tritonas00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εχουμε καποιο λινκ? δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι παιχτηκε τετοιο πραμα https://www.protothema.gr/life-style/article/808050/sef-anevase-video-sto-facebook-ligo-prin-o-idios-kai-i-oikogeneia-tou-kaoun-zodanoi-sto-mati/ 1
bilya Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Το είδα και εγώ για τον σεφ! Δεν ξέρω αν είναι τραγικότερο ότι έβλεπε τη φωτιά και ήθελε ποστάρει στα "social media" ότι θα πεθάνει κόσμος ή ότι πέθανε και ο ίδιος αν δεις στο βιντεάκι υπάρχει αρκετος κοσμος που χαζεύει την φωτιά Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από bilya 1
daPro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, bilya είπε αν δεις στο βιντεάκι υπάρχει αρκετος κοσμος που χαζεύει την φωτιά Στο βίντεο φαίνεται οτι είναι σε μια απόσταση ασφαλείας.. Τι έκανε?
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, tritonas00 είπε https://www.protothema.gr/life-style/article/808050/sef-anevase-video-sto-facebook-ligo-prin-o-idios-kai-i-oikogeneia-tou-kaoun-zodanoi-sto-mati/ Ρε παιδια, ο ιδιος δεν βγηκε και ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι δεν καηκε? αλλα να μου πεις, πρωτο θεμα... μμμμ
McNerd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γω τωρα πρωτοβλεπω το βιντεο αν και ειχα διαβασει την ειδηση σαν τιτλο. Εντελώς τραγικό. Τρισήμισι λεπτά (τουλάχιστον) χαμένα από το χρόνο που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη για να απομακρυνθεί από την περιοχή μαζί με την ηλικιωμένη μάνα, τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του (να είσαι μόνος, να πεις ας πάει στο διάολο, θα κάτσω). Ξέρει καννείς μετά από πόση ώρα τους πρόλαβε η φωτιά; 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ρε παιδια, ο ιδιος δεν βγηκε και ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι δεν καηκε? αλλα να μου πεις, πρωτο θεμα... μμμμ όχι ο σεφ έχει πεθάνει σίγουρα. μήπως το μπερδεύεις με τον άλλον με το γατάκι που ανέβηκε πριν λίγες σελίδες το βίντεο; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από McNerd
bilya Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, daPro είπε Στο βίντεο φαίνεται οτι είναι σε μια απόσταση ασφαλείας.. Τι έκανε? τι έκανε όπως πολλοί μονιμοι κάτοικοι παραδέχονται , πίστευαν οτι η φωτιά δεν θα φτάσει στο μάτι γιατι δεν έχει πάει ποτέ προς τα εκεί και ένιωθαν ασφάλεια.
pier88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε Και γω τωρα πρωτοβλεπω το βιντεο αν και ειχα διαβασει την ειδηση σαν τιτλο. Εντελώς τραγικό. Τρισήμισι λεπτά (τουλάχιστον) χαμένα από το χρόνο που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη για να απομακρυνθεί από την περιοχή μαζί με την ηλικιωμένη μάνα, τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του (να είσαι μόνος, να πεις ας πάει στο διάολο, θα κάτσω). Ξέρει καννείς μετά από πόση ώρα τους πρόλαβε η φωτιά; Βρέθηκε με την οικογένειά του στο οικόπεδο με τους 26 νεκρούς,15 μέτρα από τη θάλασσα.Τραγικό.
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ρε παιδια, ο ιδιος δεν βγηκε και ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι δεν καηκε? αλλα να μου πεις, πρωτο θεμα... μμμμ https://www.cnn.gr/news/ellada/story/140126/nekros-o-sef-panagiotis-kokkinidis-sto-mati-ekane-live-metadosi-ligo-prin το ποντίκι σταμάτησε στο γλύψιμο και συμμάχισε με τον προτοσάλτε http://www.topontiki.gr/article/283382/mati-thrinos-gia-ton-sef-poy-ehase-ti-zoi-toy-anevase-vinteo-ligo-prin-o-idios-kai-i Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από DrLo
panossar95 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στο Σκάι πριν λίγο σύμφωνα με έρευνα της ΤΕΕ τα 350 σπίτια από τα 1000 ήταν αυθαίρετα. Χωρίς λέει να υπολογίζονται αυτά που είναι σε ρέματα, δάση, παραλίες. Αν κατάλαβα σωστά. Απλά το είδα λάιβ, θα ψάξω σε λίγο να δω και την έρευνα 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Πως αντέχετε να βλέπετε τέτοια βίντεο ρε παιδιά; 1
Jimmy08 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 26/7/2018 στις 11:31 ΠΜ, jokul7 είπε Μπράβο. Κι εδώ πάμε στο γιατί δεν το είπε ποτέ κανείς. Μα προφανώς γιατί δεν υπάρχουν επιπτώσεις! Όταν με το που γίνει κάτι αποδίδονται ευθύνες επιτόπου και αντικαθιστούνται οι υπεύθυνοι, προφανώς ο επόμενος υπεύθυνος θα αρχίσει να το σκέφτεται διαφορετικά πριν αναλάβει. Θα προσπαθήσει να καλυφθεί ζητώντας να γίνουν πράγματα. Έτσι λειτουργούν οι σοβαρές επιχειρήσεις. Είναι δυνατόν το κράτος να μην λειτουργεί ως σοβαρή επιχείρηση; Φίλε για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα από όλα να υπάρξει ανάληψη ευθυνών - accountability όπως λένε και οι Αγγλόφωνοι. Όταν όμως βγάινει ο καθένας και ρίχνει το μπαλάκι στον επόμενο (γιατί δεν πήρε την εντολή, γιατί αυτό γινόταν από παλιά, γιατί είναι ανίκανος κλπ) πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι τέτοιο να έχει αποτελέσματα; Σωστά το λες, πρέπει να υπάρξουν επιπτώσεις αλλά για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να βγει μπροστά και να το πάρει πάνω του. Προς το παρόν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Τα ειπαμε και νωριτερα. Εαν υπηρχε σχεδιο το πρωτο πράγμα που θα γινοταν θα ηταν να βαρέσουν οι καμπάνες και ολος ο κοσμος να ξέρει οτι πρέπει να παει στη παραλία. Αυτη η οδηγία ΔΕΝ προυπηρχε. Εχει ακουσει οτι πηγαιναν και βγαζαν κοσμο απο τα σπιτι και τους ελεγαν που στο καλο να πανε και στην συνεχεια τους εβρισκαν ξανα μπροστα τους. Σε τι κοσμο να βαρεσεις συρηνα και να κανει τι; Οι μισοι θα λεγαν "ξερεις ποιος ειμαι εγω; θα παω οπου ξερω εγω οτι ειναι το σωστο" Στην Ελλαδα δεν ζεις; Ειδικα ηλικιωμενοι ειναι απαραδεκτοι. 2 ώρες πριν, mylo είπε Μάλλον δεν γνωρίζεις τι είναι το τρισαγιο. Αυτο πρεπει να διαβασω στο φορουμ και δεν θελω κατι αλλο. Επειδη με ενδιαφερει πολυ το αντικειμενο, ανοιξε ενα θεμα για να μας εξηγησεις. Να λεμε και χριστιανικες διδαχες στυλ "οφθαλμος αντι οφθαλμου" και αλλα τετοια αγαπησιαρικα.
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είχαμε την άδεια του ΝΑΤΟ... http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia...ia/702112_nato Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Vassilis_24
pier88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Αν συνεχίσετε να γράφετε γιά πολιτική κι Εφημερίδες θα μας το κλείσουν γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις