γινόταν να φωνάξουν να πάει ο κόσμος στις παραλίες; Καμπάνες, μεγάφωνα, φωνές. Θα ήταν χειρότερα;

Πώς να φτάσεις στις παραλλίες στην περιοχή; Παράλληλα η φωτιά κατέβαινε πρός τα κάτω, οι δρόμοι στενοί, γεμάτοι πεύκα (που έχουν αρχίσει ήδη να καίγονται), που οδηγούν σε αδιέξοδα και έχεις και την μαντρωμένη πρόσβαση αν καταφέρεις να φτάσεις κάπου δλδ (πχ η άτυχη ομάδα των 26). Δές πχ και αυτούς που έφυγαν απο την αργυρά ακτή στο Cavos επι της Ποσειδώνος (βάλε και google street view) να δείς αν δεν έχεις παέι στην περιοχή να δείς τι παιζει... 

-- https://goo.gl/maps/KKn1zuVQgwr

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τα ειπαμε και νωριτερα. Εαν υπηρχε σχεδιο το πρωτο πράγμα που θα γινοταν θα ηταν να βαρέσουν οι καμπάνες και ολος ο κοσμος να ξέρει οτι πρέπει να παει στη παραλία. Αυτη η οδηγία ΔΕΝ προυπηρχε. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν τα δρομάκια προς τη παραλία είναι όντως αυτά τα 2 που είδα, μιλάμε για έγκλημα αυτών που τα έχτισαν.

Δε χωράει ένας άνθρωπος, όχι 2.

Δεν έχω πάει στη περιοχή και δε ξέρω, αλλά είδα 2 δρομάκια σε ένα ρεπορτάζ. Ελπίζω να μην ήταν μόνο αυτά για τη πρόσβαση στη παραλία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koftis650 είπε

Πώς να φτάσεις στις παραλλίες στην περιοχή; Παράλληλα η φωτιά κατέβαινε πρός τα κάτω, οι δρόμοι στενοί, γεμάτοι πεύκα (που έχουν αρχίσει ήδη να καίγονται), που οδηγούν σε αδιέξοδα και έχεις και την μαντρωμένη πρόσβαση αν καταφέρεις να φτάσεις κάπου δλδ (πχ η άτυχη ομάδα των 26). Δές πχ και αυτούς που έφυγαν απο την αργυρά ακτή στο Cavos επι της Ποσειδώνος (βάλε και google street view) να δείς αν δεν έχεις παέι στην περιοχή να δείς τι παιζει... 

Εννοώ αρκετά πιο νωρίς, όχι όταν έφτασε η φωτιά στα σπίτια... τέλος πάντων, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, doctorser είπε

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ!

Ναι ισχύει...

άλλωστε όπως φαίνεται από τα παρακάτω στοιχεία στις τελευταίες εκλογές έχουμε "ιστορικό χαμηλό" συμμετοχής και αυτό έχει κάνει τη κυβέρνηση που έχει προκύψει ιδαίτερα πρόθυμη να "ξεκουμπιστεί".

-----

Ψήφισαν

1/2015 : 56,16%

9/2015 : 63,94%

6/2012 : 62,49%

5/2012 : 65,12%

2009 : 70,95%

2007 : 74,15%

2004 : 76,50%

2000:  74,97%

1996: 76,35%

http://ekloges.ypes.gr/

6 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Αν τα δρομάκια προς τη παραλία είναι όντως αυτά τα 2 που είδα, μιλάμε για έγκλημα αυτών που τα έχτισαν.

Δε χωράει ένας άνθρωπος, όχι 2.

Δεν έχω πάει στη περιοχή και δε ξέρω, αλλά είδα 2 δρομάκια σε ένα ρεπορτάζ. Ελπίζω να μην ήταν μόνο αυτά για τη πρόσβαση στη παραλία.

Αν δεν υπήρχαν τα "αυθαίρετα" αυτά δρομάκια (τα σκαλάκια στους γκρεμούς), δε θα υπήρχε τίποτα, θα υπήρχε απά γκρεμός.

Επεξ/σία από DrLo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...